- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Тая смрад Ребека кво си мисли беЩе се радвам като й видят сметката.
Иначе и мен доста ме стресна Майкъл как сграбчи Катрин, според мен няма да я убие, не и толкова лесно![]()
дано да не е убил Катрин, тя е най-готина от всичкииначе епизодът беше жесток, май тоя сезон ще е най-силен от всички.. тая Ребека много ме кефи, супер яка е
Деймън/Елена сцените са най най!!!!!!!!ааааааа много ме кефят![]()
![]()
![]()
![]()
И аз не мисля че Катрин ще умре...абе Стефан сега обича ли Елена или тоя път наистина е под въздействието на Клаус
![]()
?...ии да,Деймън и Елена и Керълайн и Тайлър са много сладкии
![]()
![]()
!!
и аз, и аз !! нещо ме дразни тва момиче - твърде барби , някво тъпо се държи , прави се на властна пък имам чуствтото че всеки момент някой ше и прекъпши крехкото вратле, подлоПървоначално написано от HotLife
![]()
Иначе силно се съмнявам че Катрин е умряла, такава властна героиня , няма лесно да се предаде. И разбира се : Деймън и Еленааа - сладурите те ! :P
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
И аз ще следя темата... И аз мисля , че Катрин не е умряла.. Нещо Деймън не ми харесва много.. толкова добър и беше много по хубав с по-къса косаСтефан почва много да ме радва
![]()
И аз не искам да убиват Катерина!
Ще умра ако това се случи..
Керълайн и Таилър много ме кефят, дано останат заедно и Майкъл не подгони и него като разбере че е хибрит..
Между другото аз ли съм единствената която не иска Клаус да бъде убит? Ще се върне тъпия Стефан и ще развали всичко, бляя.. Да не говорим че е мн красив, не искам да се маха..
![]()
Отива му всякак.И като е добър,и като е лош.Аз поне го харесвам и в двата случая!Същото се отнася и за косата.Той иначе се пострига малко,в началото му беше още по-дълга.
Linns и аз не искам да убиват Клаус и Стефан да се върне при Елена.![]()
Искам Стефан и Елена отново заеднооо..![]()
![]()
![]()
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
Епизодите много ми харесват - НЕВЕРОЯТНИ СА!
Чакам с нетърпение следващия!![]()
Интересно ми е как ще завърши накрая филма - Елена със Стефан ли ще бъде, или с Деймън?![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Само по-спокойно!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Linns
![]()
хора, моля ви се. хибрид се пише
ениуей, кефи ме и мен клаус и стефан като лош е по-интересен, пък и предпочитам Делена.
и между другото и мен някка 3-ти сезон не ме грабва още.
Е как,нарушил се е нек'ъв идиотски баланс на природата с тия експерименти дето си правят напоследък и мъртвите можеби възкръсват,сигурен съм,че и Джена ще се завърне просто е въпрос на време в тия сериали няма мъртви,винаги се намира начин да оживеят ..
Стефан най после да е по ярък след останалите герои и да има някакво развитие,преди имах чувството,че така си стои в сериала тоя човек![]()
Катрин .. ако умре се заклева,че спирам да гледам сериала !!![]()
Аз съм си спокойна и това си е моето мнениеПървоначално написано от IhaveSwag
![]()
Продължавам да твърдя че Стефан е по-як като гадняр.Много ме кефи Елена как се държи с него... особено момента, в който го наръга - беше много добър. Надявам се Катрин да не умре - тъпо ще се получи.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ха хубаво..ама не е нужно да го обиждашПървоначално написано от Linns
![]()
И той има фенки ..![]()
Ти пък много се превземаш..Първоначално написано от IhaveSwag
Това е филм с герои,някои са противни на един тип хора,друг тип пък ги харесват...
Не се впрягай толкова![]()
Eхаааа, след малко ще се разделим на тиймове и ще се започне с обидите![]()
И аз не харесвам Стефан и никога не съм го крила, както каза UNITED2, че той беше се "застоял" в едно положение /защитаваше Елена, когато е нужно, а през останалото време или помагаше на приятелите й или повтаряше колко я обича/. В трети сезон вече показаха в по-широк спектър неговата лоша страна, която ме кефи. Най-после може да се види пъстротата на Стефан и изобщо да се разгърне потенциала на Пол, който много добре знаем, че той притежава, но в предишните сезони беше един вид заседнал. Което пък ме довежда до мисълта за Елена - състрадателната Елена, която мисли за всички, и Катерина, пълната й противоположност. Според мен пак има нещо подобно, защото Нина е брилянтна актриса и ни доказа, че не е проблем за нея да изиграе две пълни противоположности каквито са Катерина и Елена.
Надявам се, че от мнението ми няма да има обидени, все пак изказвам гледна точка.![]()
П.С. Мога да говоря и още по темата, но сега не се сещам за друго.![]()
roflmao.. ти сериозно ли? Аз се превземам за дето защитавам един от любимите си актьори или момичето,което се вкарва в сериала и казва "Тъпияя Стефааан" .. Я пак ?Първоначално написано от UNITED2
![]()
Оооо нямам думи![]()
Тя каза "тъпия Стефан",не каза "тъпия Пол Уесли"![]()
И под "тъп" едва ли е искала да изрази мнението си за интелектуалното ниво на героя,сигурен съм,че го е казала образно,бъди сигурна и ти !
Ако беше обидила самия актьор бих бил съгласен с теб,но Стефан е измислен герой... и на мен не ми допада особено героя,но актьорската игра на Пол е перфектна,схващаш ли ?![]()