.
Отговор в тема
Страница 16 от 27 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 665
    На мен този сезон далеч повече ми харесва Стефан от Деймън.
    Деймън сега се сържи сякаш изобщо не харесва Елена.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    ^ Напротив. Аз пък съм останала с друго впечатление - показва повече, че я харесва, пази я, грижи се за нея. Просто някак си смениха ролите със Стефан - в предишните сезони той беше нейния закрилник, докато сега тази роля се заема от Деймън
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    И аз мисля, че Стефан е тъп. Като добър е много скучен, а като лош не му отива.

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох,моля ви се,нека само да разваляме хубавата тема.Аз Стефан не го харесвам.Всякак ми е скучен.Да,когато е добър е досаден и еднакъв,сега има някакво развитие,като лош повече ми харесва,но пак нещо като че ли не му отива..Не казвам нещо лошо за Пол,той е супер,просто героят му ми харесва доста по-малко,отколкото героят на Иън.

Иначе как Деймън да не показва чувствата си на Елена?Защитава я,пази я,вижте как я гледа.То няма нужда от постоянно казване на ''обичам те'',важното е,че го доказва и Елена разбира,че може да разчита на него.Пък и е очевидно,че и тя има чувства,които просто я е страх да признае.

Нямам търпение за утрешния епизод.По официалните снимки изглежда ще бъде мнооого интересен.

PXAxaxaxxa СМЯХ!!! ХАхахАХха Това ,че обичаше,закриляше Елена НЕ ОЗНАЧАВА ,че е БИЛ СКУЧЕН.. Значи някой от вас просто имат ИЗКРИВЕНИ ПРЕДСТАВИ за момче,което ОБИЧА ИСТИНСКИ момичето до себе си ..... ,а като ЛОШ-Ооооооооооооооо отива му и още как..
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

следващият епизод ще бъде супер духовете ще оживеят
    Искате ли да изкарате някой лев отделяйки само няколко минутки на ден за гледане на реклами? Това е сайтът за вас http://www.clixsense.com/?3792187

Цитирай Първоначално написано от IhaveSwag
    PXAxaxaxxa СМЯХ!!! ХАхахАХха Това ,че обичаше,закриляше Елена НЕ ОЗНАЧАВА ,че е БИЛ СКУЧЕН.. Значи някой от вас просто имат ИЗКРИВЕНИ ПРЕДСТАВИ за момче,което ОБИЧА ИСТИНСКИ момичето до себе си ..... ,а като ЛОШ-Ооооооооооооооо отива му и още как..
    Не отричам любовта му.Toй я обича много,тя също.Представите ми за любов изобщо не са изкривени.Въобще не съм споменавала нищо за обичта му към Елена,че да изказваш такова становище.Просто казвам,че ми беше и все още ми Е скучен,макар и да е лош.Харесвам Пол,не и Стефан.

difference of opinion

Colouring -Така е.Всеки с мнението си.Аз уважавам твоето..
    Мен просто ме подразни в коментара на HotLife,че бил тъп,скучен,не му отивало тва..онова.. ми за нея може да е така ама за тези ,които го харесват въобще не е така.. Предполагам,че тя е фенка на Деймън...аз,ако започна да говоря Деймън е пълен смешник..много е смотан.. пълен тъпак.. тва-онова ще се подразни и тя(Ако му е фенка де)За това просто малко усет трябва..не искам да се карам с никой ама просто не е нужно да го обижда.. казва на мен Стефан не ми харесва и тва е..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ми нека си има фенки Стефан, не го харесвам на външен вид, просто не е мой тип.. Супер противен ми беше като някъв женчо (влюбен до уши и дрън дрън), но това, пак казвам, си е лично мое мнение.. И в живота си такива лигльовци не обичам, да не говорим за филмите.. Сега сериала е къде къде по интересен, само се надявам да не се върнат пак назад нещата, че най вероятно ще отново ще го гледам само заради Деймън и Катрин..

aXa.. Хубаво всеки е мнението си. И на мен Деймън не ми харесва ама не съм казала е*ати яко ми е противен.. няма значение ;P Всеки си има вкус.

Град
    New York
    аз съм момче
    И честно казано не ми пука за кой кво ще кажеш, най-много да ти отговоря с нещо, но няма да те нападам, както ти правиш. Това е просто сериал, успокой се

^ Даа уникален беше
    Много ми хареса че Лекси се върна макар и за малко. Следващият епизод ще е доста интересен. Чудя се какво ли е станало с Катрин...не може да е мъртва де..
    Shh...<3

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    Тъжно свърши епизода със Стефан и Елена, Бони и Джеръми. Лелее какво ли ще стане в епизод 8
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Цитирай Първоначално написано от mixii017
    Тъжно свърши епизода със Стефан и Елена, Бони и Джеръми. Лелее какво ли ще стане в епизод 8
    Ооох,дааа и на мен особено ми стана много гадно за Стефан и Елена.. ;хх ...

Иначе аз много се чудя какво стана с Катриинн.. :Х Дано НЕ Е мъртва !! :Х И на мен ми хареса много завръщането на Лекси,дори и за малко..

Град
    New York
    Най-много ми хареса връщането на Лекси в този епизод и как Керълайн се биеше с онези свине

Голям фен Аватара на Reall

Майката на Древните е вещицата, притежаваща колието, което Елена има сега, как мислите?
    За мен не е странно, но прочетох вече няколко мнения, които подкрепят моята теория. Следователно тя е проклела Клаус?
    А Ребека беше казала на Стефан, че една вещица й я дала, ако не се лъжа. Може да не е искала да споменава майка си?

Повече от фен Аватара на stelkastel
    ^^^ Ахх, стига бе! Тотално се обърках вече. С тези вещици, древни, порти, лелее. Аз пък бях прочела, че Шарлот /работното наименование на 1-та Петрова/ е оригиналната вещица и тя ги е проклела. Дано в следващия епизод се разкрият поне малко нещата!
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Добър епизод!

СПОЙЛЕР:

Макар че по едно време с това появяване и изчезване на призраци имах чувството, че гледам "Шепот от отвъдното"... Бони малко ме ядоса с реакцията си - да, Джерами не беше прав с Анна, но пък тя умря... в смисъл не са ске разделяли, той си я обичаше, нормално е още да изпитва нещо към нея... Бони преигра малко като че ли, поне според мен. Хареса ми завръщането на Лекси ! Добре го подреди Стефанчо Тъпо е, че явно ще започне да си възвръща човешките усещания, а така е по-готин... Много ми харесаха и моментите, в които Деймън се извиняваше така да се каже... особено на Аларик. Яко се е получило лошото момче да се извинява Дано в следващия епизод дадат какво се случва с Катрин - не вярвам да я убият, тя е една от главните героини в сериала...

А м/у другото с това завръщане на призраци очаквах и Джена да се завърне.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Добре го подреди Стефанчо Тъпо е, че явно ще започне да си възвръща човешките усещания, а така е по-готин...
    Дам..Аз попринцип си го харесвам Стефан по всякакъв начин,но сега е още по-як..

Повече от фен
    аз не съм очаквал да видим Джена, тъй като тя беше човек, а не свръхестествено същество и един вид е намерила покой и е преминала завинаги през онази врата..

Голям фен Аватара на Reall
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    аз не съм очаквал да видим Джена, тъй като тя беше човек, а не свръхестествено същество и един вид е намерила покой и е преминала завинаги през онази врата..
    но когато умря беше превърната във вампир

^Да.И точно затова очаквах да я видим,но...
    Както и да е.

Гледахте ли днес първия епизод по БТВ синема и как ви се стори?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Reall
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    но когато умря беше превърната във вампир
    съвсем забравих това ;д еми жената явно е намерила покой, все пак не е сторила зло никому..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си