- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
На мен този сезон далеч повече ми харесва Стефан от Деймън.
Деймън сега се сържи сякаш изобщо не харесва Елена.![]()
^ Напротив. Аз пък съм останала с друго впечатление - показва повече, че я харесва, пази я, грижи се за нея. Просто някак си смениха ролите със Стефан - в предишните сезони той беше нейния закрилник, докато сега тази роля се заема от Деймън![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И аз мисля, че Стефан е тъп. Като добър е много скучен, а като лош не му отива.
Ох,моля ви се,нека само да разваляме хубавата тема.Аз Стефан не го харесвам.Всякак ми е скучен.Да,когато е добър е досаден и еднакъв,сега има някакво развитие,като лош повече ми харесва,но пак нещо като че ли не му отива..Не казвам нещо лошо за Пол,той е супер,просто героят му ми харесва доста по-малко,отколкото героят на Иън.
Иначе как Деймън да не показва чувствата си на Елена?Защитава я,пази я,вижте как я гледа.То няма нужда от постоянно казване на ''обичам те'',важното е,че го доказва и Елена разбира,че може да разчита на него.Пък и е очевидно,че и тя има чувства,които просто я е страх да признае.
Нямам търпение за утрешния епизод.По официалните снимки изглежда ще бъде мнооого интересен.
PXAxaxaxxa СМЯХ!!! ХАхахАХха Това ,че обичаше,закриляше Елена НЕ ОЗНАЧАВА ,че е БИЛ СКУЧЕН.. Значи някой от вас просто имат ИЗКРИВЕНИ ПРЕДСТАВИ за момче,което ОБИЧА ИСТИНСКИ момичето до себе си ..... ,а като ЛОШ-Ооооооооооооооо отива му и още как..![]()
![]()
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
следващият епизод ще бъде супер духовете ще оживеят
Искате ли да изкарате някой лев отделяйки само няколко минутки на ден за гледане на реклами? Това е сайтът за вас http://www.clixsense.com/?3792187
Не отричам любовта му.Toй я обича много,тя също.Представите ми за любов изобщо не са изкривени.Въобще не съм споменавала нищо за обичта му към Елена,че да изказваш такова становище.Просто казвам,че ми беше и все още ми Е скучен,макар и да е лош.Харесвам Пол,не и Стефан.Първоначално написано от IhaveSwag
difference of opinion![]()
Colouring -Така е.Всеки с мнението си.Аз уважавам твоето..
Мен просто ме подразни в коментара на HotLife,че бил тъп,скучен,не му отивало тва..онова.. ми за нея може да е така ама за тези ,които го харесват въобще не е така.. Предполагам,че тя е фенка на Деймън...аз,ако започна да говоря Деймън е пълен смешник..много е смотан.. пълен тъпак.. тва-онова ще се подразни и тя(Ако му е фенка де)За това просто малко усет трябва..не искам да се карам с никой ама просто не е нужно да го обижда.. казва на мен Стефан не ми харесва и тва е..![]()
Ми нека си има фенки Стефан, не го харесвам на външен вид, просто не е мой тип.. Супер противен ми беше като някъв женчо (влюбен до уши и дрън дрън), но това, пак казвам, си е лично мое мнение.. И в живота си такива лигльовци не обичам, да не говорим за филмите.. Сега сериала е къде къде по интересен, само се надявам да не се върнат пак назад нещата, че най вероятно ще отново ще го гледам само заради Деймън и Катрин..
aXa.. Хубаво всеки е мнението си. И на мен Деймън не ми харесва ама не съм казала е*ати яко ми е противен.. няма значение ;P Всеки си има вкус.
аз съм момче![]()
И честно казано не ми пука за кой кво ще кажеш, най-много да ти отговоря с нещо, но няма да те нападам, както ти правиш. Това е просто сериал, успокой се![]()
Гледахте ли епизода вече?
Ето промо за следващия: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=YTqoALMo0BU
^ Даа уникален беше![]()
Много ми хареса че Лекси се върна макар и за малко. Следващият епизод ще е доста интересен. Чудя се какво ли е станало с Катрин...не може да е мъртва де..
Shh...<3
Тъжно свърши епизода със Стефан и Елена, Бони и Джеръми. Лелее какво ли ще стане в епизод 8![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Аз много исках да видя Джена,ама...![]()
Ооох,дааа и на мен особено ми стана много гадно за Стефан и Елена.. ;хх ...Първоначално написано от mixii017
Иначе аз много се чудя какво стана с Катриинн.. :Х Дано НЕ Е мъртва !! :Х И на мен ми хареса много завръщането на Лекси,дори и за малко..
Най-много ми хареса връщането на Лекси в този епизод и как Керълайн се биеше с онези свине![]()
Майката на Древните е вещицата, притежаваща колието, което Елена има сега, как мислите?
За мен не е странно, но прочетох вече няколко мнения, които подкрепят моята теория. Следователно тя е проклела Клаус?
А Ребека беше казала на Стефан, че една вещица й я дала, ако не се лъжа. Може да не е искала да споменава майка си?
^^^ Ахх, стига бе!Тотално се обърках вече. С тези вещици, древни, порти, лелее. Аз пък бях прочела, че Шарлот /работното наименование на 1-та Петрова/ е оригиналната вещица и тя ги е проклела. Дано в следващия епизод се разкрият поне малко нещата!
Hold on to me. Never let me go. (h)
Добър епизод!
СПОЙЛЕР:
Макар че по едно време с това появяване и изчезване на призраци имах чувството, че гледам "Шепот от отвъдното"...Бони малко ме ядоса с реакцията си - да, Джерами не беше прав с Анна, но пък тя умря... в смисъл не са ске разделяли, той си я обичаше, нормално е още да изпитва нещо към нея... Бони преигра малко като че ли, поне според мен. Хареса ми завръщането на Лекси ! Добре го подреди Стефанчо
Тъпо е, че явно ще започне да си възвръща човешките усещания, а така е по-готин... Много ми харесаха и моментите, в които Деймън се извиняваше така да се каже... особено на Аларик. Яко се е получило лошото момче да се извинява
Дано в следващия епизод дадат какво се случва с Катрин - не вярвам да я убият, тя е една от главните героини в сериала...
А м/у другото с това завръщане на призраци очаквах и Джена да се завърне.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Дам..Аз попринцип си го харесвам Стефан по всякакъв начин,но сега е още по-як..Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
аз не съм очаквал да видим Джена, тъй като тя беше човек, а не свръхестествено същество и един вид е намерила покой и е преминала завинаги през онази врата..
но когато умря беше превърната във вампирПървоначално написано от tArIkAt
^Да.И точно затова очаквах да я видим,но...
Както и да е.
Гледахте ли днес първия епизод по БТВ синема и как ви се стори?
съвсем забравих това ;д еми жената явно е намерила покой, все пак не е сторила зло никому..Първоначално написано от Reall