- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Гледах го. Супер беше..много неща бях забравила..само ми е малко странно с тези озвучители.. гласовете си нямат нищо общо.. ;дПървоначално написано от Colouring
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
Да,странно е,но трябва да сме благодарни,че въобще го пуснаха.Свиква се.
Всичко добре,само да не я бяха направили тая нелепа грешка да преведат 'fog' като 'frog'.![]()
![]()
Къде това бе? Аз защото го записах епизода, ама не видях къде е имало жаби![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Даа аудиото беше много сбъркано на някои места. В смисал аз съм гледала 1ви епизод в интернет със субтитри и там беше написано когато Бони прати на Елена СМС-а в часа по история "Г-н Секси те гледа" а на аудиото "Красавецът те гледа"Първоначално написано от IhaveSwag
![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
След като Деймън изкача с прословутата си реплика:"Hello,brother!" Стефан му казва нещо от рода на "Не прекали ли малко с гарвана" и в оригинал Деймън казва"А да видиш какво правя с мъглата..",пък тука,разбираш ли,го преведоха "А да видиш какво правя с жабата...".Първоначално написано от naksdy
![]()
Първоначално написано от Colouring
xaaxxaaxxaxaxaxa ROFL да,да! И аз го забележих това.. първо си викам ОМГ каква жаба ,бе ... замислих се и се усетих,че са превели FOG като fRog ..xxaxa![]()
Първоначално написано от Colouring
![]()
![]()
![]()
Оле, верно! Тая дето го е превела сериала, защо не е ползвала английските субтитри, ами го е почнала на своя глава? Ех, това да не е mousy от subs.unacs че да е перфектна в преводите...
Женско съм! Пикая клекнала...
Днес май ще има 2-ри епизодСамо през уикенда ли го дават ?
Да.Всяка събота и неделя от 10:00 и от 18:00Първоначално написано от Youudontknowme
Моля,моля..Първоначално написано от Youudontknowme
![]()
Нямам търпение за осми епизод!!!
Аз накрая на седми малко си поплаках...ЛЕКСИ <3
Щом 9ти е последен епизод за годината 100% ще има някакъв сериозен обрат. Почваме да чакаме ...![]()
Филма е мноу як и междудругото ме кефи снимката ти!!Първоначално написано от CoNviCt
![]()
яко shit
Ужас, и на тоя сериал ли ще му правят почивка?
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Обаче последните 2-3 серии,където излезнаха от 3 сезон са ми супер интересни.По едно време беше станало скучно,но сегаааа....супер![]()
Как така ще правят почивка на 9ти??? КАКВООО :@@ О,неее :ХХ ;д наистина ли?Първоначално написано от mixii017
спокоо на 5ти януари сериала се връщаПървоначално написано от IhaveSwag
![]()
Да,след 9ти епизод има почивка.И си е напълно нормално.Попринцип трябваше да има почивка след 4-5,но са решили,че ще я направят след 9 и ще е по-дълга.
Нормално си е.
Промо на последния епизод за годината
http://www.youtube.com/watch?v=OchuO...layer_embedded
8ми епизод беше уникално добър!!!![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Може да се каже, че Ребека вече ми харесва повече, отколкото преди. А тоя Майкъл нещо не ми вдъхва доверие![]()
NOH8
9ти ще е направо грандиозен. Вече би трябвало Стефан да се опомни![]()
Ребека е много яка, дано да помогне на Майкъл да убие Клаус.. искам да върнат и Илайджа, а какво се случва с Катрииииин![]()
![]()