- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Даааааа,как ми липсва Илайджа!![]()
А иначе последната сцена беше уникална.Много хубав Делена момент за пореден път.![]()
Последната сцена беше просто... ;xx![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много гадно ми стана за Ребека, дори и за Клаус, баща им е бил ужасен, разбирам защо бягат от него.
Последната сцена![]()
Клаус е убил майка си, колкото и да го харесвам май е време да си ходи..
Какво стана с прекрасната ни Катрин?![]()
Последната сцена беше невероятна наистина..![]()
![]()
![]()
Охх,за два дена изгледах и 8-те епизодаКлаус ме кефеше,ама лошо е постъпил с майка си
иначе е много гадно че има подобно проклятие да е сам за цяла вечност.Иначе Делена е просто...
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
И аз искам да знам но не ми се вярва да стане ясно в 9ти епизод.Първоначално написано от Linns
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Йейй, 3 дена до 9 и последен за годината епизод![]()
2 денааПървоначално написано от Djenka
![]()
Дали Катерина ще се появи?
Искам Деймън да придружава Елена.![]()
От скоро съм фен на сериала.Започнаха да го дават по бтв комеди и аз реших да го гледам-толкова го хвалят.Изгледах няколко серии по телевизията и после започнах да си ги тегля от замунда. За 4 дни изгледах двата сезона,а вчера приключих с третия.Наистина е доста интересен.Не знам как ще дочакам до другата година![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Имам смесени чувства за последния епизод, но определено беше вълнуващ![]()
NOH8
Аааааааа,жесток беше просто!Може първите два-три епизода да не бяха така вълнуващи,колкото предишните,но оттам нататък всеки един епизод за мен е по-добър от предишния.И девети го доказа.Страхотен!
Много интересно ми стана в днешния епизод, когато Деймън уби един хибрид като му извади сърцето. Толкова ли е трудно да убият и Клаус по този начин?! Не че искам да го правят, но все пак...
Hold on to me. Never let me go. (h)
поне катрин се появи![]()
яд ме е че въпреки че се оттърси от влиянието на клаус нито потърси елена нито нищо..............
Да не би да очаквате Стефан веднага да хукне след Елена? Все пак няма да поберат всичко един епизод, като се има предвид, че е преди почивката.
Радвам се, че Катерина се върна, тя много ми липсваше.Много лесно се разбра, че е тя още когато се срещна с Клаус и беше притеснена.
Не съм доволна, че Каролайн и Тайлър скъсаха, че Стефан се освободи от въздействието на Клаус. Поне беше по-забавно, когато той не чувстваше. Сега отново ще се върне в Мистик Фолс, ще се събере с Елена, Деймън отново ще е прецакан, пак ще им гледаме драмите, имам чувството, че пак ще гледам 1 и 2 сезон, относно взаимоотношенията им.![]()
Няма как да не пропусна радостта ми от факта, че Клаус е жив.![]()
Гадно ми стана за смъртта на Ребека, точно когато започна да ми харесва.
Но въпреки всичко, този епизод си остава един от най-великите за мен, защото беше емоционален.![]()
всъщност нищо не се знаеПървоначално написано от Reall
![]()
разбира се, ще има угризение на съвестта, все пак едно е да изпитваш и после всичко да ти бъде отнето и отново върнато. Но резултатът за мен е един и същ.Първоначално написано от mixii017
Това ме довежда до мисълта за Каролайн и Тайлър, може и пак да се съберат, кой знае.... /Джули и Кевин най-вероятно/Чудно ми е дали ще има пак нешо между Кер и Мат?
И още нещо: Катерина си тръгна, дали ще се върне скоро?
Оо, да! Девети епизод беше епичен. Бях на тръни през целите 40 минути.
Любим кулминационен момент:
Майкъл: Katherine?![]()
Катрин: KABOOM!
Don’t want to see another generation drop.
I’d rather be a comma than a full stop.
9-ти епизод беше просто един от най-добрите! Но все пак и такъв трябваше да бъде, защото ще дават 10-ти след два месеца... И щом Клаус уби Майкъл, това означава ли, че Клаус не може да бъде убит?
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Ако не намерят някакво друго решение, най-вероятно да, защото нали Клаус уби с оръжието, предназначено за него, Майкъл.Първоначално написано от Almond
Е,засега няма начин да се убие Клаус,но кой знае,може да се измисли нещо.Но и без това не очаквам това да стане скоро.Все пак той е главен герой в този сезон,нямаше никакъв начин да го убият в 9 епизод.
Катрин и аз я харесвам,ама здраво я напсувах,когато се обади на Деймън към края на епизода,защото прекъсна хубавия момент!![]()
Или го убиват в края на сезона, или изобщо не го убиват...Първоначално написано от Colouring
Някой нагоре пита дали Деймън като уби хибрида не може да убие и Клаус така - хибрида си е обикновен, Клаус е от древните, няма начин. Ако не намерят още един такъв кол от дървото няма как да го убият.
Супер беше 9ти епизод!
Поплаках си доста.. за Стефан.. и много се ядосах,когато Карълайн и Тайлър скъсаха :Х :@ .. Пък и се зарадвах,че Катрин се върнаа..
И сега започвам да се вкарвам във филма ;ДД :
ЕЛЕНА,
КАК ЗА БОГА МОЖА ДА КАЖЕ ''Е ТОГАВА ЩЕ ГО ПУСНЕМ ДА СИ ОТИДЕ''... СЛЕД ВСИЧКО,КОЕТО ТОЙ НАПРАВИ????..ЕЙ ТАКА ЩЕ ГО ПУСНЕШ ДА СИ ОТИДЕ ЛИ?!?!?! А ДЕЙМЪН,ДЕЙМЪН НАЙ-НЕБЛАГОДАРНОТО СЪЩЕСТВО!!!! СТЕФАН МУ Е СПАСЯВАЛ ЖИВОТА НАД 938747 ПЪТИ ,А ТОЙ?? ТОЙ СЕ ОПИТВА ДА ОТНЕМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА,КОЯТО СТЕФАН ОБИЧА ИСТИНСКИ!!!!! ... :Х
ИЗВОД: ЕЛЕНА И ДЕЙМЪН НЕ ЗАСЛУЖАВА СТЕФАН !! :х
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥