.
Отговор в тема
Страница 19 от 27 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 665
    Голям фен Аватара на mokka
    Ааа така ли, сега спасения Стефан, който си има всички чувства и му е върната човечността си плю на петите и дим да го няма, да го виждаш да е при Елена? Тя какво да прави, къде да го търси? Освен това думите "ще го пуснем" бяха точно защото Стефан си върна човечността и се махна!

От началото на сезона Деймън и Елена се забъркват в какво ли не за да помогнат на Стефан, и сега пак с тоя план, така че айде да не е неблагодарник. Ако е искал да му краде момичето да и се е хвърлил вече, но така като гледам пази приличие точно защото е момичето на брат му.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе вие добре ли сте? Какво сте се вкарали във филма - това е само сериал...

9-ти епизод беше УАУ! Много добър! Много ми хареса... Донякъде ми стана криво, че убиха Ребека... Честно казано мислех че Клаус ще умре и когато Стефан го спаси за секунди си казах "wtf ?!", но после се усетих защо го направи... Според мен дори и Стефан като се върне в Мистик Фолс, нещата между него и Елена изобщо няма да са същите като преди... в смисъл, въпреки че вече си върна човечността, според мен Елена няма да се държи толкова влюбено както до сега Ще завъртят някаква интрига 100%. Ох, сега с тая почивка кво ще правим не знам... Толкова много време
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Абе вие добре ли сте? Какво сте се вкарали във филма - това е само сериал...
    Ми аз не съм се вкарала, просто си изразявам моето мнение относно развитието на героите

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    Цитирай Първоначално написано от IhaveSwag
    Супер беше 9ти епизод!

КАК ЗА БОГА МОЖА ДА КАЖЕ ''Е ТОГАВА ЩЕ ГО ПУСНЕМ ДА СИ ОТИДЕ''... СЛЕД ВСИЧКО,КОЕТО ТОЙ НАПРАВИ????..ЕЙ ТАКА ЩЕ ГО ПУСНЕШ ДА СИ ОТИДЕ ЛИ?!?!?! А ДЕЙМЪН,ДЕЙМЪН НАЙ-НЕБЛАГОДАРНОТО СЪЩЕСТВО!!!! СТЕФАН МУ Е СПАСЯВАЛ ЖИВОТА НАД 938747 ПЪТИ ,А ТОЙ?? ТОЙ СЕ ОПИТВА ДА ОТНЕМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА,КОЯТО СТЕФАН ОБИЧА ИСТИНСКИ!!!!! ... :Х
    Донякъде си права, а стефан не се върна при елена заради неговото отмъщение (охохо нямам търпение да го видя на 5ти)
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Чесно казано,Стефан няма да липсва особено мноого Леко почва да ми писва от него.. предпочитам Елена да е с Дейман.. да видим нещо ново..много са ми сладки <3

Мега фен Аватара на Colouring
    И аз да си изразя мнението,без това да се приема като спор или нещо подобно.
    Изобщо,ама изобщо не мисля,че Деймън е неблагодарен.Той направи и невъзможното,за да спаси своя брат.Готов е на всичко Елена да е щастлива,макар и да не бъде негова.Просто иска да я предпази.Както виждаме нито й се нахвърля,нито нищо.Ако искаше да го направи,отдавна да е сторено.

Иначе то ясно,че е сериал,но аз обичам да си коментирам все едно е нещо сериозно.
    Сега ни остава само да чакаме.

Град
    Widin
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Изобщо,ама изобщо не мисля,че Деймън е неблагодарен.Той направи и невъзможното,за да спаси своя брат.Готов е на всичко Елена да е щастлива,макар и да не бъде негова.Просто иска да я предпази.Както виждаме нито й се нахвърля,нито нищо.Ако искаше да го направи,отдавна да е сторено.

Иначе то ясно,че е сериал,но аз обичам да си коментирам все едно е нещо сериозно.
    +1

Цитирай Първоначално написано от mixii017

+1

+1
    Вярноо!!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Мхм...оф,не ми се чака толкова!

Много са хубави. Никога не съм се съмнявала,че са заедно ,но си е друго,когато има и целувка.

Много са хубави. Никога не съм се съмнявала,че са заедно ,но си е друго,когато има и целувка.
    И аз ама нали Тома Неверни са всички

Град
    Widin
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    И аз ама нали Тома Неверни са всички
    ее сега кой не знае за ниан

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Аа сладури саа )
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мързи ме да преглеждам цялата тема - книжната поредица как е? По-интересна ли е от екранизацията, или обратното?

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Мързи ме да преглеждам цялата тема - книжната поредица как е? По-интересна ли е от екранизацията, или обратното?
    Много са зле книгите и това е масово мнение сред читателите. Оригиналната трилогия, писана 90те е ок, после почва да издава продължения "Завръщането", която е от 3 книги, като сега предстои издаването и на нова трилогия "Ловците", ако смятам правилно стават общо 10. Но сериала няма много общо с книгите, да не кажа изобщо, и слава богу.

Ъп Ко прайте бре :P

Супер фен Аватара на psych0
    На мен лично книгите ми харесват, имам ги до 7мата част, смятам да си купя и другите които ще излязат.
    Историята е доста различна, но е доста интересно, поне за мен.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Повечето съм ги чела.Накрая се отказах,изобщо не ми харесват.ОК,нека бъдат различни,щеше да е скучно ако са съвсем същите,но все пак не могат да ме впечатлят.Стилът на самата авторка не ми харесва.

Иначе какво да правим..чакаме.

Ей не мога да намеря темата, ужас... Гледахте ли епизода

Естествено! Много добър,ама то това си се знае..
    Чакаме следващия с нетърпение.А последната сценаааааа.... I KNEW IT!I KNEEEEEEW IT!

Голям фен Аватара на Reall
    С П О Й Л Е Р!!!!!!!!!!
    Последната сценааа!!! Целия епизод бях като на нокти и чаках това да се случи, най-после!!!! Имах чувството, че нищо няма да се случи скоро, бях изгубила надежда

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    ДОЖИИВЯХМЕ!!! :Д:Д:Д Много ми хареса епизодът! А финалът просто...........

Цитирай Първоначално написано от Harmonyy Виж мнението
    Чесно казано,Стефан няма да липсва особено мноого Леко почва да ми писва от него.. предпочитам Елена да е с Дейман.. да видим нещо ново..много са ми сладки <3
    И аз така

Бебе Нинаааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си