.
Отговор в тема
Страница 20 от 27 ПървиПърви ... 10161718192021222324 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 665
    Супер фен Аватара на gabri3lla
    Само не мога да вдяна кво толкова се захласвате по тая целувка,ужас

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Повече от фен Аватара на Actorr
    Ейй имало тема и за любимия ми сериал ;д Мега фен ! Предишния епизод беше много як на моменти ме остави без дъх и гледах така o.O .. :O .. сега очаквам следващия и се надявам да е още по велик ! ;D

Филмчето е супер!!! Само едно нещо малко ми се разминава: Когато за първи път Илайджа се появи като Древен, стана ясно, че на него не му влияе слънчевата светлина, като на другите вампири и на Древните не им са необходими пръстени или други неща, които да ги предпазват от светлината!!! По-късно, обаче Ребека като разказваше историята на Древните и как са станали вампири видяхме, че й влияеше слънчевата светлина и майка й - Древната вещица, измайстори пръстените!!! Остава въпроса как са се приспособили към слънчевата светлина и не им са необходими вече пръстените!!!

Голям фен Аватара на mokka
    Илайджа си имаше пръстен още като се появи, никъде не е казано, че са се приспособили. Виж му ръката http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

Голям фен Аватара на Reall
    Хейй! Гледахте ли новия епизод? Не виждам вече нови мнения в темата.
    СПОЙЛЕР:
    Илайджааааа!!!!!!!!! Толкова много се радвам, че се завърна, жалко, че яката му прическа ще изчезне следващия епизод, но той си остава готин
    Трейлър на следващия епизод, който ще излезе на 3 Февруари при нас: http://www.youtube.com/watch?v=SljzpJKv9f8 . Една седмица няма да го дават, защото наваксват със снимките

Голям фен Аватара на mokka
    UP ^ Форумът ли е замрял или темата Гледахте ли епизода?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз гледах новия епизод.Беше супер скучен.Очаквах нещо повече,но...

Мега фен Аватара на Colouring
    mokka-и двете.
    Иначе-да,епизодът си беше скучничък.Но не може всеки път да има балове и събирания. Все пак се изясниха доста неща,а и никой не очакваше Аларик да е убиеца и си беше шок.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е, честно казано и аз не очаквах да е Аларик, но дори имам съмнения, че е той. Това, че той и Джеръми имат единствени пръстени, смисъл той не му ли се предава по наследство? Те сега ще искат да го вкарат в психиатрична болница сигурно, и накрая той няма да се окаже виновен.

П.П Липсва ми онзи първи сезон, когато беше невинно едно такова, интересно, загадъчно. Сега вече сякаш няма на какво да се изненадам.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

^ и аз така липсва ми, когато си пишеха в дневниците

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Стана прекалено скучен сериала, само чакам да разбера какво ще стане накрая.. Всяка серия едно и също въртят, направо ми писна.
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз се подвизавам уж като един от най-големите фенове,обаче тоя сезон наистина лееееко съкс.Динамичен ми е,стават много неща,има интересни сцени,историята с Древните ми харесва и като цяло все още има толкова неща за изясняване,но все пак не съм така развълнувана,както бях през първи и втори сезон.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Накрая ми стана най-интересно с отново оригиналният Деймън. Ама сигурно ще се провали опита им, а и като убият Древните, няма да е така интересно. А пък Елена ми става толкова антипатична, че просто няма накъде...
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

eii super , tursih navsqkude za takava temichka no nikude ne uspqh da namerq .. obojavam go toq serial , otnachalo si misleh che e nqkva tupnq kato zdrach , no te nqmat nishto obshto ! lele napravo nqmam turpenie da zapochne 4 sezon , a toi na koi septemvri zapochva ? Lichno az mnooogo iskam Elena i Deimun da sa zaedno , vie na kakvo mnenie ste ?

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Абе, дневниците станаха ЯКО забозени.
    Успяха да ме привлекат като фен, гледах ги, обаче до 18 епизод на 3ти сезон и това е.
    Много, много ми доскучаха, нещо не ги мислят нещата както трябва.

не знам за вас обаче очаквамм тая сцена... http://www.youtube.com/watch?v=yN5jt...eature=related

Град
    София
    Хах, Black.Cherry, не я бях виждала тази сцена и провокира интерес отново в мен, хах. Гледах го 19ти снощи, да, започнаха се деленовски истории. Днес ще догледам 3ти сезон, мда. Ако не друго, то поне тия работи грабват :Д

Едит: Много съм зле. Тц, тц, тц. Видях там Елена, видях Деймън и на нищо друго не обърнах внимание :Д Нищо, поне погледах дневници.
    И все пак е жалко, че няма такива неща. Еххх.
    Последно редактирано от bog4eto : 05-23-2012 на 18:36

мии според мен тая сцена е снимана за 4ти сезон .. поне така се надявам ;д

Абе вие колко сте назад. Аз вече изгледах сериала. Готино свършва и с големи изненади)) Няма да спойлвам, че ще има писъци и крясъци.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    София
    Black.Cherry, не е. Загледай се.
    Ilikeliljon, и аз го догледах преди малко. Добре, добре, вдигнаха темпото и позакърпиха нещата. Приятна изненада след цял сезон бавни серийки и забозване. Интересно ми е какво ще измислят за 4ти сезон, опреДелено.

Гледала съм абсолютно всички излезли епизоди. Странното е че в 4ти сезон Елена е вампир , а на мене в тоя клип ми изглежада като човек, всмисъл няма пръстен като на Деймън. За тва си мисля че може просто да е изрязана сцена ..
    Последно редактирано от Black.Cherry : 05-23-2012 на 19:33

Град
    София
    Отдолу си пише- Fanmade.
    Сглабяно от еротичните им сцени. Незабравимият( и далечен ) момент, в който Деймън и Керълайн правиха секс.

аа .. е не го бях видяла тва.. ;д

Да напоследък сериалът доста затъпя, но последната серия беше уникална просто. Това което очакваха всички най-накрая се случи и Елена става вампир. Ревах като луда на сцената с Деймън и Елена и беше супер тъжно. Бях чела някъде, че в първата серия Елена ще се чуди дали да пие човешка кръв и да се промени или не. А Клаус ще се порадва на новото си тяло и ще си поиграе малко с Керълайн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си