- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Ayyyy superrrr и чрд на полсааПървоначално написано от mokka
![]()
![]()
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Снимките са супер, а на Нина много й отива роклята![]()
Харесва ми клипчето :P
И нещо като малък трейлър, има нови кадри, но е поздрав от телевизията към сериала за петте има награди Тийн чойс
http://www.youtube.com/watch?v=ekBfV...ature=youtu.be
Те си ги заслужиха...![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Една моя приятелка е луда по този филм,забелязах много хора са запалени по него,какво става![]()
Става това, че е хипер интересно и пристрастяващо....![]()
![]()
Голям въпрос, гледай..Първоначално написано от SunsetGirl
Първоначално написано от smilelady
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Дано пуснат филма и в България,по-удобно ще е.
Плеяра за филми ми е прецакан,и не мога да си го изтегля от нета![]()
Гледай онлайнПървоначално написано от SunsetGirl
soulless![]()
Ами да го пуснат,ама никой не се навива.Вече всички телевизии сигурно са затрупани с искания за пускането на Дневниците,но никоя не се сеща да го направи.Имаше слух за Foxlife,но уви,няма да се излъчва.
Макар че ще ми е много смешно да гледам Деймън примерно с друг глас.![]()
Ще ти дам идея,направете страница във фейсбук с искането да пуснат филма и в БГ,предполагам ще се съберат много фенове,кой знае може и да се получи.Първоначално написано от Colouring
scandalousLady -ами,може да,мерси за съвета![]()
мерси, мерси,мерси, мерсиииПървоначално написано от mokka
![]()
![]()
Имам страница във фейсбук с 12 000 фена, петиция за пускането на сериала с над 2 000 подписа, отделно страница за разпространение на петицията, която пък е изпращана многократно до няколко БГ телевизии. Никакъв успехПървоначално написано от SunsetGirl
^ Много са гадни,може да има турски сериали а сериал с главна роля на българка не може![]()
SunsetGirl - в предишните старници има сайт, може и в vbox7 да гледаш![]()
soulless![]()
Сериалът е страхотен,много по-як е от книгите,а Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са направо супер!
И аз много се издразних,че по едно време трите най-гледани български телевизии се напълниха с турски сериали,не че имам против тях някои от тях са хубави,но те се оляха просто,защото тези сериаили се купуват по-евтино,та както и да е.
Не се отказвай,вярвам,че ще дойде време ,когато ще го пуснат и в България![]()
аз пък съм против да пускат сериала в БГ
представяте ли си ако им сложат някакви умряли дубльори![]()
А на мен не ми пука дали ще го пускат или не,винаги мога да си го гледам на компютъра и то със HD качество и оригинален дублаж![]()
Да,аудиото със сигурност няма да се хареса на повечето,тъй като всички са свикнали да ги чуваме с истинските им гласове,но хубавото е,че ако сериалът се пусне по една що годе гледаема телевизия и има висок рейтинг,при някое от следващите обиколки за срещи с фенове в различни европейски страни,България може да е една от тях.Изглежда доста далечно,но всъщност е много възможно,ако това стане.Тази година обикаляха Европа.
http://www.facebook.com/TheCWBG
това е страница, на която от скоро съм и админ.
ако се съберат повече хора би трябвало да се изпрати писмо до the CW, но засега и 2000 няма
сериала почнах да го гледам в четвъртък и вчера приключих 1ви сезон.
честно казано ми харесва, но почнаха да ми се размиват историите за вампири от Здрач, Истинска кръв и т.н. Няма значение де, братята са супер секси, а Нина е много сладка и като цяло е добра актриса!
![]()
Да се изпрати писмо за какво? Честно казано аз съм фен на страницата ви от много отдавна, но това е меко казано невъзможно. Телевизията я има само в САЩ и ако не се лъжа Мексико, пък как да стане да я има в България...Първоначално написано от bloodyF