- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Олее.. как ще издържа още месец? ;дд Наново започнах да гледам 1 сезон, пак луднах по Дневниците. А някой играе ли играта във Фейсбук?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз, но не мога да си довърша мисията с гробницата, не знам откога цъкам за едни ножици :дПървоначално написано от BlackEyedPeas
Ъм, каква е тази игра?
И аз нямам търпение за септемвриДосега не съм искала толкова да дойде 15 септември, гадното е, че тогава почва и училището
![]()
ТазиПървоначално написано от Wanderer1
http://apps.facebook.com/vampirediar...kmarks&count=2
О, аз минах мисията и ся трябва да събирам и да трупам някакви точки от Study Collection O_OПървоначално написано от mokka
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Играта е супер. Цял следобед се занимавах с нея![]()
Hora nqkoi moje li da mi kaje kak da vlqza v kushtata za za da vzema tetradka i himikal ne iska
P.P Sujelqvam za latinica ni kirilicata mi se bugna![]()
Играта има доста бъгове, за това пробвай всеки ден да се опитваш да влезеш в къщата. Все някога ще оправят играта.
♥ 2PAC ♥
За целта телевизията трябва да има филиал/лаунчър в дадената държава. Както беше БТВ в началото и излъчваха неща на Фокс (Фокс Кидс) и после пуснаха Фокс Лайф и Крайм. Сега вече са си отделно, но самата медийна група на Фокс - Нюз Корпорейшън, имаше телевизии в България и затова вкараха и Фоксовете. Колкото до CW - те самите са лаунчър за по-младежки и разтоварващи предавания на сериозната телевизия CBS, която засега няма телевизии/пазари в Европа. А иначе предавания на телевизията се излъчват - Свръха, Следващият топ модел на Америка, Госип Гърл, Трий Хил също даваха. Последно Фокс Лайф казаха, че водят преговори за закупуване на Дневниците, но няма да стане до края на тази година.Първоначално написано от bloodyF
Гафове от сезон 2 http://www.youtube.com/watch?v=dRgQu...layer_embedded
Амм.. някой ще ми обясни ли какво се прави на тая игра, защото нищо не схващам.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Първоначално написано от RainbowGirl
правиш разни мисии и получаваш нови и минаваш на следващо ниво. и трябва да събираш предметите за да получаваш рядки предмети от колекциите. на английски е цялата, така че ако не ти е сила ще ти е трудно.
"Oh sure, hey Ian!"![]()
![]()
![]()
А иначе за играта-аз играх 5 минути и после я зарязах,не ми е интересна.![]()
ааа не нененене гафовете са мн яки![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
^Фотосесията за Rolling Stone е много яка!Нямам търпение за предстоящите снимки,че като гледам ще има полу-гол Иън! ( http://www.youtube.com/watch?v=NlP70k8abwQ ) Ще ми стане една от любимите фотосесии,предусещам..
А промо снимката също е много хубава.![]()
Днеска бая ни изненадаха.. гафове,фотосесии,промо снимки..супер.![]()
Играта не е зле....снимките са яки, особено първата
Ian![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Леко ми е натовареноПървоначално написано от Colouring
![]()
Как оцелява въобще Нина след удара в гафовете
![]()
![]()
Умрях от смях просто
![]()
Това е дубльорката йПървоначално написано от UNITED2
![]()
Дубльорката е товаПървоначално написано от UNITED2
Само дет не му разбрах целта на тоя сблъсък. Иначе Нина или пада, или чупи нещо, още от миналите гафове
![]()
Ми и дубльорката й пак е човек не знам как издържа на удара![]()
А някой може ли да издири снимки на дубльорката й да видим красива ли е поне наполовина колкото Нина![]()