- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ооо айде деее.. Аз си го следя сериалчето от 8 серия , първи сезонВсяко лято откачам без него
![]()
Още съвсем малко остана да видим любимия ни Иънчооо![]()
![]()
![]()
Оххх нямам търпение просто!![]()
Даа, и аз така![]()
Ама само една серия на седмица не ми стигааа![]()
![]()
![]()
![]()
И аз нямам търпение, поне нещо хубаво ще стане на 15
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нямамм търпениее !! Поне ще има нещо хубаво през учебната година..![]()
Иии хора.. да ви питам за играта във facebook.. не знам дали тук е точното място де, но все пак-- на 11 ниво запецнах.. трябва да говоря с Тайлър, но не ми дава, докато не намеря 2 неща, едното го открих, а за второто пише да търся в гробищата.. Като търся в гробищата нямам мъгла за махане и не мога да го открия
Ии пак съжалявам, ако мястото не е правилно
![]()
Нямам търпение до 15. Започнах да гледам сериите отначало от първи сезон, но нямам търпение вече за новитее![]()
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията... ~~
ТРЕЙЛЪР ТРЕЙЛЪЪЪЪЪР!!!! УНИКАЛЕН
http://www.youtube.com/watch?v=6ZRce...layer_embedded
Изпревари ме,браво!![]()
Уникален е !![]()
Аз пък искам piece of Damon!![]()
![]()
Нее,страхотен е наистина!Тия плодове на промо снимките ми се видяха някак странни отначало,но е супер измислено.![]()
Елена ще стане ли вампир?![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
И аз не мисля, че ще стане, нали 3тият сезон излиза точно когато почваме школоПървоначално написано от mokka
![]()
?
ДамПървоначално написано от Shines
![]()
П.С. Нямам търпение да видя Иън![]()
6 days![]()
Трейлъра и новите промо снимки са страхотни![]()
Нямам търпение вечеее... На 16 в училище ще си мисля само за това как ще се прибера и ще гледам първа серияНаправо не знам как ще изтрая да свърши училище
![]()
Тъкмо в петък ще ми минава по-бързо времето като си мисля, че следва нов епизод![]()
жесток треилър![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Защо никой не пишее..?
Според вас в този сезон ще има ли Делена?
Хайде да идва по-бързо 15![]()
![]()
Естествено,че ще има Делена.Много искам да ги видя като двойка,ама едва ли това ще стане.. И все пак ще ни радват с повече Делена моменти определено,след като Стефан го няма.
Да, но все пак Стефан ще се върне по някое време и Елена веднага ще му се хвърли в прегръдките, Деймън вероятно ще е разбит, а Елена може да почувства някаква вина, но това няма да я спре да е със Стефан.Първоначално написано от Colouring
Иначе си искам ДЕЛЕНА моментите!![]()
^Ти написа сценария направо![]()
Нямам търпение още 5 денааааааааааааа![]()
![]()
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Признавам - търся негативното, защото другите вече намериха положителното /Деймън и Елена ще прекарват повече време заедно/, а лошото е, че Стефан ще се завърне.Първоначално написано от Wanderer1
![]()
Това е най-голямата глупост,която можеха да измислят!АМА НАЙ-ГОЛЯМАТА!
Никой няма да се жени.Те фактически официално дори не са съобщавали,че са заедно,пък да тръгнат да се женят-. Всички сайтове,вестници,та чак в БТВ даваха как Нина Добрев ще се жени,но ще ви разочаровам-няма,поредната жълта глупост.
Благодаря тиПървоначално написано от Colouring
Как може да вярвате на тези глупости?