.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Харесва ли ме и какво да правя?

да минем по същество....харесвам едно момиче от нашия клас, но проблема е, че там още 4 момчета си падат по нея...а аз нито съм най-красивия, нито съм най-умния, нито най-привлекателния, но съм забелязал, че от доста време като я погледна, тя все гледа към мене...е не постоянно...но доста често я виждам да ме гледа....знам, че ще кажете "кажи й, защото дори и да ти откаже поне ще се опитал" е да..ама не...не съм от най-разговорливите...малко съм срамежлив...а със нея сме само на "здравей - здрасти"

п.с. знам че ще ви прозвучи тъпо и лапешко...но съм 7 клас...

Пиши описателни заглавия.
    Extremescream

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Тва с годините можеше да не го уточняваш.Щом си срамежлив си трай и не се оплаквай.Нищо не можеш да направиш ..

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Докато се имаш за "нито на-красив ,нито най-умен " и НЕразговорлив ще си гледаш отстрани ...
    Като не ти стиска ,не се оплаквай . Първо трябва да се пребориш със себе си .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Тва с годините можеше да не го уточняваш.Щом си срамежлив си трай и не се оплаквай.Нищо не можеш да направиш ..
    Песимистка.. Не я слушай, рано или късно трябва да превъзмогнеш срама, неможеш вечно да си такъв. Колкото по-рано започнеш, толкова по-добре. Всеки е бил срамежлив в началото, не си мисли че си единствения. Айде късмет, дано те огрее.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Песимистка.. Не я слушай, рано или късно трябва да превъзмогнеш срама, неможеш вечно да си такъв. Колкото по-рано започнеш, толкова по-добре. Всеки е бил срамежлив в началото, не си мисли че си единствения. Айде късмет, дано те огрее.
    Не разбра смисъла на думите ми.Исках да кажа,че той ако не си помогне никой няма да му помогне.Просто зависи от него,ако мърмори,че е срамежлив разбира се,че нищо няма да стане.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Срама по ниаккъв начин няма да ти помогне .. а ако не го преодолееш ние също няма как да го направим вместо теб ..

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Не разбра смисъла на думите ми.Исках да кажа,че той ако не си помогне никой няма да му помогне.Просто зависи от него,ако мърмори,че е срамежлив разбира се,че нищо няма да стане.
    My bad.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Оправи заглавието на темата!!!

Имай поне малко самоуважение. Нито красив , нито нещо друго... Ти чуваш ли се бе !? Кое момиче ще се хване с тебе , като ти липсва и капка самочувствие. Като си такъв изрод си прережи вените. Тъкмо няма да се пречкаш на красивите пичове...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Както си чул от другите, първо трябва да изясниш пред себе си кое е красиво и кое не. Не може всеки да бъде идеален, ама какво разбирате ВИЕ под идеал?.. nvm Запиши се на някакъв спорт... ще си спечелиш нови приятели.. колкото повече приятели [зависи кви де ] толкова повече самочувствие.. а на тебе това ти трябва И да не се запишеш на спорт - не е фатално ! Застани пред огледалото...Огледай се ОТ-ДО ! Помисли какво не ти харесва и защо не ти харесва... как може да го промениш..?
    Давам пример. Ако видиш сланинки си кажи - мм не, това не ми харесва.
    Мога да ги махна, като правя упражнения, следобед например не тъпча чипс както обикновено или се запиша някъде.
    Доказно е, че спортуването те прави по-НАДЪХАН.
    Ае GL nigga.. и аз съм 7 клас : тая година си изкарай изпитите, не е задължително да мислиш за такива неща

Плесни й 1 шамар и й кажи,че е много грозна!Пребий конкуренцията!После я изнасили!

Ще се влюби в теб!Повярвай ми
    They can all get fucked just stay true to you!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не крия,че винаги съм била и ще бъда против връзка между съученици.Но ти ако искаш да излезе нещо,трябва да забравиш за срамежливостта.

Ми имаш два избора: Или играеш или не играеш.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    оставяш фейсбук, WoW, DotA и подобните 3-4буквени игри и почваш да общуваш с хората.. не мисли предварително, използвай въображение (очаквам да кажеш и че не си от тия с най-много въображение).. щом гледа в тебе, има защо.. освен ако не си втълпяваш, че гледа в тебе.. тогава няма..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    оставяш фейсбук, WoW, DotA и подобните 3-4буквени игри и почваш да общуваш с хората..
    Споко браточка нище не е казал за SilkRoad почвай я

Еми докато сам не се харесаш на себе си не очаквай другите да те харесат Виж кое не си харесваш в себе си и го промени,аз самия вмомента се стремя да си завърна старата форма която остана само мит....Така че действай,излизай повечко и т.н. няма друг начин,излизай и с нея покажи и че имаш чувства към нея,покажи и че имаш симпатии към нея,накарай я да се чувства желана в твоята компания,все пак това една жена иска,да се почувства желана,покажи и го и няма как да не я спечелиш...(ако си слушах собствените съвети щях да съм велик ама... )
    >>DjBelev<<

[b]явно сме на едни години с тебе : )) ... виж .. всеки се срамува .. не си мислете , че само вие момчетата сте срамежливи .. карай направо .. но по начало се опитай да я опознаеш : ) нататък сам ще разбереш какво да правиш : ) ии айде моля ви се .. не се правете на големи .. този сайт няма ограничения ... любовта също .. всеки тук има определен проблем и търси помощ от ввас .. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си