- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме и какво да правя?
да минем по същество....харесвам едно момиче от нашия клас, но проблема е, че там още 4 момчета си падат по нея...а аз нито съм най-красивия, нито съм най-умния, нито най-привлекателния, но съм забелязал, че от доста време като я погледна, тя все гледа към мене...е не постоянно...но доста често я виждам да ме гледа....знам, че ще кажете "кажи й, защото дори и да ти откаже поне ще се опитал" е да..ама не...не съм от най-разговорливите...малко съм срамежлив...а със нея сме само на "здравей - здрасти"
п.с. знам че ще ви прозвучи тъпо и лапешко...но съм 7 клас...
Пиши описателни заглавия.
Extremescream
Тва с годините можеше да не го уточняваш.Щом си срамежлив си трай и не се оплаквай.Нищо не можеш да направиш ..
Докато се имаш за "нито на-красив ,нито най-умен " и НЕразговорлив ще си гледаш отстрани ...
Като не ти стиска ,не се оплаквай . Първо трябва да се пребориш със себе си .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Не разбра смисъла на думите ми.Исках да кажа,че той ако не си помогне никой няма да му помогне.Просто зависи от него,ако мърмори,че е срамежлив разбира се,че нищо няма да стане.Първоначално написано от Grommash
Срама по ниаккъв начин няма да ти помогне .. а ако не го преодолееш ние също няма как да го направим вместо теб ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имай поне малко самоуважение. Нито красив , нито нещо друго... Ти чуваш ли се бе !? Кое момиче ще се хване с тебе , като ти липсва и капка самочувствие. Като си такъв изрод си прережи вените. Тъкмо няма да се пречкаш на красивите пичове...![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Както си чул от другите, първо трябва да изясниш пред себе си кое е красиво и кое не. Не може всеки да бъде идеален, ама какво разбирате ВИЕ под идеал?.. nvm Запиши се на някакъв спорт... ще си спечелиш нови приятели.. колкото повече приятели [зависи кви де ]толкова повече самочувствие.. а на тебе това ти трябва
И да не се запишеш на спорт - не е фатално ! Застани пред огледалото...Огледай се ОТ-ДО ! Помисли какво не ти харесва и защо не ти харесва... как може да го промениш..?
Давам пример. Ако видиш сланинки си кажи - мм не, това не ми харесва.
Мога да ги махна, като правя упражнения, следобед например не тъпча чипс както обикновено или се запиша някъде.
Доказно е, че спортуването те прави по-НАДЪХАН.
Ае GL nigga.. и аз съм 7 клас: тая година си изкарай изпитите, не е задължително да мислиш за такива неща
![]()
Плесни й 1 шамар и й кажи,че е много грозна!Пребий конкуренцията!После я изнасили!
Ще се влюби в теб!Повярвай ми![]()
They can all get fucked just stay true to you!
Не крия,че винаги съм била и ще бъда против връзка между съученици.Но ти ако искаш да излезе нещо,трябва да забравиш за срамежливостта.
оставяш фейсбук, WoW, DotA и подобните 3-4буквени игри и почваш да общуваш с хората.. не мисли предварително, използвай въображение (очаквам да кажеш и че не си от тия с най-много въображение).. щом гледа в тебе, има защо.. освен ако не си втълпяваш, че гледа в тебе.. тогава няма..
Споко браточка нище не е казал за SilkRoad почвай яПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
Еми докато сам не се харесаш на себе си не очаквай другите да те харесатВиж кое не си харесваш в себе си и го промени,аз самия вмомента се стремя да си завърна старата форма която остана само мит....Така че действай,излизай повечко и т.н. няма друг начин,излизай и с нея покажи и че имаш чувства към нея,покажи и че имаш симпатии към нея,накарай я да се чувства желана в твоята компания,все пак това една жена иска,да се почувства желана,покажи и го и няма как да не я спечелиш...(ако си слушах собствените съвети щях да съм велик ама...
)
>>DjBelev<<
[b]явно сме на едни години с тебе : )) ... виж .. всеки се срамува .. не си мислете , че само вие момчетата сте срамежливи .. карай направо .. но по начало се опитай да я опознаеш : ) нататък сам ще разбереш какво да правиш : ) ии айде моля ви се .. не се правете на големи .. този сайт няма ограничения ... любовта също .. всеки тук има определен проблем и търси помощ от ввас .. : )