Значи аз съм момче на 17 години и НИКОГА не съм имал приятелка.И нали имам интерес да си намеря и хвана приятелка,но просто имам чувството че е невъзможно.Нали намирам някоя в facebook и нали уж започваме там да си пишем и на мене ми идва на ум само да кажа: Какво правиш,как си,какво обичаш да правиш и се изчерпвам,просто не мога да завържа 1 нормален чат по facebook а и повечето са такива надути кифли,че дори не си правят труда да ти отговорят поне.Пък и гледам да им пиша това което на живо ще мога да им кажа,а не да ръся някви лигави човечета и глупости и като се видим на живо да си глътна езика...
Отделно оня ден в даскало нали стоим си пред стаята,и до съседната стая имаше момичета 6 клас май и имаше 1 момиче дето ми хареса(да ся ше почнете сички кво се занимаваш с тия малките,ама смятай връсничките ми ходят с някви 20-25 годишни и са ептен надутите) и почна ми се върти в ума да отида и да я заговоря(все пак трябва да преодолея този страх)обаче нали вече 1 приятел ме подкани да тръгна,стигам до половината и просто не мога.Някак си имам чувството че ще си каже на ум:Не се ли виждаш къв си противен и смотан.И отделно дето класът ми ме прави на шут и всеки си прави бъзици с мене и нося нещата на някои хора в даскалото.Просто имам чувството че ако се опитам да заговоря някое момиче ще бъда същия неудачник както и в техните очи(освен ако вече не съм станал)Дори нямам чувство за хумор с което да я развеселя,нямам смелоста да я защитя от някои(щот съм супер страхлив) Дори когато много се притеснявам или съм напрегнат даже почват и ръцете ми да се потят,то тва го иам от малък и вмомента ръцете ми дори не мязат на нормални ръце а са ми набръчкани и дори си нямам и на идея ако се стигне до там да се държим за ръце...и просто вече не знам какво момиче трябва да си намеря.Дори заради тва се запалих много по нумерология и астрология само и само да намеря момиче с което си пасваме идеално.
Смисъл знам че няма да живея вечно,и че времето не спира за никой,ама просто на живо като си помисля да направя нещо такова и направо се спичам от сякъде,то отделно дето съм супер притеснителен...Просто много се влия от това какво мислят хората за мене,особенно пък ако е момиче което се опитвам да сваля...
Дори си нямам и на идея какво да я питам първо,сигурно ще я питам каква зодия е и ще си запиша рожденните и данни за да изчисля какво число е....Отделно хората около нея и мене...направо не знам
Та можете ли да ми кажете някакви препоръки нещо,или главно да не ми пука какво мислят за мене,и директно без никви угризения да действам ?