Слушай ся! Аз бях като теб, подиграваха ме и такиа. ОБАЧЕ спрях да обръщам особено внимание. Почнах фитнес по тоя начин се сприятелих с една групичка от фитнес маняци в моя клас приказвахме за фитнес ала бала. После те почнаха да играят на карти покери белоти не знам си ко. И аз се научих и взех да играя с тях. Така се сприятелих с тази групичка от 4-5 момчета, по принцип съм самоубочаващ се футболист по-точно практикувам фрийстайла и така се сприятелих с още 4-5 момчета които са футболисти пак от моя клас. Почна да ми се вдига самочувствието автоматично, зех да ставам по отворен НО ЗАПОМНИ не забравяй къв си бил и никога не ставай като тия дето са те подигравали. В момента не съм приятел само с 5 човека (най-големите отварковци), но и не искам да съм приятел с тях и дори и да се опитат да ме направят смешен почти никой не се смее защото приятелите ми преобладават в класа ВЕЧЕ.
Затова намери си приятели, един, двама, трима не е важно. НО ВАЖНО Е ДА СА С ТЕБ! И ако случайно тия дето ти се смеят поискат нещо от теб, не им давай или пък да им правиш услуга. Недей да ближеш там където плюеш! ДАВАЙ СМЕЛО!
Да обобща и допълня ... Така сигурния път към изграждане на по-добър характер,самооценка и т.н е спорта!Той изгражда характер,това че ходиш на лостове е много добре- клиощав си - яж още повече и продалжавай да ходиш на лостове.Като видят класа ти че имаш воля и сили да тренираш тялото си ще почнат повече да те уважават бъди сигурен в това.Бойните изкуства също са вариант но ако теб не те влекът такива неща просто не се пробвай.Прави това което от вътре ти идва не го мисли толкова колкото и да ти е трудно! Да не ти пука толкова много какво мислят другите.Когато изградиш нов,по- добър,по-уверен и сугрен образ то тогава ще разбереш че това което си правил преди е било безмислено и така ще осъзнаеш също че не е чак толкова фатално да излезеш с момиче без да си си измислил репертуар! Съжелявам за правописните грешки но съм малко марзелив Най-важното - С ВОЛЯ И ЖЕЛАНИЕ ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА!