Мерси на всички за критиките,ще се опитам да ги взема присърце и да не се влия от другите много.А относно това да им се опълча,това е почти невъзможно,най много след това да съм в пирогов...не знаете кви изроди има в класа.А и много ми хареса това за алхимичния закон Даи за да вземеш,по принцип съм си го мислил това и затова преди 1-2 години почнах се занимавам с танци Popping и Krump главно от youtube се уча,пък и така ще си направя що горе добро и пластично тяло(като се има на предвид колко дървен съм)обаче през този период имаше прекъсвания това онова и сега само Popping но гледам много да не показвам това на околните(само на по добрите ми приятели) докато наистина не стана добър.Отделно се опитвам да направя и релефно тяло,поставил съм си за цел да ходим да тичаме на стадиона като е по топло,щот по принцип съм висок и слаб,та поне както имаше 1 мнение да компенсирам недостатъците си.
А относно това за класа че съм сдухан.Ами винаги съм се чудел какво му е толкова ненормалното да внимаваш/пишеш в час да се държиш като нормален ученик без никви глупости и простотий и да си спазваш реда ? Излиза че тия които си спазват реда излизат ненормални.