.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95

Тема: ............

Някой може ли да качи скалата за оценяване
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Слаб 2 - до 22,5 т. вкл.
    Среден 3 (3,00-3,49) - от 23 т. до 40,5 т. вкл.
    Добър 4 (3,50-4,49) - от 41 т. до 58,5 т. вкл.
    Много добър (4,50-5,49) - от 59 т. до 76,5 т. вкл.
    Отличен (5,50-5,99) - от 77 т. до 94,5 т. вкл.
    Отличен 6 - от 95 т. до 100 т.

Скалата, няма да бъде променяна, съобщиха го по интернет новините на бтв

Мега фен Аватара на vagarious
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Бе матурата беше сравнително лесна, а темата да не говорим.. наистина очаквах нещо различно
    Аз вчера вечерта четох за Далчев, с мисълта че ми е интересен и някви 10% таих надежда, че ще се падне. А то кво стана..
    Иначе наистина пожелавам успех на всички да изкарат задоволителни оценки, както и да се справим с втората матура
    Иначе не съм гледал в интернет, няма и намерение да се ядосвам..
    Вафла..

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от Prohibited
    Какъв е този естетизъм в "Тютюн" ве много ме издразни това, а някой може ли да ми каже на 37 въпрос за всяка запетая ли се дава точка или се дават само ако всички са верни
    не е ли по 1 точка за всяка вярна запетая ?
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

???

Имам въпрос… забравих да отбележа жанра на последната задача… дали как ще ме санкционират?

Повече от фен Аватара на didenceeto
    ............

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    Цитирай Първоначално написано от Prohibited
    Какъв е този естетизъм в "Тютюн" ве много ме издразни това, а някой може ли да ми каже на 37 въпрос за всяка запетая ли се дава точка или се дават само ако всички са верни
    не е ли по 1 точка за всяка вярна запетая ?
    По една точка е.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Йееее, за сега имам 4.50 без резюме и без есе!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен
    Хахаха, аз имам още няколко години до матурата, но преди малко реших теста, сравних си отговорите с публикуваните в сайта на МОН и... 45 точки, т.е четворка И то почти не съм отговаряла на литературните въпроси..
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Засега само 2 грешки. За един въпрос не съм 100% сигурен, че съм го отговорил така... И ще видим какво ще стане с резюмето. Малко тъпо написах втората част - Делфините в Делфинариума

Ако някой благоволи да ми пише 10 точки на 41 въпрос, може да имам 5.50!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз писах на второто Делфините в Делфинариума Иначе на първото писах Делфинариумът във Варна, а на последното не се сещам много, но беше нещо от рода на Животното делфин
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Има ли хора във форума, които са ходили на уроци по БЕЛ и нямат сега нито 1 грешка на матурата (без резюмето и съчинението)? Любопитно ми е има ли смисъл от тези уроци или там ходят само хора, които гледат да вържат 4

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Радвам се,че се падна Далчев,изписах 2 страници по темата,а на теста имам доста грешки Българския ми беше доста труден,а с литературата се справих.Иначе като си добавих и половината точки от есето и резюмето ми се получават 70 точки от 100.Надявах се на 6,но и това е нещо.
    Иначе аз ходих на уроци,не защото ме мързеше да уча,а просто учителят ми в дск беше идиот и не ни преподаше.Ако не беше госпожата нямаше да се справя.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен
    От теста имам загубени 8т от следващата част 2т (с отговорите) и не знам колко ще ми дадат на ония теми и резюмето. Най-добрият вариант е 60т. Писах и 2 страници по темата (ЛИС). Дано да събера около 70-80т общо за 5 и нещо.

Бих искал да попитам на задачите със свободен отговор (за пример въпрос 36 с формите на думите) като съм улучил на някоя подточка (за пример подточка Г с формите за учтивост и имам 2 верни 1 грешка при едната форма, тези 2 верни смятат ли ми се за точки,или не ?

Голям фен
    Уоу, направо останах без думи ! Аз ще държа матури следващата година, но темата за мен беше невероятна. Толкова хубава ми се стори, направо ме изпълни. : ) Иначе утре смятам да реша теста да видя какви точки ще изкарам ...

Мега фен Аватара на vagarious
    Еее хора, не сте ли решавали матури досега, че питате за отнемането и даването на точки !?
    Ако за една задача, максимумът е 10 точки и ако си решил всичко вярно - получаваш ги.Колкото грешки имаш - толкова точки спадат.От 10, 6 ако са грешни - получаваш 4т. ...

"От ранния следобед верните отговори на теста вече можеха да се видят на страницата на просветното министерство. Резултатите се очакват след 10 дни. 39 висши училища вече приемат с оценките от матурите."
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Аз имам точно 46т без есето и резюмето ... дано не дадат по - малко от 13т , че няма да хвана 4,5о ;х

Цитирай Първоначално написано от endzeit
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    Цитирай Първоначално написано от endzeit
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    Най-дразнещото и тъпото пак са провинциалните тарикатчета, които преебават всички.
    ДАААА столичаните не преписват защото са от софия
    а да ти разбия главата, малко хленчещо педерастче ? кви 5 години мрънкаш бе ? за 4 месеца прочетох всичките бози и научих правилата по български (БЕЗ да си давам зор ....иначе може и за месец)
    На столичаните класната не им носи отговорите на листче, защото всички до един са толкова тъпи, че нищо не знаят и дори не могат да пишат...

Но така като гледам как почна с разбиването май няма какво да ти обяснявам, бягай сега у центъро да се се разходиш с новия анцунг.
    хахахаХАХАХАХА еми ае така или иначе си се натъжил нещо...
    Даааа всичките ми приятели преписаха
    и дааа преписах в УНСС на сесията през март и ДААА ще отида на редовния и там да препиша ти си учи още 5 години и стани професор само не ми се мяркай за да не ти покажа кво ги правим в "провинцията" такива като теб

Айде бе,само софиянци не преписвали.Аз съм от Пловдив и не можеше да се гъкне в стаята и квесторите ни стояха над главите! В по-големите градове това с класната и отгорорите го няма,но не поставяй всички под общ знаменател!

Аз съм доволна от матурата.Темата според мен беше лесна!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз на нея не мислих, вие за нея.. ем.. не беше много сложна, само че ше имам към 4, щото 10 часа сън за 72 часа общо.. нали.. казват си думата

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    между другото на някого направи ли му впечатление, че сякаш от 2008-ма насам тази е най - трудната матура или поне въпросите по бълг. език
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Адски трудно беше,особено пък последната задача....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Хахаха, аз имам още няколко години до матурата, но преди малко реших теста, сравних си отговорите с публикуваните в сайта на МОН и... 45 точки, т.е четворка И то почти не съм отговаряла на литературните въпроси..
    Аз сега съм 10 клас и я направих без 40 и 34 въпрос.Имам 40 точки като съм отговаряла и на литературните въпроси,ебаси тва е 3.49 как може такава прецакня...Супер тъпата скала!(като изключим,че за 23 точки е тройка,което е добре ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си