- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ............
Някой може ли да качи скалата за оценяване![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Слаб 2 - до 22,5 т. вкл.
Среден 3 (3,00-3,49) - от 23 т. до 40,5 т. вкл.
Добър 4 (3,50-4,49) - от 41 т. до 58,5 т. вкл.
Много добър (4,50-5,49) - от 59 т. до 76,5 т. вкл.
Отличен (5,50-5,99) - от 77 т. до 94,5 т. вкл.
Отличен 6 - от 95 т. до 100 т.
Скалата, няма да бъде променяна, съобщиха го по интернет новините на бтв![]()
Бе матурата беше сравнително лесна, а темата да не говорим.. наистина очаквах нещо различно![]()
Аз вчера вечерта четох за Далчев, с мисълта че ми е интересен и някви 10% таих надежда, че ще се падне. А то кво стана..![]()
Иначе наистина пожелавам успех на всички да изкарат задоволителни оценки, както и да се справим с втората матура![]()
Иначе не съм гледал в интернет, няма и намерение да се ядосвам..![]()
Вафла..
не е ли по 1 точка за всяка вярна запетая ?Първоначално написано от Prohibited
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Имам въпрос… забравих да отбележа жанра на последната задача… дали как ще ме санкционират?
По една точка е.Първоначално написано от xWandereRx
Йееее, за сега имам 4.50 без резюме и без есе!![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Хахаха, аз имам още няколко години до матурата, но преди малко реших теста, сравних си отговорите с публикуваните в сайта на МОН и... 45 точки, т.е четворкаИ то почти не съм отговаряла на литературните въпроси..
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Засега само 2 грешки. За един въпрос не съм 100% сигурен, че съм го отговорил така... И ще видим какво ще стане с резюмето. Малко тъпо написах втората част - Делфините в Делфинариума
Ако някой благоволи да ми пише 10 точки на 41 въпрос, може да имам 5.50!![]()
И аз писах на второто Делфините в ДелфинариумаИначе на първото писах Делфинариумът във Варна, а на последното не се сещам много, но беше нещо от рода на Животното делфин
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Има ли хора във форума, които са ходили на уроци по БЕЛ и нямат сега нито 1 грешка на матурата (без резюмето и съчинението)? Любопитно ми е има ли смисъл от тези уроци или там ходят само хора, които гледат да вържат 4![]()
Радвам се,че се падна Далчев,изписах 2 страници по темата,а на теста имам доста грешкиБългарския ми беше доста труден,а с литературата се справих.Иначе като си добавих и половината точки от есето и резюмето ми се получават 70 точки от 100.Надявах се на 6,но и това е нещо.
Иначе аз ходих на уроци,не защото ме мързеше да уча,а просто учителят ми в дск беше идиот и не ни преподаше.Ако не беше госпожата нямаше да се справя.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
От теста имам загубени 8т от следващата част 2т (с отговорите) и не знам колко ще ми дадат на ония теми и резюмето. Най-добрият вариант е 60т. Писах и 2 страници по темата (ЛИС). Дано да събера около 70-80т общо за 5 и нещо.
Бих искал да попитам на задачите със свободен отговор (за пример въпрос 36 с формите на думите) като съм улучил на някоя подточка (за пример подточка Г с формите за учтивост и имам 2 верни 1 грешка при едната форма, тези 2 верни смятат ли ми се за точки,или не ?
Уоу, направо останах без думи ! Аз ще държа матури следващата година, но темата за мен беше невероятна. Толкова хубава ми се стори, направо ме изпълни. : ) Иначе утре смятам да реша теста да видя какви точки ще изкарам ...
Еее хора, не сте ли решавали матури досега, че питате за отнемането и даването на точки !?
Ако за една задача, максимумът е 10 точки и ако си решил всичко вярно - получаваш ги.Колкото грешки имаш - толкова точки спадат.От 10, 6 ако са грешни - получаваш 4т. ...![]()
"От ранния следобед верните отговори на теста вече можеха да се видят на страницата на просветното министерство. Резултатите се очакват след 10 дни. 39 висши училища вече приемат с оценките от матурите."
Big or small, lies are lies!
Аз имам точно 46т без есето и резюмето ... дано не дадат по - малко от 13т , че няма да хвана 4,5о ;х
Първоначално написано от endzeit
Айде бе,само софиянци не преписвали.Аз съм от Пловдив и не можеше да се гъкне в стаята и квесторите ни стояха над главите! В по-големите градове това с класната и отгорорите го няма,но не поставяй всички под общ знаменател!
Аз съм доволна от матурата.Темата според мен беше лесна!
аз на нея не мислих, вие за нея.. ем.. не беше много сложна, само че ше имам към 4, щото 10 часа сън за 72 часа общо.. нали.. казват си думата![]()
между другото на някого направи ли му впечатление, че сякаш от 2008-ма насам тази е най - трудната матураили поне въпросите по бълг. език
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Адски трудно беше,особено пък последната задача....![]()
Аз сега съм 10 клас и я направих без 40 и 34 въпрос.Имам 40 точки като съм отговаряла и на литературните въпроси,ебаси тва е 3.49Първоначално написано от Ssummerjam
как може такава прецакня...Супер тъпата скала!(като изключим,че за 23 точки е тройка,което е добре
).