.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Обновяването в facebook?

Някой знае ли след обновяването на сайта,как можеш да си скриеш приятелите ( да не може никой друг да ги гледа ) и дали можеш да забраняваш да се гледат снимките на профила?

Град
    Провинцията
    Настройки->Настройки на сигурността.

Цитирай Първоначално написано от Grommash
    аз се пробвах,но не успях.След като влезнеш в настройки за сигурността после няма конкретно за снимката на профила,нито пък видях за скриване на списък с приятели?
    Only you can do make all this world seem right,only you can do make the darkness bright<3

Цитирай Първоначално написано от amazing17332
    аз се пробвах,но не успях.След като влезнеш в настройки за сигурността после няма конкретно за снимката на профила,нито пък видях за скриване на списък с приятели?
    За списък с приятели не знам как. Конкретна снимка не можеш да скриеш - можеш само цял албум. Можеш от всички, от непознати, а можеш и само за конкретни хора.
    Точно от настройки на сигурноста е.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    За приятелите:
    Настройки - Настройки на сигурността - Най-отгоре,където пише свързване към Фейсбук даваш на Преглед на настройките - Възможността да гледат Вашия списък с приятели - Персонализиране - Само аз.

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Цитирай Първоначално написано от amazing17332
    За списък с приятели не знам как. Конкретна снимка не можеш да скриеш - можеш само цял албум. Можеш от всички, от непознати, а можеш и само за конкретни хора.
    Точно от настройки на сигурноста е.
    Ама не имам предвит,че може да се забранява на даден албум,но на самият профил не става(ако искаш да забраниш на даден човек или на всички,които са ти в приятели)....искам да попитам дали може и как става за самите снимки на профила,а не за конкретен албум.
    Only you can do make all this world seem right,only you can do make the darkness bright<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си