- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обновяването в facebook?
Някой знае ли след обновяването на сайта,как можеш да си скриеш приятелите ( да не може никой друг да ги гледа ) и дали можеш да забраняваш да се гледат снимките на профила?
аз се пробвах,но не успях.След като влезнеш в настройки за сигурността после няма конкретно за снимката на профила,нито пък видях за скриване на списък с приятели?Първоначално написано от Grommash
Only you can do make all this world seem right,only you can do make the darkness bright<3
За списък с приятели не знам как. Конкретна снимка не можеш да скриеш - можеш само цял албум. Можеш от всички, от непознати, а можеш и само за конкретни хора.Първоначално написано от amazing17332
Точно от настройки на сигурноста е.
За приятелите:
Настройки - Настройки на сигурността - Най-отгоре,където пише свързване към Фейсбук даваш на Преглед на настройките - Възможността да гледат Вашия списък с приятели - Персонализиране - Само аз.
Ама не имам предвит,че може да се забранява на даден албум,но на самият профил не става(ако искаш да забраниш на даден човек или на всички,които са ти в приятели)....искам да попитам дали може и как става за самите снимки на профила,а не за конкретен албум.Първоначално написано от sm_95
Only you can do make all this world seem right,only you can do make the darkness bright<3