- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много бързо се омазнява косата ми :((
така така така .. косата ми е мн зле много бързо се омазнява всяка сутрин преди даскало трябва да си я мия и ако вечерта ще излизам пак ... незнам какво да правя много ама много бързо се омазнява, ползвала съм различни шампоани за мазна коса ама не помагат вобще, маски също но пак без никакъв резолтат или поне достатъчен така или иначе всяка сутрин трябжа да си я мия .. то попринцип колкото по ччесто си я мия се омазнява повече до колкот съм чувала но няма как да изляза с мазна коса ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
знаеш решението, но не искаш да си помогнеш.. интересно![]()
Една приятелка си прави маска с хума,витамин А,рициново масло (зехтин) и кисело мляко иии доста и се регулира омазняването на косата.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Има едно шампоанче на Bioderma за мазна коса, дето много го хвалят, че помага. Виждала съм го по аптеките, но никога не съм имала такъв проблем и от личен опит не мога да ти кажа нищо.
аз използвам сух шамоан когато се омазнява 4есто или нямам време да я измия,сигурна съм 4е в българия има просто поразпитай![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
може ли да ни кажеш какво представлява и как се използваПървоначално написано от anonim4e2
![]()
то е в бутилка в повечето случаи и е като спрейПървоначално написано от whitebunny
![]()
Във флакон като лак за коса е. Впръсква се от 30 см. растояние.Първоначално написано от whitebunny
Измислено е за хора, на които косата се омазнява много бързо като на авторката, а е вредно да се мие всеки ден. Аз го ползвах преди като имах бретон, понеже много се омазняваше от челото.
Нали там оставяш го 2-3 минути да попие излишния себум, сресваш се и воалааа. Чиста косица + обем. Идеално е за успалите се.![]()
btw същата работа съм чувала, че става и с талк(бебешка пудра), но не съм пробвала.
Klorane Oatmilk Gentle Dry Shampoo Spray < тва беше моя. 15 лв. от ДМ го взех.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
оо да много познато преди и аз бях така по 2 пъти на ден я миех чудо голямо, но фризьорката ми каза, че от там мии идва проблем. спри да я миеш всеки ден или като за начало мий я по 1 път на ден и постепенно започни през ден. Щом се омазни можеш да я връзваш и не си личи.. докато се нормализира косата прави така. аз съм с тънка коса и я мия през ден, а когато е мазна решението е да я вържа въпреки, че не с ехар. с вързана коса, но е за мое добро. дано съм ти помогналапросто сиси премила косата, затова се получава този ефект на мазна коса
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Сухият шампоан е чудесно решение,но много бързо заминаваПоследните няколко дни се замислям за шампоан за пърхот.
Забелязвали ли се,че когато сте на морето от солената вода косата ви така не се омазнява?Защото моята на всеки 2-ри ден е мазна все едно не съм я мила няколко дни.И ми се налага да я мия всеки ден.Просто няма друго решение,а и доста добре се чувства.Все едно самата коса си го изисква.Иначе какво ли не съм използвала.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На мен косата ми от морската вода става много чиста..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
благодаря много за всички коментари, мнения и така ... помогнахте ми бая![]()
![]()
Ако я миеш по два пъти на ден още повече ще ти се омазнявато намерил кой да го каже я, и аз съм същата, всяка сутрин преди лекции съм в бойна готовност със шампоана
![]()
прави си маски с белтък![]()
eто пример - белтък, 1 ч. л. сол и сока на един лимон се приготвя смес. Тя се държи половин час
smile-it's the second best thing you do with your lips
Когато се омазни и сложи пяна за коса изсуши я със сешоара и я нареши. Косата ще придобие обем. Дано Ви помогне .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]