- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Търся една анимация!
Помня, че когато бях малка бях гледала една анимация за някакви глигани и човек, който яздеше един елен и имаше някакви духове и бял елен, отрязаха му главата и той се превърна в някакво чудовище..
Имаше едно момиче което имаше майка вълк и 2-ма бели братя вълци!
Помня, че след като го изгледах не можах да спя 1 месец спокойно и искам пак да го изгледам за да видя от какво толкова се бях изплашила!![]()
Ще съм много благодарна ако го намерите!![]()
И за да не пиша нова тема направо ще попитам и за още един филм..
Ставаше на въпрос за едно момиче което имаше силата да мести предмети с очите си и се бъзикаше с г-жата си и тя накрая май го хвана, защото беше намерила панделката му за коса на дървото до къщата си.
Can't get you outta my mind ♡
Аз вече си намерих втория филм с момичето с местенето на предмети с очи, казва се:
Matilda / Матилда (1996)
Can't get you outta my mind ♡
Анимацийката е с едни отвратителни глигани от които излизат червеи и се казва "Принцеса Мононоке"И аз се бях изплашила
![]()
Момиче съм ;D
Филма е Матилда и е мн готин))
Надявам се да нямаш нищо против,ще използвам темата ти..Онзи ден както си стоя се сетих за няква анимация,дето съм гледала супер отдавна..Беше за някакво момче,колкото палец,живееше в едно село и там имаше само един извор и някакво чудовище живееше вътре и водата им спря,и тва малкото момче,нали само то може да влезее,влезе уби чудовището и пусна водата :Д ?? Някакви идеи ? :Д
Princess Mononoke...огромен респект към студио Ghibli създателите на тоя филм...един от най-великите филми Ever...посланието е много готино...а и анимацията е страхотна...въобще...към тия хора само уважение може да се изпитва...
от техните филми мога да препоръчам на всеки да гледа Grave of the fireflies...най-вече за тези които мислят че анимационните филми са задължително детски и са лишени от кой знае какъв сюжет...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Аз търся една анимацийка,която мисля че е бая старичка.Спомням си че имаше една гора и някви машини бяха почнали да я режат и когато отрежеха някакво дърво от него потичаше нещо черно или някав черен пушек беше ако не се лужа.Ще се радвам някой да се сети за него![]()
+1 .. Hayao Miyazaki e върхът !! Гледайте всички негови анимации няма да съжаляватеПървоначално написано от blader
1 - Princess Mononoke..
2- Castle in the Sky
3- Porco Rosso
4 - My Neighbor Totoro
5 - Kiki's Delivery Service
6- Ponyo
7 - Spirited Away![]()
8- Howl's Moving Castle =D>![]()
Просто съм ужасно пристрастена към китайските анимации
Също така и :
1- Whisper of the Heart
2- Pom Poko ( на този много съм се смяла)
Първоначално написано от LoweShot
![]()
просто.. facewall
Хаха за Моят съсед Тоторо с котката автобус![]()
Много съм се смяла и на Поньо, умрях си от смях, за рибката която стана момиче.
Почти всички анимации които си изброила (LoweShot) са смешни и забавни, но според мен не са много стойностни. Не са като Naruto, Death Note, Darker than black, Vampire knight и други такива.
Има една анимация в която има някакъв човек който убива и сготвя всякакви несъществуващи животни.Обаче не му помня името,някой може ли да ми отговори как се казва?Благодаря предварително.
ВЪЪЪЙЙ добре че ме подсетихте за Princess Mononoke веднага тегля. От детството ми се е запечатала тая анимация O_O Ама много страшна ми се виждаше по онова време![]()
![]()
Преди бях гледала едно филмче по Boomerang. Семейството се състои от баща, майка, дъщеря, син, куче и прислужница, която е робот. И въпросното семейство живееше в Космоса. Някой да се сеща?![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Някои помни ли детско филмче с буболечки едната беше голяма и силна и се казваше Руби а другата Реджи ,малка лилава и във всеки епизод повтаряше "Защооо все на менн"
Аааа къде ме върна :Д, и аз като бях малък го бях гледал тва Princess Mononoke. Наскоро пак го бяха давали, случайно го хванах, и ме обзе няква носталгия... Наистина много смислен филм!
Абе ко ме занимавате с глупости
i az tarsq edna animaciqmn e stara razpravq se za edin pirat s edin drakon nestto podobno na gystter koito obikalq iz pristanistta i ot vreme navreme moreto stava 4erno kato mazyt samo tova se sesttam pak mn iskam da q gledam film4eto e nestto podobno na sinbad
обикалят и събират едни накити, с които могат да премахнат черната вода и ги гони един грамаден кораб
Нещо с пиратите от черната вода се казваше