- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обърквация ;d
Здравейте на всички.Реших да изненадам майка ми като и направя някакво сладко и се спрях на това http://recepti.gotvach.bg/r-4039-%D0...BA%D0%B8%D1%88 да смесих всичко Обаче си мисля,че сбърках на едно място там пише олио - 2/3 чаша а аз съм разбрала 2/3 чашки олио,а то майче трябвало половин чашка олио и сега смеската стана мноого мазна да го мушкам ли сладкото във фурната или няма смисъл,какво ще кажете ;д
Няма смисъл. Ти си наляла половин литър олио. Сладкиша няма да се изпече, а ще се изпържи.![]()
По-добре започни на ново.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хахаха 2-3 чаши олио![]()
![]()
![]()
EPIC - без да се засягаш де
![]()
Ами и според мене започвай на ново... и другия път чети внимателно и оглеждай внимателно![]()
Айде ,пък после ще почерпиш ;д
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ааа,някои от нас и с включването на котлона не се спрявят.Първоначално написано от Grommash
![]()
Ено лесно и вкусно- едни кроасанчета крем брюле или шампанско, от по-големите пакетчета, 1 чаша захар, 4 яйца, ч ванилия, половин литър прясно мляко.
Карамелизираш 4-5 лъжици от захарта, изсипваш карамела в йена глас, отгоре слагаш кроасанчетата, разрязани на две, и заливаш с предварително разбитите яйца в прясното мляко, ванилията и останалата захар. Изчакваш 15 мин. да попие и печеш на 180-200 градуса, докато кремът се сгъсти. Става супер- като крем карамел, но с вкусна добавка вътре.
Пиша есета.
2-3 чаши олио![]()
![]()
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Просълзих се от смях![]()
![]()
не, че нещо.. ама
![]()
Това ми напомни, че миналата година и аз исках да изненадам майка ми като направя една торта и за щастие една приятелка се сългаси да ми помогне. Обаче ни като се саберем и само се лигавим и аз съм забравила да сложа брашно и се чудех после защо е така сплескан блата![]()