- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я/го заговоря ?
Изчел съм хиляди теми на момчета и момичета които питат останалите как да заговорят харесаното от тях момче или момиче.Предлагам ви да съберем всичко в тази тема и всички да изказваме своето виждане.Та въпросът е, как заговаряте харесания от вас човек ?![]()
Трябва да имате някакви допирни точки с нея... Използвай ги. Отиваш при нея с усмивка и я питаш нещо по някоя от темите. Предполагам, че и двамата ще сте наясно, че теб въобще не те интересува например... какво сте взели предния път на курса по английски, за това след това разговора може да премине и на по-лична тема. А пък ако си печен отиваш директно при нея с някой незаучен комплимент и я молиш да се запознаете... ама може малко да я оплашиш, така че внимавай.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не ти трябват кой знае какви социални умения,за да заговориш човек...покрай тия фейсбуци и скайпове забравихте как да общувате бе ;x
Винаги двамата, които и да са имат някаква обща тема за започването на разговора. Първия път в който си говорите е най-интересно... защото първо започвате да казвате всичко един за друг.. после общи разговори.. и т.н. и става дълга и широка. Просто трябва да имаш кураж и да го/я заговориш..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
къде ти е "Like"-а бе? Мноо добре казано ;]Първоначално написано от Sh@d0w
+1 И на мен ми е супер смешно когато дойде някое момче при мен и ми каже "Заговорих такова готино момиче в фейсбук" и аз направо се пръсвам от смях.Първоначално написано от Tempest
Според мен е много по приятно да заговориш харесания човек на живо.Има я тръпката и всичко.
![]()