.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

сутиени с чашка А

Здравейте! Моля ви за малко помощ... Знаете ли къде се продават сутиени чашки А? Може би маркови магазини, но със сигурност да има? Защото съм от малък град и когато отида да си търся (обиколила съм повечето магазини), продавачките ме гледат като паднала от Марс и не ми е особено приятно, та вече ме е срам. Досега (и в момента) нося бюстиета, но с тях не ми е удобно вече-прозират ми през някои тениски и при спорт... Най-тъпото е, че майка ми не ме разбира и според нея било излишно. Просто на мен не ми е удобно. Надявам се да ми помогнете!

описателно заглавие
    by Cucko0

I ♥ machoka Супер фен
    Според мен ще си намериш по пазарите или по-малките магазини..
    П.С - На колко си?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Да, на пазарите е най - удачният вариант. Има голям избор, евтини са и повечето са малки размери.

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Според мен ще си намериш по пазарите или по-малките магазини..
    П.С - На колко си?
    Не съм на 12,13 просто по-късно развитие явно
    Само по пазарите ли? Не са ли малко некачествени там?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Е колко да са некачествени? Ти няма да носиш един сутиен всеки божи ден. Купи си 3-4, сменяй ги редовно, пери ги на ръка, ако усетиш че не ти е удобно - махай го. За нищо на света недей да спиш с него. Всичко ще е тип - топ.
    Иначе аз на Триумф много ги харесвам, защото на мен ми трябва голяма чашка с малка гръдна и там винаги си намирам. Ако има в твоя град такъв магазин може да го посетиш

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    и на Лизабел има малки размери ,български са и са качествени
    Hostis Honori Invidia

Да, има магазин на Triumph, но е малък и не е кой знае колко зареден. Все пак ще проверя. А там по принцип би трябвало да има малки размери нали?
    Иначе вероятно ще трябва да обикаля пазарните...

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    и на Лизабел има малки размери ,български са и са качествени
    Дано да намеря такива...
    Благодаря ви до тук на всички

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Между другото,аз преди време си купих сутиен от магазин,в който стоките са китайски - струваше ми 6- 7 лв.Бях малко скептична,но модела много ми беше харесал - имаше си презрамки,но беше специално направен за носене без тях,имаше си две тънички от по 5милиметра силиконови нишки,зашити за него,така че да не се изхлузва,плюс имаше едни съвсем малки "възглавнички" в долната част,така че да напомня push-up.Вече година по-късно мога да кажа,че след толкова пранета и носения абсолютно нищо му няма,цвета си е все същия - черен,нищо не се е разшило,банелите са си на място,не се е разтегнал,абе с една дума,в същото състояние,в което го купих.Така че те съветвам да провериш в тези магазини,там със сигурнст има твоя размер,а и освен това няма да хвърлиш луди пари за един.В крайна сметка,след като никога не си носила сутиени,ще ти е малко по-трудно да си избереш модела,с който ще ти е най-удобно,така че ако не направиш правилния избор,поне няма да ти струва много.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Потърси първо на пазара - няма смисъл да даваш една маса пари само за един сутиен. Иначе в Etam има малки сутиени. Аз си взех един от там за 40 лв, който беше от евтините в този магазин... и после се оказа супер неудобен, и започнах да си взимам от пазара. Дори и да са некачествени, са евтини и може да си позволиш да си купуваш нови по-често. Търси старателно и пробвай, защото сутиените на различните марки са различна големина. Например имам сутиен 75А, който ми стяга, и 65Б, който ми е супер.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    на Венера стил има всякакви размери, български са, но не знам какво качество са.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    дори и да не ви е зареден добре Triumph-a, най-вероятно ще си намериш, качествени са, но са скъпички, майка ми си купува доста често тяхно бельо и цените на сутиените са им около 40-50-60лв
    No need to ask
    He's a smooth operator

Само исках да ви благодаря на всички за помощта! Оправих се, обиколихме на 1-2 магазина и намерихме. Даже се оказа, че е B, а аз през цялото време си мислех, че ми трябва A
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си