- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Работа за лятото
Аз ще съм в Слънчев бряг. В ресторанта на едно малко хотелче - пиколо на блок маса. За близо 500лв.
София евентуално, може би IT сектора нещо.
Скоро почвам курсове на маникюристка и фризьорка и такава работа ще си търся.
На блок маса е голям ташак между другото...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
барман в слънчев бряг 1000 лева заплата плюс 4 процента от оборота плюс бакшишите.общо към 2000![]()
Трудно е да се намери работа на морето освен ако не си с връзки .. и е мн натоварено особено в сезона
Изобщо не е трудно, просто трябва да започнеш да търсиш от април..Първоначално написано от Immeerr
Аз най-вероятно ще ходя в една компютърна зала да работя, но още нищо не се знае.
Ммм тука има доста хора, които ще работят по морето.Има ли шанс като нямам 18 да ме вземат някъде?
Слънчев бряг, 600 на месец и процент на края на сезона към 1300-1500 лв.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Има да. Аз съм работила на 16 и на 17 години на Златни пясъци.Първоначално написано от AnnieW
аз си търся също нещо в сл.бряг засега съм уреден да раздавам рекламки за по 20/30 лв на денама съм на 15
aha
Ще чистя вкъщи вместо чистачката ни:P 7 евро на час.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
уреден чрез познати или някак сам ?Първоначално написано от qnkata5
нещо за Благоевград някой да знае ?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
А аз да попитам тези, които са работили по морето и не са имали 18 - как ви взеха? не ви ли прецакаха с парите нещо или сте били при познати? Аз съм на 17 и не знам дали ще ме вземат някъде![]()
Аз също съм работила като сервитьорка по морето и си взимах много добри пари,даже и квартира ми осигуряваха.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Аз много искам,но съм в процес на търесен.Миналото лято работих в един магазин,но тази година иссам нещо по-интересно.Исках на морето,но няма как да стане с тази практика..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пишеха се някакви неща, че родителите ти са съгласни да работиш и Бюрото по труда трябва да ги одобри и така си работиш законно. Аз не съм била при познати, просто с една приятелка хванахме мама с колата и обикаляхме Златни пясъци и подадохме молби в 4-5 хотела. И където ни харесаха после ни се обаждаха. А втората година вече е лесно да се върнеш на старото място, защото и шефове и всички те знаят, разбира се трябва да са доволни от теб.Първоначално написано от Unendlich
Ем аз ще поддържам кафемашините ни... на 14 съм. И ще изкарвам от 300-700 лева, но не е сигурноПървоначално написано от AnnieW
![]()
Първоначално написано от sToyAncHo
каде бе??ии аз искам
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ние си имаме кафемашина на едно супер местенце и просто ще и сипвам кафе и другите работи и ще си изкарвам пари. Ама не сме говорили с тати дали ще е цялата печалба (демек 20-30 лв на ден) или ще делим 50/50. И в двата случая парите ще са ми достатъчни.Първоначално написано от thegreenzombie
![]()