- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Падате ли често???
мисля че заглавието е достатъчно ясно![]()
People are not perfect .. ( except when trey smile)
мързела не е недостатък, а изкуство, което владея перфектно !! ;д
КРАСОТАТА КРАСИ СВЕТАА!!!
И аз съм такаПървоначално написано от mArMaLaDkA
Освен тази зима,на екскурзиата направо се пребих,то беше праз секунди
![]()
НЕ !
Разбира се,нали затова отидох на очен лекар!![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Разбира се,нали затова отидох на очен лекар!![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Рядко падам.Макар че спортувам и обичам да тичам и често съм на косъм от брутално пребиване..
Оня ден се спънах в собствените си слушалки и за малко да се претрепа мн яко.. изтърсвайки се като чувал с картофи.
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Майка ми казва, че ходя като спънат кон..
Даже е цяло чудо, че тази зима не се пребих нито веднъж..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не падам, но много често се спъвам или се удрям.![]()
Аз пък днес ходих до магазина и на връщане си гледах касовата бележка и се блъснах в един стълббахти излагацията още ме боли главата
![]()
Това трябва да значи че аз съм много зле... всяка вечер в тъмното се блъскам в щакофете... почти е нямало път в който да слизам или да се качвам по стълби без да падна... често се спъвам дори и на гладкото![]()
![]()
![]()
но след всичко това си казвам че аз съм ИЗДЪРЖЛИВО КОПЕЛЕ и се изправям
![]()
![]()
През зимата си падам, не е като да не го правя.Подхлъзвам се на леда и... айде. Ама по принцип само се спъвам, удрям, блъскам... Невероятно спъната съм. С две леви ръце и два леви крака.
![]()
Първоначално написано от Fiction7577
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Коронния ми номер: Всяка вечер към 00, гася компютъра, запътвам се към тоалетната... препъвам се в прага и се пльосвам на пода![]()
Или: Затичала съм се към моята стая, уж натискам бравата, ама не отварям вратата, а се забивам в нея
Изключително спъната съм... щом съм се препъвала в чантата си, която е през рамо (тя вярно ми се влачи в краката.. но все пак)
..
спъвам се доста често![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и аз съм така но не се спъвам в прага ами асе блъскам в шкафа ;дПървоначално написано от dream1707
не:P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Като котките самРядко падам, но често се спъвам
![]()
Не, даже тази зима не съм падала, като по чудо![]()
lOve iS in The aIr
Да. Доскоро се занимавах с други неща - излизах на кафе, пишех разни разказчета, но откакто почнах да падам, животът ми се промени. Стана ми любимото занимание, пък и мога да падам вкъщи, пред блока, в университета, пред Бойко (ако го срещна), в леглото, от леглото, до леглото, навсякъде. Така спестявам пари от други занимания, защото е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО и дори си подобрих рефлексите - сега се подпирам на ръце почти винаги, без значение с кой крак се спъвам и съм сигурен, че след време ще се осъвършенствам още. Неотдавна го споделих с приятели и сега понякога падаме заедно. Дори съм падал с непознати и така се запознавам със всякакви хора. Вече съм много по-социален от преди. Страхотно е! Падайте и Вие! \/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.