- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашето място?
Здравейте! Кое е най- любимото ви място, мястото където бягате от проблемите, където се усамотявате или се събирате с приятели и какво обикновено правите там?![]()
Едно дървено мостче над една съвсем мъничка рекичка, почти извън града. Нищо конкретно не правя там, просто си седя и наблюдавам отблясъците на слънцето във водата. Това, в съчетание с тихия шум на водата, ми действа супер успокояващо.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Взимам пари с мен и се качвам на някой автобус и се разполагам на най-задната седалка (пускам си музичка някой път) и си седя там, докато автобуса си прави обиколки. Обикновено кондукторката ме таксува 1-2 пъти и после ме оставя.Много добре ми действа, мисля си моите неща докато гледам навън как живота кипи за останалите.
Планината.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
по пътеките с колелото.. слушалки в ушите и хич ми не е.. иначе с приятели.. нямал съм грижи никога на улицата на лафче на 1 пейчица.. пфф..Първоначално написано от supernatural2323
Излизам на балкона, сядам върху масичката и гледам облаците.. и ест. слушам музика. И хубаво, че съм на последния етаж, иначе сигурно щях да се качвам на балкона![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥