.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Вашето място?

Здравейте! Кое е най- любимото ви място, мястото където бягате от проблемите, където се усамотявате или се събирате с приятели и какво обикновено правите там?

Супер фен
    Едно дървено мостче над една съвсем мъничка рекичка, почти извън града. Нищо конкретно не правя там, просто си седя и наблюдавам отблясъците на слънцето във водата. Това, в съчетание с тихия шум на водата, ми действа супер успокояващо.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Провинцията
    Взимам пари с мен и се качвам на някой автобус и се разполагам на най-задната седалка (пускам си музичка някой път) и си седя там, докато автобуса си прави обиколки. Обикновено кондукторката ме таксува 1-2 пъти и после ме оставя. Много добре ми действа, мисля си моите неща докато гледам навън как живота кипи за останалите.

Град
    София
    Планината.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Вашето място?

Цитирай Първоначално написано от supernatural2323
    Здравейте! Кое е най- любимото ви място, мястото където бягате от проблемите, където се усамотявате или се събирате с приятели и какво обикновено правите там?
    по пътеките с колелото.. слушалки в ушите и хич ми не е.. иначе с приятели.. нямал съм грижи никога на улицата на лафче на 1 пейчица.. пфф..

Като слушам музика

Излизам на балкона, сядам върху масичката и гледам облаците.. и ест. слушам музика. И хубаво, че съм на последния етаж, иначе сигурно щях да се качвам на балкона
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си