.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз като бях по-малка се заричах, че никога няма да плача за момче и няма да позволя да ме депресира, ама не стана баш така
    Не знам, според мен няма момиче, което да не е плакало за момче. Дори привидно силните хора си имат такива моменти. А и не мисля че плача винаги е кофти - все пак това си е един вид изразяване на емоция и понякога ти олеква доста като се наплачеш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на icebulllet14
    още не се е родил онзи, който ще ме разплаче ... ако се е - не го познавам
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    И аз като бях по-малка се заричах, че никога няма да плача за момче и няма да позволя да ме депресира, ама не стана баш така
    Не знам, според мен няма момиче, което да не е плакало за момче. Дори привидно силните хора си имат такива моменти. А и не мисля че плача винаги е кофти - все пак това си е един вид изразяване на емоция и понякога ти олеква доста като се наплачеш
    и аз така си казвах-няма да плача за момче....
    правех се на безчувствена,няма да плача,няма да ми пука,нямам нерви,вследсвие на тия подтискани емоциии започна да ми става лошо,задушавах се,притъмняваше ми и нервен срив
    така че,не се правете на някакви роботи по добре си поплачете
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Плакала съм само за един, и то не веднъж или два пъти за съжаление .. до сега си мислех, че не си заслужава, че няма да плача, но ...
    Да съм казала, че отказвам се?!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy
    Аз никога не съм плакала за момче, не съм си го обещавала,нито съм се инатила, просто никой не си заслужава моите сълзи. Ще видим животът какво ще покаже.
    Така е и при мен.

Според мен тези, които не са плакалик за момче или още не са обичали истински някого, или не са били наранявани истински.Незнам така си мисля.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Плачех преди - като бях малка и наивна.
    Сега, когато някое момче прецака нещата много, вместо да плача и да се треса от нерви, се ядосвам здраво.
    От хубавия гняв ти минава много по-бързо отколкото от тихата скръб. Иначе преди много плачех и сега малко ме е срам, не защото съм излязла слаба (пф, не са сълзите това, което определя човек като силен или слаб), а защото съм си съсипвала доброволно здравето и спокойствието заради тъпаци.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Да съществува. 5годишните момиченца не плачат за момчета. Иначе рано или късно дори и на най- "коравото" момиче се случва. И смятам, че тези, които тук са се изкарали "корави" или не си признават, или не са обичали истински.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Около мен няма такова момиче (включително и аз) ..

Хах чесно казано имам такива познати заричат се, че няма да плачат никога и един ден някой им разбира сърцето и неможеш да ги накраш да спрат да плачат... та това с НЕ е малкоо вероятно да стане...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Ами плакала съм 2 пъти, ама т'ва не значи, че не съм кУрава!
    +1

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от autumn666
    Само веднъж през целия ми живот... но мнооого И ето че след всичките сълзи пак съм с това момче...
    Нещо такова и при мен
    Първото ми истинско влюбване.. Излаквах си очите покрай него. Беше трудно начало на любовният ми живот. След него имаше още няколко, но никой от тях не успя да ми въздейства по какъвто и да било начин. Сега отново съм с първата си любов, но за щастие вече не въздейства толкова силно на слъзните ми жлези.. Радвам се, че този етап премина към нещо по-добро!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    как така ще си сдържаш емоциите,бе..
    да,не трябва да се хабиш за тези,които не заслужават..
    мда,познавам хора,които си потискат емоциите..
    хаха опитвала съм се да не плача..ама..много ми се насъбра и нямаше как.
    толкова слаба се почувствах в онзи момент.;х
    обещала съм си,че ако ме нарани и този,на когото се доверих и по тази причина обичам,повече няма да се влюбвам.
    за 2ри път съм влюбена..4 години го избягвах това..;х
    и сега,объркат ли се нещата,никва любов,никви чувства и няма да ми се налага да плача.;]
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima

нито момчетата да плачат за нас
    не съм съгласен...например АЗ съм плакал за момиче...
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy
    Аз никога не съм плакала за момче, не съм си го обещавала,нито съм се инатила, просто никой не си заслужава моите сълзи. Ще видим животът какво ще покаже.
    HAKUNA MATATA, BITCH.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами аз съм плакала за момче,плакала съм пред момчето (изключително тъпа постъпка) Самоче аз по принцип съм си много ревлива и си плача доста често,изкарвам си го.Ии май не познавам момиче,което не е.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Тоя въпрос е като фразата "Щастливите хора не носят часовник" . И някои хора, като я чуят решават, че ако не носят часовник, ще са по-щастливи. Реално обаче фразата означава, че на щастливите хора не им трябва часовник. Същата работа. Някой си е сдържал сълзите, само заради принципа, че няма да плаче за момче, но това хич не значи, че не й е мъчно, гадно и не й се реве. Разбирам да кажете, че сте си обещали да не плачете пред момче.
    Аз съм плакала - и за такива, заради които си е заслужавало и заради такива, за които не си е. Щом съм с някого и съм му казала, че го обичам, стрували са си сълзите. Защото сълзите не са за него, а са за мен. Те изливат моята мъка. Така че, на който не му е било достатъчно мъчно, за да заплаче, то за мен не е обичал истински.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

В момента ми се случва.Преживявам несподелена любов и си поплаквам доста често..
    Попринцип съм много емоционална иии все пак нали сълзите са думите на сърцето..
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Плакала съм и съм се дехидратирала от рев..
    Точно. Ама буквално нямам сили повече... и продължавам. Отдавна ще да е било - 6-7 клас.

Сега се ядосвам, както каза Сиси. Ама здраво се ядосвам и ставам злобна, гадна, плюеща, вадеща кирливи ризи.
    Обаче понякога съм толкова афектирана, че дори и да се ядосам не мога. Тогава плача.

Плакала съм много, но само заради 2 момчета, иначе от приятелките ми, не мисля, че има такива дето не са плакали за момче, даже познавам една която реве всеки ден по няколко пъти за нейната '' любов '' !

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен си е част от живота, чувства, емоции .. защо да се задържат?
    Плакала съм и ще продължа да го правя .. олеква ми след това!

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Тоя въпрос е като фразата "Щастливите хора не носят часовник" . И някои хора, като я чуят решават, че ако не носят часовник, ще са по-щастливи. Реално обаче фразата означава, че на щастливите хора не им трябва часовник. Същата работа. Някой си е сдържал сълзите, само заради принципа, че няма да плаче за момче, но това хич не значи, че не й е мъчно, гадно и не й се реве. Разбирам да кажете, че сте си обещали да не плачете пред момче.
    Аз съм плакала - и за такива, заради които си е заслужавало и заради такива, за които не си е. Щом съм с някого и съм му казала, че го обичам, стрували са си сълзите. Защото сълзите не са за него, а са за мен. Те изливат моята мъка. Така че, на който не му е било достатъчно мъчно, за да заплаче, то за мен не е обичал истински.
    Най-доброто мнение. ; )

За мен голяма част от хората, писали в темата, както и познати, които уж не плачели и т.н. просто се мъчат да са нещо, което не са, мислейки че опитите им (дори и увенчани с успех) да не плачат ще ги направят по-силни.
    А нещата трябва да стават естествено. Не да се пънеш да не ти пука и после да пишеш във форума "Ами получава ми се", а да стигнеш до това състояние, в което наистина никой да не може да те сломи и да не можеш да заплачеш, просто защото си философски настроена, спокойна и приемаш нещата нормално. Но за да станеш такъв човек според мен не са необходими напъни. Чрез препятствия, опит, преживявания и следователно извлечена мъдрост от тях, човек става по-философ и не се налага да си пресушава очите за момчета. Но да се напъва, докато вътрешно му се реве, е все едно да се опитва да изпреварва естествени природни събития, които си следват едно след друго - като цял процес.

Не искам да обиждам никого - сигурно има все още момичета, които не са изпитвали истинска любов и следователно никога не са били наранявани от момче. Браво на тях. Просто да не се заричат - никога не казвай никога. И да не се опитват после, като им се случи нещо гадно, непременно да се сдържат заради някакъв имидж или обещание, което са си дали, когато са били деца.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Плакла съм за няколко момчета.Смятам,че така е по-добре отколкото да държиш негативната емоция в себе си.Естествено не казвам,че трябва да плачеш за всеки,но не трябва и да се затваряш,когато имаш нужда от утеха.

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз пък съм ревла. И то голяма. Сега като се замисля... просто не е истина колко много съм плакала.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Не все още не съм плакала за момче, като цяло не си заслужава.
    Не се мисля за едва ли не "ледената кралица", просто още не съм срещнала човека, който заслужава сълзите ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си