.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

страх ме е помогнете ми ;(;(;(

Здравейте- значи правих за 1 път секс когато бях в последните дни на цикалът ми... момчето не свърши в мен, но в момента ми закаснява.. той от тази година започна да ми е недеровен страх ме е закаснява ми 8 9 дни. Имам си симптомите, че ще ми започне цикала, но ме е страх. Възможно ли е да ми закаснява от уплахата и имах мн проблеми и от това моля Ви помогнете мии ;(;(;( страх ме е ;(;(;(;(

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    ии точно какво ни питаш..? ако питаш дали има риск за бременност- няма! когато си в цикъл няма опастност..не се притеснявай ; )
    му boy

Благодаря !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Айде да научите разликата между цикъл и менструация,а?!
    Не се надявай да я научат. Дори повечето жени, които познавам, го наричат "цикъл", явно мензис им звучи прекалено грубо. А менструация... малко млади хора биха запомнили и използвали толкова дълга и сложна дума.
    Welcome to the Jungle...

решението е малък процеп в коремната област и ако нема зене ве си споко шие се лесно порил съм много кат теб ако имаш моторна резачка става най-добре

Цитирай Първоначално написано от IQA
    ии точно какво ни питаш..? ако питаш дали има риск за бременност- няма! когато си в цикъл няма опастност..не се притеснявай ; )
    Това изобщо не е вярно,абсолютно винаги независимо дали си в цикъл или не има опасност да забременееш.Така че бъди по-внимателна.

И аз съм много притеснена миналия месец на 21 ми свърши цикaла и на същия ден правих секс с моя приятел правихме го с презерватив трябваше да ми дойде на 18 и още не ми е дошло и се побърквам.

Щом е било с презерватив,не се притеснявай

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Айде да научите разликата между цикъл и менструация,а?!

Прави си тест,ние нищо не можем да ти кажем.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си