- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- WTF Изневяра
1-во спукай от бой тоя гей и 2ро си фани някоя и гледай така да прайш че точно пред тях да показваш че си 100 пъти по добре така на тях ще им е кофти... поне така мисля..
Германски форум : Питаш нещо и ти отговарят..
Руски форум : Питаш нещо и всички започват да те разпитват за други неща...
Български форум : Питаш нещо и всички ти обясняват колко си прост![]()
![]()
Първоначално написано от j0keRR
![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Не знам как да те утеша.Тези двамата наистина ти биха шута.Ако аз бях на твое място..Този твоя приятел направо.. щях да помета всичко с него.А пък гаджето колкото и да я обичаш просто трябва да я зарежеш, защото явно тя не те обича.
За кво я вдигаш тая стара тема? Най-много момчето вече да е забравило, да влезне във форума, да види темата и да се самоубие.Първоначално написано от xch0colattegiirlxx
Зарязвай мацката и забрави за онзи като приятел.
Believe in yourself.
Бате кво се филмираш за 2 пръста препикано черво ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Абсолютно ама и някой друг шамар за "приятеля" ти ...Първоначално написано от DarkTemplar
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
аз лично бих я зарязал , а "приятеля" , бих му нашил бах тупаниците![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
всичко е минало заминало... Треаше му теглиш един тупаник на тоя щот не ти е никъв авер щом спи с мацката ти ( сега вече няма смисъл ) а отностно мацката ти .. явно е курвичка- недей се занимава с лапешки раоти ами гледай напред. Ще намериш някоя дет ще те оцени![]()
И сега дойде и моят ред да се изкажа,колкото и пустиняшки/нехуманно да звучи:
1) Където/когато го видя "бфф-то" го смазвам от бой без причина,свидетели и т.н,като всеки път ще има по нещо счупено (крак,ръка,ключица и т.н. може и да го осакатиш -> гръбнака ама е много брутално това)
2)Щях да скрия някаква камера някъде и да изплющя "Ку*вата" , след което да се гавря 24/7 7 дни в седмицата
или с прости думи
Ще им правя гадно докъто съм жив...
О, моля ви...
Любови!
Този "приятел" е путьо и е за трепане!
Момичето си го набий за кеф.
Типичната реакция на един слаб и тъп идиот. ---> бой.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Последно предупреждение. Пиши на кирилица! Следващия път трия + предложение за бан.
ShtrudeL
Чакай, защо слаб?Първоначално написано от ShtrudeL
Обясни...
Тъп ясно защо го мислиш, ама...
П.П.: Jimmy, купонът да става някъде другаде.
Защото един силен човек в такъв момент просто би игнорирал случващото се. Би се оттеглил и прекратил всякакви взаимоотношения и би излязал стилно от цялата ситуация. Без спорове, без физическо насилие. Просто зарязваш всичко и продължаваш напред, за да си знаят урока.
Едит: Всъщност като за замисля дори прекратяването на взаимоотношенията е слабост. Силния в такъв случай би бил дори мил. Леле възхищавам се на такива хора. Брутално. <3
4XCOKИ
Ееее гледаи заради админката тряба да тарся бг език ся виж че те оважавам админке недеи ме банва точно ся моляти се
Човекът не си е довършил злобарката.
А я вземи освен кирилицата намери и правопис. Не е особено скъп. Проблемът е, че се иска малко интелектуален капацитет.
Може и да си права за слабостта. Аз не мисля обаче, че повечето пишлегари биха се научили без..."някой да им покаже нагледно"...
Може би не бях права за научаването само...всъщност какво ти пука дали някой ще се поучи от грешката си? За какво ти е да се занимаваш да го учиш? И това да тръгнеш да си го връщаш по какъвто и да е начин е тъпо.
4XCOKИ
Не говорех за момичето, а за приятеля. Щом е бил такъв е имало причина. Щом я е ебал, пак е имало причина.
По принцип не съм ревнив, даже третирам момичетата като тоалетна хартия, важното е и за мен да има. Ама щом ще го прави, а и ми е приятел, за мен е важно да знам, че ще го прави и ЗАЩО го прави.
Хаха слаб а какво да почне да прави фалшиви профили и да пуска слухове като п*тка ли ?Тя не губи нищо,колкото и лошо да звучи ти си просто ЯКО прецакан.Хвани си ги,тегли им по един хубав бой и това е.Обаче нали знаете,че бой и еб*ане не се връщат![]()
The time's for sobieski
Пф глупости. Именно слабохарактерния тъпанар ще тръгне да се бие.
4XCOKИ
Аз няма да се бия. Аз ще наказвам.Първоначално написано от ShtrudeL
Проблемът ви в този форум е, че не разбирате разликата.
Боя не винаги е най-доброто или най-силното решение. Но в подобен случай не ти се предоставя много избор..Първоначално написано от ShtrudeL
"Слаб" и "Силен" характер са МНОГО относителни понятия.. за едни слабия е човека, който ще стои тихо и няма да си мръдне пръста, за други *теб например* ще е този, който реши да си го върне на предалия го приятел и *вече* бившата му.. Не мисля, че можеш да характеризираш, по всеобщо прието мнение, някой като Слаб или Силен без да намериш 10 опонента, които мислят точно обратното. The wonders of human society.![]()