- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- WTF Изневяра
Така скоро постнах тук че съм опериран на оная работа :и не можем да го правим 1 месец с приятелката ми!.. та днес аз отивам да видя един приятел в общежитието и го заварвам на калап с приятелката ми![]()
..
и искам да ви попитам какво според вас е редно да направя.. защото просто искам да ги убия и 2-мата.. но изпитвам чувства към нея.. а и той е най-добрия ми фр![]()
но за бога от операцията минаха само 5 дни.. и тя веднага тръгна да се плющи с други!>. плс кажете ми кво да правя че ми иде да ги убия и после да се самоубия .
![]()
Като ги хванах просто побеснях .. отначало гледах в точка .. 10 сек.. и те стоят и ме гледат.. след което той стана и почна да се обяснява.. а тя просто се облече и излезе без да ми каже нищо!
ПЛС утешете ме по някакъв начин умолявам ви
Според вас нормална ли е такава изневяра ?
ПП. Обичам я ужасно много. това ми е 1-вата истинска любов
Зарежи момичето не те заслужава , а "приятеля" ти аз лично бих го пребил ако бях на твое място![]()
Начи плащаш на група цигани да дойдат с тебе причаквате мъжа и им казваш да го пребият ама хубаво, като ти си по-далеч ако се намеси полицията. За жената просто плащаш на некой циганин да я изнасили.
Insieme assassini !
+1 не ми се е случвало такова нещо дано и не ми се случи, но съм го мислил какво ще направя ако стане такова нещо и да това бих направил бих или лично го прибил или да платя на някого колкото до гаджето няма да платя на някого да я изнасили, но ще направя така че целия град да разбере що за курва е или другото което може да направиш ако имаш нейни голи снимки да ги пуснеш в интернет или да кажеш няква нейна тайна която почти никой не знае и куп идеи или нещо което тя мрази супер много да го направиш против нея сега в момента не мога да измисля много но повярвай ми ако ми го направят ще съм като машина за идеиПървоначално написано от val181
![]()
К***ии ..истинска любов? Недей да се филмираш .. "гаджето ти" я зарязваш и създаваш нейн профил (тип курва) доокрасяваш я много жестоко, а на твоя приятел му праиш естествен грим по цялото тяло !
Ами аз лично не бих простила изневяра но това си е мой начин на мислене Човек изневерява тогава ,когато нещо му липсва ако те обичаше толкова колкото и ти нея нямаше да си легне с най-добрия ти приятел само защото е останала на сухо за 5 дни... абсурдно е но все пак това си е твоят живот и ти сам ще решиш кое е правилното и как трябва да постъпиш![]()
В случая и липсва ебание щом 5 дни не може да издържи смятай колко държи на теб заебавай курвето и прибии "фр" ти :]Първоначално написано от meLanu
Ако наистина държиш на приятелката си, говори с нея. Щом на 5тия ден скача на твой приятел, хубаво си помисли. Аз съм момиче, но хвана ли приятеля ми с моя приятелка, особено ако е най-добрата, ще скъсам с него на момента, а с нея ще си поговоря на дълго и широко. Работата е там, че тук във форума не можем да ти дадем много добри съвети. Не сме на твое място, не знаем нито с единия, нито с другия какви отношения имате.... Единственото, което ще те посъветвам е да си помислиш много добре какво ще правиш, за да не съжаляваш после. Не се занимавай с бой и номера. Явно и двамата не заслужават и толкова внимание от твоя страна.![]()
И това,ако е истинска любов и този го наричаш най-добър приятел .. не знам. Дай им пълен игнор и на двамата,тия не заслужават дори да си помръдваш пръста да си отмъстяваш.Продължаваш напред и все едно нищо не се е случило,може да ти е гадно,но поне пред тях не го показвай.Даже направи да изглежда така,че все едно въобще не ти пука.
Не знам на какво си, но съвета ми е да го спреш. Ще те убие.
шута, братле.... минавай към следващата , колкото и да ти е трудно ...
Не си струва да ги биеш или каквото и да било,остави приятелката ти щом е така нещастница да скача на 5-тия ден на друг.Тя губи, на теб ще ти е трудно,но това е начина повече да не бъдеш наранявам,а колкото до приятеля ти.... не ти е никакъв приятел зарежи го и него и си гледай живота![]()
защо си толкова негативен и невярващ ако искам да се гавря и да лъжа щях да .. постна темата в лично.нет .. а не в теенпроблем.. и между друготоПървоначално написано от dimitar_ak
ПП.. сигурно въобще няма ДА им обръщам внимание и на 2-мата.. ще ги игнорирам както някои по нагоре ме посъветва ..! ии сигурно просто ще го пребия тоя да си знае.. иначе до сега наистина ми е бил BEST FR от деца сме заедно.. не мога да повярвам че ме прееба така ..![]()
![]()
Е той те е преебал бая буквално. Ама според мен повече за трепане е тя, щото си е отворила краката рано-рано. Вдигни малко летвата за подбор на мацки, подобни на тая не струват.
Welcome to the Jungle...
Абе що ли ми се се струва, че не са почнали да се плющят точно в тия 5 дни, ами доста преди това... Ама цялата история ми е малко смешна - щото ей така да идеш при някой приятел и да го завариш да прави секс ми е малко странно... Той да не живее в пещера та ей тъй си влизаш, особено докато прави секс...Първоначално написано от DarkTemplar
А, сигурно са почнали и по-рано, просто нашия човек чак сега ги е хванал. Доколкото прочетох приятеля му живее в общежитие, а в повечето такива всеки си влиза и излиза където и когато си иска.
Welcome to the Jungle...
Да дарк темплар е прав..то преди и аз живеех в това общежитие и общо взето знам как става
и понеже "уж" сме ФР си влизам когато поискам както и тои има"ше" ФУЛЛ ДОСТЪП вкъщи
случвало се е да се будя я тои да играе ДОТА на компа ми и да ми казва.. аре ве глупак КАФЕ съм ти направил даже ставаи да ходиме на даскало
![]()
Приятеля ти никога не ти е бил приятел!
Гаджето ти никога не е било твоето момиче!
Двамата са смешници, за**ги да се оправят... аз не бих тръгнала да търся причините за това, което са направили предлагам ти и ти да не го прайш, а следващия път си подбирай хората до теб по-внимателно
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Еби му майката брат, ебати тъпата ситуация..
Егото доста ти е пострадало май, ама ако имаш силите - теглиш директния шут и на двамата и то БЕЗ да показваш колко си бесен и да правиш сценки. Ако успееш да останеш хладен и без много-много беснеене да ги разкараш от себе си ще е най-добре.
най-точния коментар до сега... плюс всички жени са еднакви. чукаш и бягаш без сериозно обвързване, щото виждаш кво става. живей си живота сега, след 30-35 мисли за нещо по-сериозноПървоначално написано от xBadxApple
^ Не са всички еднакви и не всички заслужаваме "да чукаш и да бягаш".
По темата: Драги, не се занимавай да правиш профили и да търсиш начин да си отмъщаваш. Така показваш, че те е яд и просто падаш на нивото им. Просто ги игнорирай и с времето ще се оправиш![]()
бзззз, с колкото момичета се познавам, всички казват, че не са еднакви, което само по себе си говори, че сте еднакви дори по това, че казвате че не сте еднаквиколкото дали заслужавате "да чукаш и да бяга", определено има мнооого момичета, които не го заслужават, но човека е млад, защо не помисли за себе си и да си живее добре, вместо да си къса нервите и да се трови с жени. като се ожени цял живот това ще прави
![]()
От връзките човек се научава на разни неща- как да се съобразява с партньора, как да зарадва човек, дори как да избягва караници. И ако до 30-35 той само си лашка и си няма идея какво е да си във връзка...е извинявай, но коя нормална жена би искала да се обвърже с човек, който във връзките има опит колкото 16-годишен?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
не смятам, че на 30-35 няма да е достатъчно зрял, за да знае какво да прави и какво да не прави. а и както казах, айде не всички, но 90% от жените са еднакви, така че не трябва да си ги слага кой знае колко на сърце. това което казвам сега, мислиш ли, че той няма да го направи? може ся мене да не ме слуша, нали някъв си там от нета му говори глупости иска да му провали живота, ама като му направят още 2-3 такива номера и сам ще се обеди : )