- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отслабнах с 70 кг
Искам да се включа, за да дам съвет на всички които искат да се преборят с килограмите. Бях 125 килограма и свалих един човек от себе си. Бях обект на подигравки, хората се смущаваха като ме виждат, понякога съм била толкова отчаqна, че когато вървях по улицата се страхувах от реакцията на хората като ме видят. Искам на всички да кажа че човек не дебелее от храната, а от емоциите си. Винаги когато бях тъжна и подтисната единственото удоволствие което ми управяше настроението беше да си похапна нещо било то сладко, било солено. И в един момент когато бях на дъното повярвах в себе си и си казах, че това не може да продължи така. Започнах да се ограничавам, но не и да се личавам от храна. Не гладувайте просто си набавяйте това от което има нужда организма. Хранете се със всичко което ни е дала природата. Аз се отказах от сладкото, мазното и соленото, но никога не оставах гладна. Започнах да спортувам първоначално с 3-4 км вървене след тва тичане и накрая се престраших и влезнах във фитнес зала, където ми изготвиха индивидуална програма и ето за по малко от година съм -70
^евала момиче. Браво.
А снимков материал?
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако е истина - ето това е воля!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Воля или по-скоро вече задължение,нужда ,заради риск от инфаркт?
Ечи ,браво-но вярно бая си се била освинкала преди.
Първоначално написано от Violenza
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
+1Първоначално написано от billytalent
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Първоначално написано от Auriss
Голямо БРАВО!!
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Едно голямо БРАВО![]()
Явно имаш голяма воля.. има хора които нямат и си остават дебели за цял живот
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
шапка ти свалям !
Hostis Honori Invidia
Поздравления! Трябвала си е огромна воля за такива резултати. И много време си се старала. Радвам се че сега ще се радваш на резултатите.:P
Браво : ))
ще ми е интересно, ако качиш снимки![]()
Когато го видях бях О_О
ЕВАЛА !!!! просто друго не мога да кажа...това се нарича истинска волябраво !
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
и сега си 55 килограма?Кожата не ти ли е увиснала?
Иначе браво за волята, която имаш.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Да, наистина ако искаш, може да качиш снимки. Иначе едно огромно браво за волята, за това че си си набелязала цел и си я последвала до край. Значи, ако не се лъжа, сега си 55 килограма. И на мен ще ми е интересно да кажеш по - подробно режима ти ( сигурно в началото си сваляла по - бързо, а последните 4 - 5 килограма винаги са най - трудни )Първоначално написано от zlatit0o
А на колко години си ? Успех !
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Даа и аз искам снимки ако не е проблем ! Мноооого голямо БРАВО!![]()
Britzy, както винаги с нейните излишни коментари показва колко е проста и ограничена.Първоначално написано от britzy
А колкото до авторката - поздравления.
Едно огромно БРАВО!
Иска ми се да разкажеш повече, начин на хранене и подробности ... Както казаха, ако имаш снимки от преди и сега - дай... защото промяната от 100 и няколко килограма на 50 и няколко е наистина драстична![]()
Първоначално написано от littlebee
![]()
![]()
![]()
Евала, няма какво друго да кажа.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Леле, първо като видях заглавието помислих, че си имала предвид 7 кг. Иначе наистина заслужаваш похвала.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
70кг![]()
?
Явно имаш голяма воля и си успяла да постигнеш целта си.Радвам се за теб.Браво!!! Сигурно вече имаш тялото, което винаги си искала.![]()