- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказан
Вчера класната се обади на баща ми да му каже че не хода на училище ... ( не е точно така ) но в крайна сметка съм наказан немога да илизам нямам pc нямам тв нямам телефони вземи и mp3-ката и това е до края на учебната година 11 клас съм ... просто исках да споделя защото е ужасно ... сега е на работа и за това мога да пиша но 2 дена работи 2 не и следващите 2 дена нз какво ше права по цел ден ... просто исках да си кажа това е мерси на всичко които обърнаха внимание !
![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
А ти защо не ходиш на училище? Да, знам, че понякога е мъка, особено 11 клас, но в моето училище викаха родителите при директора за 6 отсъствия... И искам не искам, съм ходила.. Нормално е да те накаже..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Как нямаш ПЦ като пишеш тука ? Иначе е нормално,никой не иска да изгонят сина му от училище и то точно 1 година преди да завърши...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Чети книжки.Първоначално написано от RoCkSpOt
Сериозна съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами,случва се.Приеми го просто,опитай да се докажеш и да си върнеш доверито.Колкото по-бързо го направиш,толкова по-бързо ще ти отмине наказанието,спокойно,всичк и минават по този път.След време като се сетиш за тези неща,ще ти бъде смешно.Все пак си ходи на даскало,малко ти остава,а и 11 и 12 клас са доста важни.Аз лично не би трябвало да ти го казвам това,тъй като и аз не съм от много редовните,но съм си казала отдогодина да се стягам![]()
И аз всяка година си казвах "От следващата се стягам", ама ето стегнах се 2 дена преди матурата![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Леле като ти чета темата и се сещам как нашите преди години ми криеха рутераПреобръщах етажа докато го намеря
![]()
Споко, едва ли до края на учебната година ще си наказан. Ще му мине на баща ти до 1 седмица![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ти май четеш между редовете...Първоначално написано от Greennight
По темата.. както ти казаха преди мен спокойно можеш да вземеш накоя книжка да прочетеш.Първоначално написано от RoCkSpOt
Еми моя клас мн. бяга . Рекорд по отцъствия в даскало (почти 5к) . И онзи ден викнаха 5-6 човека (които имат най-много) и подписваха няква декларация ,че ако отцъстват още веднъж ще ги изключат. Така че родителите ти го правят за твое добро![]()
Хахах като гледам и аз накъде съм тръгнала нищо чудно и при мен да стане така.Първоначално написано от marin4itu
![]()
Има едни зали с компютри в тях и си плащаш и цъкаш в нета... А тва "взема ми PC-то" е израз че не и/му дават да седне на компа.. Тя си каза че баща и бачка 2 дена и след това почива 2 дена.Първоначално написано от Greennight
Anyway, по темата, няма да те държат така до края на 11 клас, ще е временно, докато спреш да отсъстваш. Всичко ще се нареди, просто си ходи на даскало. И аз съм бил в подобна ситуация, само дето при мен се случваше всеки месец.![]()
Така трябва, трябва да се глобяват дъртите, ако питате мен, иначе съвсем ще изпаднем. Аз съм малко по-голяма от вас /но под 30/ и да ви кажа честно много си личи кой не е ходил на училище.Първоначално написано от Wazaap
Пише се отсъствие.
Вие до кога учите бе?![]()
Е, остана 1 месец, така че си ходи на училище редовно. Опитай да наваксаш пропуснатото в часовете,изкарвай добри оценки,опитай да си върнеш доверието. И съм почти сигурна,че на баща ти ще му мине и след няколко дена ще ти отмени наказанието.
Кофти ..мн е кофти... и аз сега съм наказана 4 седмици без излизане..![]()
Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
![]()
awerw♥
Тежаво е много тия 2 дни напрао нз нз побърках се пеех си виках си нещо решавах листовки гледах през прозореца и времето минава мн бавно напрао неиздържам .... баща ми не ми е казал че е 1 месец може и повече но винаги толкова ми търпат наказанията ... вчера нещо си гов и той ми вика \"Виждаш ли ако не беше бегал от училище там за 1-2 часа са щеше да имаш всичко,а виждаш са тия 1-2 часа 1 месец ще си без нищо!\" Мерси за съчуствието на всички![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.