.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Наказан

Голям фен

Наказан

Вчера класната се обади на баща ми да му каже че не хода на училище ... ( не е точно така ) но в крайна сметка съм наказан немога да илизам нямам pc нямам тв нямам телефони вземи и mp3-ката и това е до края на учебната година 11 клас съм ... просто исках да споделя защото е ужасно ... сега е на работа и за това мога да пиша но 2 дена работи 2 не и следващите 2 дена нз какво ше права по цел ден ... просто исках да си кажа това е мерси на всичко които обърнаха внимание !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    А ти защо не ходиш на училище? Да, знам, че понякога е мъка, особено 11 клас, но в моето училище викаха родителите при директора за 6 отсъствия... И искам не искам, съм ходила.. Нормално е да те накаже..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    София
    Как нямаш ПЦ като пишеш тука ? Иначе е нормално,никой не иска да изгонят сина му от училище и то точно 1 година преди да завърши...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на TheBeliever

Re: Наказан

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    нз какво ше права по цел ден ...
    Чети книжки.

Сериозна съм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Sofia
    Ами,случва се.Приеми го просто,опитай да се докажеш и да си върнеш доверито.Колкото по-бързо го направиш,толкова по-бързо ще ти отмине наказанието,спокойно,всичк и минават по този път.След време като се сетиш за тези неща,ще ти бъде смешно.Все пак си ходи на даскало,малко ти остава,а и 11 и 12 клас са доста важни.Аз лично не би трябвало да ти го казвам това,тъй като и аз не съм от много редовните,но съм си казала отдогодина да се стягам

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз всяка година си казвах "От следващата се стягам", ама ето стегнах се 2 дена преди матурата
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Леле като ти чета темата и се сещам как нашите преди години ми криеха рутера Преобръщах етажа докато го намеря

Споко, едва ли до края на учебната година ще си наказан. Ще му мине на баща ти до 1 седмица
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Как нямаш ПЦ като пишеш тука ? Иначе е нормално,никой не иска да изгонят сина му от училище и то точно 1 година преди да завърши...
    Ти май четеш между редовете...

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    сега е на работа и за това мога да пиша но 2 дена работи 2 не и следващите 2 дена нз какво ше права по цел ден
    По темата.. както ти казаха преди мен спокойно можеш да вземеш накоя книжка да прочетеш.

Еми моя клас мн. бяга . Рекорд по отцъствия в даскало (почти 5к) . И онзи ден викнаха 5-6 човека (които имат най-много) и подписваха няква декларация ,че ако отцъстват още веднъж ще ги изключат. Така че родителите ти го правят за твое добро

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    И аз всяка година си казвах "От следващата се стягам", ама ето стегнах се 2 дена преди матурата
    Хахах като гледам и аз накъде съм тръгнала нищо чудно и при мен да стане така.

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Има едни зали с компютри в тях и си плащаш и цъкаш в нета... А тва "взема ми PC-то" е израз че не и/му дават да седне на компа.. Тя си каза че баща и бачка 2 дена и след това почива 2 дена.

Anyway, по темата, няма да те държат така до края на 11 клас, ще е временно, докато спреш да отсъстваш. Всичко ще се нареди, просто си ходи на даскало. И аз съм бил в подобна ситуация, само дето при мен се случваше всеки месец.

Цитирай Първоначално написано от Wazaap
    Еми моя клас мн. бяга . Рекорд по отцъствия в даскало (почти 5к) . И онзи ден викнаха 5-6 човека (които имат най-много) и подписваха няква декларация ,че ако отцъстват още веднъж ще ги изключат. Така че родителите ти го правят за твое добро
    Така трябва, трябва да се глобяват дъртите, ако питате мен, иначе съвсем ще изпаднем. Аз съм малко по-голяма от вас /но под 30/ и да ви кажа честно много си личи кой не е ходил на училище.

Пише се отсъствие.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Вие до кога учите бе?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Е, остана 1 месец, така че си ходи на училище редовно. Опитай да наваксаш пропуснатото в часовете,изкарвай добри оценки,опитай да си върнеш доверието. И съм почти сигурна,че на баща ти ще му мине и след няколко дена ще ти отмени наказанието.

Фен Аватара на Ssimonka
    Град
    Варна
    Кофти ..мн е кофти... и аз сега съм наказана 4 седмици без излизане..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Леле като ти чета темата и се сещам как нашите преди години ми криеха рутера Преобръщах етажа докато го намеря

awerw

Голям фен
    Тежаво е много тия 2 дни напрао нз нз побърках се пеех си виках си нещо решавах листовки гледах през прозореца и времето минава мн бавно напрао неиздържам .... баща ми не ми е казал че е 1 месец може и повече но винаги толкова ми търпат наказанията ... вчера нещо си гов и той ми вика \"Виждаш ли ако не беше бегал от училище там за 1-2 часа са щеше да имаш всичко,а виждаш са тия 1-2 часа 1 месец ще си без нищо!\" Мерси за съчуствието на всички
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си