.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на go71n

Как се поръчва от ebay

кажете как се поръчва? нещо за украйнски сайт бях чел някъде www.ebay.eu нещо такова и аз не знам всъщност.. искам да си поръчам ама не знам как някой който е поръчвал ако може да разясни
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Искаш някой да ти го напише специално за теб, или да пусне едно търсене в гугъл и да копира текста отново специално за теб?
    М?
    ...

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Искаш някой да ти го напише специално за теб, или да пусне едно търсене в гугъл и да копира текста отново специално за теб?
    М?
    искам да не си вреш носа където не ти е работа!?

обърнал съм се кратко и ясно - НЯКОЙ КОЙТО Е ПОРЪЧВАЛ да разясни, а не може ли някой да потърси в гугъл..

бтв разрешавам ти да не ми остроумничиш повече!! ; )
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Поръчвал съм стотици пъти и няма да ти разясня. Щото то е написано и рязяснено не един и два пъти. Като те мързи да търсиш - няма да поръчваш.
    Дееба селските готованци.
    ...

Поръчвал съм стотици пъти и няма да ти разясня. Щото то е написано и рязяснено не един и два пъти. Като те мързи да търсиш - няма да поръчваш.
    Дееба селските готованци.
    еи мишок, я не ми се прави на интересен не те карам ти да ми разясняваш, някой който е поръчвал и има желание ще го направи, това е форум ПИТАШ за да получиш ОТГОВОР по твоята логика 99.9 от темите не трябва да имат отговор щото ако потърсиш в гугъл сигурно ще намериш отговора.. и не ми викай селски, защото нямам нищо общо със селото! капиш?!

women are people too
    sometimes

Ибей няма нужда от тъпи селтаци като теб. Такива идиоти само ядове създават.
    Купувай си от пернишкия мол и трай!
    ...

Ибей няма нужда от тъпи селтаци като теб. Такива идиоти само ядове създават.
    Купувай си от пернишкия мол и трай!
    myHXUAhxUHXHUuxhHUXuhxhuHUXhuhuxAUHXHUhu

SAD? SAD? SAD?

точно от идиоти без социален живот ( като теб ) обиди не ме засягат цял живот в тийн форум ще киснеш и ще се правиш на велик, а всъщност си на 20+ години и си пълен лузър.. SAD?

аре не ми лафи повече, защото IQ-то ти повдигнато на 47382 степен не се доближава и на половина от това на торен червей!!

women are people too
    sometimes

ОК убеди ме. Сега ще ти обясня как се поръчва от ибей.
    Трябва ти само едно нещо:

АКЪЛ
    ...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Авторке, ако можеше да четеш и имаше малко мозък сама щеше да разбереш как да си купиш нещо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си