.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: сайт

Повече от фен Аватара на vassy

сайт

помощЩщщщ ... трябва да направя сайт по един проект ... искам да ми се обясни как стъпка по стъпка да си сглобя сайт ама мнооого подробно от най-малките подробности ... закъсала съм я много здраво нищо по темата не зная така че ще се радвам някой да ми помогне ... а имам срок от 2 дни
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Град
    Провинцията
    O.o За 2 дни е доста трудно да се научиш, камо ли някой да ти го обясни тук. Потърси някой твой приятел който може да ти покаже на живо как стават нещата. Това е доста сериозна работа. И аз бих могъл да ти помогна, но предвид факта че ти остават 2 дни и при такива обстоятелства, просто няма как..

Повече от фен Аватара на vassy
    в смисъл на мене ми трябват по-простите, основни неща ... незная направоо ужас.... навита съм дори и някой друг да ми го направи а аз да дам инфармацията ... нз ...... щото от това ми зависи годишната оценка, а след тва и дали някъде ще ме приематтттттттт .... а колкото до приятел.... малки сме още и няма кой да ми каже + това аз го правя с момиче което е по-голямо и също незнае ....
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си