- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет...
Значи случаят е следния : Тръгнах с едно момиче,но преди това бяхме приятели.Много бързо се привързах към нея.Но проблемът беше ,че тя харесваше едно момче което не е от същия град и мен.Та събота стана ясно ,че това момче ще идва в нашия град.Вечерта излязохме с нея и по пътя видяхме това момче и тя веднага притича към него и ме остави,а аз се прибрах сам.На следващия ден тя ми призна ,че още го харесва и скъсахме.Искам да ми дадете съвет да се боря ли за нея или да се откажа ?
Остави я, сигурно си й безразличен, щом те е оставила просто ей така и е тръгнала с друг ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Няма невъзможни неща!!
Всичко ще отмине рано или късно.
По-добре я остави. Колкото и да я обичаш, тя не може да бъде на двама.
Ти го приемаш това като някакъв знак, за това, че е тръгнала с теб, че имаш шанс. Тя го е направила, защото другото момче не е било при нея и просто да не е сама. тя към теб има симпатии, но едва ли е толкова влюбена както в другото момче. Постави се на нейно място и може би ще я разбереш. Просто продължи живота и намери друго момиче, което не харесва друг. то това не е човек щом има чувства към двама. Просто е невъзможно. Ще разбереш, рано или късно, че е било грешка да ходиш с момиче, след като си знаел, че не си единствен.
Надявам се да съм помогнала. Успехи!!![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
брат, дори аз мисля още за бившата, дето сме разделени от 2 седмици вече.. и тя си е хванала някъв там, аз седя и вече не знам ко да прая.. ама няма кво да стане.. счупеното и да го залепиш, не е като ново ;] постарай се да не мислиш за нея, повтаряй си на ум "няма смисъл".. и постепенно ше я забравиш.. няма как да стане изведнъжПървоначално написано от j0keRR
![]()
Изобщо не си заслужава да се бориш. Тя иска него, колкото и да ти е гадно по-добре го приеми... Вие и да се съберете отново, нищо няма да е същото
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако тръгнеш след нея, си най-смешния ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Оставяй я тая.. Излезли сте, а те зарязала сам, за да е при другия...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
няма смисъл.... ще срещнеш друга, която ще харесва само теб.. не и още стотина други....![]()
Братле имай в предвид, че ще мине време и ще осъзнае какво е направила и може би какво е изпуснала, но не се тормози що не си заслужава, нали знаеш рано или късно всичко се връща, с мен лично ако постъпи някой по този начин не бих го погледнала 2-ри път, просто няма respect и не знае дори какво означава тази дума, просто и би pas и въопще не се тормози! :P
Животът укрепва чрез приятелствата. Да обичаш и да бъдеш обичан - по-голямо щастие не съществува.
Недей да се занимаваш с нея.. Не е осъзнала какво губи в момента.. Зарязала те е хипер лесно за друг - направи като нея,да не ти пука.. Да - знам ,че в момента ти е гадно,но трябва да преглътнеш това и да продължиш смело напред..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
тегли й майната ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не може, тя един вид му е теглила Пловди.....майната.Първоначално написано от Hilary_
![]()
имах предвид да не се занимава повече с нея ..Първоначално написано от bratignat
![]()
Не хапя по принцип, а за удоволствие.
.. нааайс![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми и аз мисля за един дето ... минаха 8 месеца откакто "скъсахме" ама... нищо...
Остави я да си троши с главата с някой, който няма да може да е често с нея, тя сама ще вдене един ден.