Добре де , а тая защо ходи с онова момче щом не е сериозно..? Не ти ли изглежда малко грозно да си има приятел, какъвто и да е той сериозен или не те се водят, че са заедно и зад гърба му да се сваля с теб.. това говори много лошо за нея и я определя като леко момиче, както и да е..!На теб не би ти било приятно, ако приятелката ти се сваля с някои друг зад гърба ти нали..? Ами следователно и на него няма да му е..Не разсъждавай така глупаво, давай аз да си правя кефа зад на оня балък гърба , кво ми пука, в тоя живот всичко се връща.Според мен кажи на момчето тая вашта красавица какви ги върши, защото от случая тя излиза най - голямата тарикатка, а ти и оня пич, сте прецаканите.Говори с него, говори и с нея питай я защо е с него щом се сваля с теб и не е сериозна връзката и с онова момче, ако трябва се съберете и 3-мата, но не прави нищо докато не се разберете .. И момчето трябва да знае задължително.Постъпи мъжки, небъди мишка моляте..!И не позволявайте там на няква пикла да ви разиграва, жени много , и много по - хубави от нея( невярвам, че я обичаш, а че просто си увлечен по нея, ако говорим вече ьза любов е друго).Замисли се пич и успех! И кажи какво е станало, че ми стана интересно