.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Един въпрос !

Колко дена преди секса чикия ? смисъл колко дена преди секса си биете чикии или чикия и веднага секс ?

Неможеш да се изкажеш като хората, пък секс си тръгнал да правиш..
    You me at six

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
    Неможеш да се изкажеш като хората, пък секс си тръгнал да правиш..
    +1
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

обясни така че да те разберем какво искаш
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Супер фен Аватара на djipsito
    Абе чел е, че преди секс е добре да се самозадоволи, за да не свърши бързо с мацката и пита колко време преди секса трябва да се самозадоволи ;д

Момиче съм, ама.. не мисля, че чак ДНИ преди секса трябва да.. ръкоблудстваш. Може няколко часа преди секса..

Абе не знам, момчетата ще кажат най-точно

гадатели да не сме тука ние а ?

Супер фен
    Мисля, че искаше да питаш колко време преди секса се прави чикия или нещо от сорта...
    Чесно да ти кажа аз съм си правил и след 10мин пчовам да права секса... Но ти ако искаш и 10дена преди сек може да си направиш една..
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

При всеки е различно, трябва сам да пробваш, защото ние няма как да знаем.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Абе чел е, че преди секс е добре да се самозадоволи, за да не свърши бързо с мацката и пита колко време преди секса трябва да се самозадоволи ;д

Момиче съм, ама.. не мисля, че чак ДНИ преди секса трябва да.. ръкоблудстваш. Може няколко часа преди секса..

Има има точен час за това......значи точно 1 час 2 мин и 28 сек..... точно тогава трябва иначе..... провал

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    Цитирай Първоначално написано от djipsito

Има има точен час за това......значи точно 1 час 2 мин и 28 сек..... точно тогава трябва иначе..... провал
    В грешка си. Трябва да е 33 минути и 24 секунди , инак ако закъснее , тежко му и горко му.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

охооо кви дни уе пич .... час и нещо ... та даже по малко .... !!! Снаряда бързо се връща ...
    За тва ... като пич ... секи ден си праскай по една ... та да свикнеш и секса покрай и ще свикнеш да държиш поечко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си