Как може да си толкова наивен? Не се обиждай, но това момиче те има за един вид резерва и нищо повече... Забелязала е, че си хлътнал по нея и те лъже за да ти даде празни надежди и да чакаш... А ти кво ще правиш, ше я послушаш ли?! Ше чакаш ГОДИНИ докато тя се забива с други и си живее живота а ти страдаш... и когато дойде момента и я отрежат, тя да дойде да ти реве на тебе и ти да я приемеш?!
Това е, иначе няма да иска от теб да не си променяш чувствата... Тва е много нахално.

Плюс това, как ше харесва повече от един човек?... Хората, които харесват по двама или трима или дори повече едновременно според мен не знаят какво искат. Щом сега си позволява това, ако тръгнете какво ли ще бъде? Ще си хареса няк`ъв батко на улицата и ще ти каже аре чао харесвам друг, но и тебе също, после пак ще се върна при теб, но не си променяй чувствата!

Съжелявам за романа... та така... според мен ще е най-нормално да я за*беш и да не се занимаваш с нея, защото очевидно те разиграва. Просто се опитай да я забравиш. Знам, че е лесно да се каже... но всички сме минавали през това. Излизай с приятели, намери си хоби, забавлявай се, живей си живота... И все ще срещнеш някоя друга, която ще те харесва истински...
За да и го върнеш - може да не и пишеш няколко дена, след това и пиши, и и кажи че харесваш някоя друга Е, глупаво е, но просто ми хрумна. Ай peace