- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбване в най-добрaта ми приятелка
Здравейте, имам нужда от малко помощ, намирам се в сложна ситуация или поне за мен е такава. Запознах се с едно момиче преди 3 години, стечение на времето станахме най-добри приятели. Преди година и полувина осъзнах, че съм влюбен в нея. Споделих й, че имам чувства към нея при което тя ми, каза че харесва друго момче, тя тръгна с него но той не я прие на сериозно и се подигра с нея и така се разделиха. Минаха 6-7 месеца и аз й казах, че я обичам и тя ми отговори, че ме приема като най-добър приятел. След извесно време аз си хванах приятелка, но независимо че аз бях с приятелката си, аз мислех за нея ... в момента съм сам и щом съм с най-добрата си приятелка се чуствам на седмото небе и имам голямото желание да се събера с нея (монякога мисля че тя е момичето на живота ми), моля ви даите съвет
целуни я .. и ако има някъде скатани в нея други чувства ще излезнат наяве![]()
и на мен наскоро ми е случи почти същото ... но за щастие няма "пострадали" ;ддд
Несъмнено ще е момичето на живота ти. Ще я помниш завинаги, ще си с друга и пак ще мислиш за нея я, ще те боли когато тя е с друг и така до края. Няма смисъл, забрави я, вземи в ръце чувствата си и направи всичко възможно да я забравиш, дори и да не успееш, опитай се да ги прикриваш. Щом момиче ти каже, че иска да сте само приятели, си я загубил.. Шанса е, да я изперат лудите след време и да те хареса, но ти тогава пък може да си с друга.
Стига се лигави и разбери че щом ти каже "не те възприемам така " значи не те харесвам.Остави я,спри да мислиш за нея,бъдете си приятели,ако обаче не можеш я премахни от живота си и тва е,нямаш много голям избор да ти кажаако смяташ че "може" нещо да се получи давай,ама не си прави илюзии
казвам ти го от личен опит,става бавно ама нямаш голям избор
>>DjBelev<<
Всяко поредно натискане след като ти е казала как стоят нещата е автогол.
Знам, че е кофти, обаче с повтаряне няма да промениш нещата, най-много да ги влошиш.
Дори да не ти се вярва, с времето ще се научиш да я приемаш и ти просто като приятелка.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Friendship often ends in love
(but love in friendship - NEVER)
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Знаеш ли, някои ще ти кажат, че е супер тъпо да си прецакваш приятелството, като не се знае колко време ще се заедно
обаче ако сте толкова добри приятели и да се разделите няма да го забравите и винаги ще държите един на друг. + се познавате, може да говорите свободно, а за мене перфектната любов е да можеш да споделяш на гаджето си всичко, като на най-добър приятел
така че направи нещо по въпроса, но ако ти откаже отново се откажи за кратко, защото ще я уплашиш и ще се отдръпне
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Вече си направил няколко опита, да превърнеш приятелството ви във нещо повече, и тя всеки път те е отрязвала.
От тук нататък колкото повече опитваш, толкова повече ще я отдалечаваш от себе си, защото ще се почувства задушена, няма да може да се държи с теб по същия начин и да ти споделя по същия начин.
След това вече изхода е ясен, а за да не се стига до него, най-добре както казаха по-горе, вземи се в ръце и дай всичко от себе си за да превъзмогнеш чувствата си. Така с времето ще се научиш да я възприемаш чисто пирятелски, което ще ти бъде един огромен плюс.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Спрете да бъдете приятели![]()