.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Препоръка за книга

Последните месеци нещо не съм чел нищо интересно някой да препоръча някоя интересна фантастика или нещо от сорта на шестото клеймо шифъра на леонардо и тн.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Здрач.

Преркасният житейски стил на Дан Браун, съчетан с изумителните характери, които само Майер може да създаде.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Нямат много общо фантастика и Браун, ама карай.

Ако са ти харесали на Браун книгите е възможно да ти харесат на Джеймс Ролинс книгите, както и Марк Фрост. Те са малко по-авантюристични псевдо-езотерични американски бестселъри.

Има ги из Хеликон и Бууктрейдинг, особено на Ролинс поне 4-5 имат налични.

Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Нямат много общо фантастика и Браун, ама карай.

Ако са ти харесали на Браун книгите е възможно да ти харесат на Джеймс Ролинс книгите, както и Марк Фрост. Те са малко по-авантюристични псевдо-езотерични американски бестселъри.

Има ги из Хеликон и Бууктрейдинг, особено на Ролинс поне 4-5 имат налични.
    не съм и казал че фантастиката и Браун имат нещо общо имах предвид книги от типа на по горе изброените благодарч се пак ще потърся нещо на Джеймс Ролинс
    п.с. Здрач не е книга за мене бих я използвал за подпора на масата ми или нещо такова

Еми най-добрите са Амазония; Айсбергът на смъртта; Последната тайна на земята. Имай предвид, че са непретенциозни книги и не са особено разнообразни като сюжетно развитие.

Ако искаш фантастика - грабваш Франк Хърбърт, Айзък Азимов или Клифърд Саймък

Супер фен Аватара на montana6
    "Ватерлиния" на Александър Громов ми се понрави. Нея ти препоръчвам.

Мечти по ноти от Майли Сайръс...с уникални снимки
    !!!

Шестте свещени камъка" на Матю Райли.
    Фенка съм и на Джеймс Ролинс.В момента чета една по-скоро криминална,но има и мистерия,може да ти хареса-"Аз убивам" на Джорджо Фалети.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си