- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Препоръка за книга
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Последните месеци нещо не съм чел нищо интересно някой да препоръча някоя интересна фантастика или нещо от сорта на шестото клеймо шифъра на леонардо и тн.
Здрач.
Преркасният житейски стил на Дан Браун, съчетан с изумителните характери, които само Майер може да създаде.

Нямат много общо фантастика и Браун, ама карай.
Ако са ти харесали на Браун книгите е възможно да ти харесат на Джеймс Ролинс книгите, както и Марк Фрост. Те са малко по-авантюристични псевдо-езотерични американски бестселъри.
Има ги из Хеликон и Бууктрейдинг, особено на Ролинс поне 4-5 имат налични.

не съм и казал че фантастиката и Браун имат нещо общо имах предвид книги от типа на по горе изброените благодарч се пак ще потърся нещо на Джеймс РолинсПървоначално написано от xBadxApple
п.с. Здрач не е книга за мене бих я използвал за подпора на масата ми или нещо такова

Еми най-добрите са Амазония; Айсбергът на смъртта; Последната тайна на земята. Имай предвид, че са непретенциозни книги и не са особено разнообразни като сюжетно развитие.
Ако искаш фантастика - грабваш Франк Хърбърт, Айзък Азимов или Клифърд Саймък
"Ватерлиния" на Александър Громов ми се понрави. Нея ти препоръчвам.

Мечти по ноти от Майли Сайръс...с уникални снимки
!!!
Шестте свещени камъка" на Матю Райли.
Фенка съм и на Джеймс Ролинс.В момента чета една по-скоро криминална,но има и мистерия,може да ти хареса-"Аз убивам" на Джорджо Фалети.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall