- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен списък на козметични продукти .
коректора на avon colortrend
She don’t wanna love, she just wanna touch...
Спиралата на Орифлейм:
![]()
Като я сложа и след 5 мин. ми се разтича...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Напълно съм съгласна ужасни са им спиралите, както и повечето им продукти.Самата марка Орифлейм изобщо си е гадна и не харесвам.Първоначално написано от Bonbonchencetyy
супер много омазнява кожата. Потя се основно по лицето и като го сложа изглеждам супер мазна, все едно с години не съм се къпала
Всичко с марката Шаума. Шампоани, балсами, да не кажа, че въобще продуктите на Шварцкопф, достъпни в търговската мрежа са пълен фуш. Единственият продукт на Шварцкопф, които задоволява изискванията ми що годе са лаковете Тафт. От балсамите Шаума косата ми се слепваше и изглеждаше мазна на втори ден от измиване, а от маската стърчеше във всички посоки. Шампоаните Сайъс ми омазняват косата невъзможно много.
Като съм почнала с шампоаните... Честно казано, отказах се от скъпото. Уош енд гоу, както е Хед енд шоудърс ми предизвикват пърхут или омазняване (според вида, които съм взела. За мазна коса - получавам пърхут, а против пърхут - косата ми се омазнява невъзможно). От Пантен започна да ми капе косата. За Гарниер и Л'ореал имам прекалено лоши отзиви за да ги купя. Вече купувам само няк'ви евтини, поне да не ме е яд, че съм хвърлила пари за нещо, което не струва. За грижата за косата ми разчитам изцяло на маската си.
Оттук започвам с Голдън Роуз. Всичките им спирали не стават. Премрежва ми се погледа, миглите ми изглеждат добре с почти всичко, но заради самите съставки започват да ми сълзят очите и да ме боли глава.
Като се сетя за още ще пиша пак.
Не съм доволна от повечето сенки на Есенс.
[1]аз съм много недеволна от Нивеа, особено продуктите за лице,пълни боклуци
[2] Сайос или както се казват,могат да си закрият фирмата. Да им сера на шампоаните. Значи тва е най-нааааааааааааааай-най-гадния шампоан на света.Такъв боклук даже и Хед енд шоудърс не е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bloodyF, за частта с лаковете мога да ти препоръчам Perfect Nail Polish Dryer. Струва малко над 2 лв.
Мързи ме да проверявам дали съм писала по темата, така че, ако се повтарям, извинете ме:
Кожата ми се омазняваше неимоверно много и ми смъдеше. Ефект- само първата седмица.
Елеа- всичките им продукти, които съм ползвала, са шок и ужас.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Този тоник е отвратителен. От него кожата ми започна да се бели и ми се появиха пъпки.
Не съм доволна и от шампоаните на Elseve, появи ми се пърхут от тях.
Лаковете за нокти на Ейвън, трудно засъхват.
В момента не се сещам за друго
Ужасен крем. Трудно се размазва, не попива добре и стои като маска.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Като си взех спиралата и си сложих няколко пласта и си викам еее край егати боклука,само си хвърлих парите на вятъра. На другия ден си сложих малко и минах с гребенче за разделяне на миглите,после пак сложих малко и пак с гребенчето и уау досега не съм имала такива мигли.Първоначално написано от anonim4e2
По темата :
Масовите шампоани-Dove, Nivea,Pantene и т.н.
Получих алергична реакция от него.
Шампоаните и дезодорантите на Nivea-шампоаните им много агресивни,а дезодорантите направо те изяждат отвътре.
Фон дьо тените на Impala-ужасни. Щипят ,парят имам чуството,че ми се вдига температурата и ми прилошава.
Е, не е така.Първоначално написано от Rebirthing
Не слагай всичко под общ знаменател. А и имах впредвид списание 8, явно не си ме разбрала.
Ако си заинтересована, според мене си поръчай този брой сайта на издателството - гугъл и списание 8... там е най-добре да погледнеш. А ако си от София направо можеш да отидеш до редакцията и да си го вземеш.
Бъкат ги навсякъде, знам. Просто трябва да се чете и да се внимава, а не да се оплакваш колко е зле
![]()
![]()
(не към теб!
![]()
Първоначално написано от nymphadora
мислех да си поръчам тоника на ейвън , но щом казваш че не си доволна от него , се отказвам![]()
Bloodlust, това е флуидът, нали?Вече съм на тръни дали да си го купувам.
whitediamond, странно, че се обриваш от измиващия гел. Към нещо друго да имаш алергии. Ако може да ме светнеш и какво представлява гребенчето за мигли и колко струва.
Djuff, с каква кожа си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз съм много доволна от тази спирала! Много е хубава!Първоначално написано от anonim4e2
Иначе не съм доволна от предишната, жълтата:
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Всички душ-гелове и аз излизам от банята като стафида![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Почти всички продукти дегримъори ,особено тея за очи ,от всички имам възпаления ,зачервявания с часове дето се чудя как да ги махна.Единственото ,което ми помага е на Нивеа eye make-up remover светлосиния,на Билка млякото доколкото помня за очите нямах проблеми пак.Наскоро си купих биофреш с лимон лицето се зачервява и очите ! пълна простотия! ии последното е на Лореал спрея за обем Studio Volum Max косата ми се сплесква още повече![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
ОПРЕДЕЛЕНО! +Първоначално написано от kaRamella
молив за очи на Гоуден роуз http://www.traderscity.com/board/use...Eyeliner-1.jpg
Мейбълин експрес http://makeup411.com/411_product_ima...20washable.jpg
Също смятам да не си купувам и рол-они на Nivea,хич не действат.Ще се смеете,ама като си сложа рол-она,после като се изпотя,мириша на пот и рол-он.А уж премахвал всичката неприятна миризма...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
тази жълтата си е много е хубаваПървоначално написано от iPurple
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
За мене няма такъв боклук като.. прави косата ми на клечки и я омазнява!
![]()