- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен списък на козметични продукти .
Garnier Pure Active Roll on, стикчето, не струва.
Освен че, както казват в рекламата, изгаря пъпките, изгаря и кожата около тях. Ставаш като с пластмасово лице. Помня, когато отидох на козметик (след като бях ползвала това нещо няколко седмици) ми се скара да не го пипам повече, защото целия ми горен.. пласт... кожа по лицето беше изсушено-изгоряла.
Първоначално написано от bloodyF
Е да, права си, но това не е само мое мнение, имам много приятелки, които са на същото (като моето).
Плюс това, един хубав фондьотен за мен трябва да има много "разцветки" или поне да има един, но да приляга на всякакъв тен ( има такива ).
Лаковете на Голдън Роуз са пълна помия, изсъхват ужасно бавно и изобщо не държат![]()
Лосиона за почистване на AVON и на мен не ми действа добре на очите-много ми пари...Докато други не ми парат.Иначе друг козметичен продукт, от който да се оплача-последно време не ми харесват лаковете на голден роуз-преди като , че ли бяха по-хубави.Първоначално написано от IvUsHkA
http://beautycosmetic.biz/images/Sch...rucht_Naeh.jpg
http://www.ivis.bg/products_images/n...nd_shampoo.jpg -сплесква ми косата и я прави на клечки,а за блясък да не говорим![]()
Хммм...
крем на Регал - остави кожата ми отвратително мазна, повече не го пипнах :/
г/д всичко на Орифлейм и Ейвън за коса/тяло - и пяна за вана да бях използвала вместо тях, нямаше да усетя разликата, effect: none.
сухият шампоан на Орифлейм също е някакъв гаден
шампоанът Orzene за мазна коса : |
всъщност почти никоя марка шампоани не ми е направила добро впечатление, Пантен са окей
Мииии..... не са много нещата от които не съм доволна:
Дезодорантите на Garnier са пълен боклук,
Лаковете на IMPALA са ужасни,
Но ми харесват лаковете на Golden Rose и Brooklyn,
Head And Showlders действат успокоително на косата ми,
На мен нито един Рол-Он от която и марка да е не ми е действал , но това си е мой проблем,
Продуктите за коса на GLISS са донякъде хубави ,но не вършат много работа.
ТОВА Е!!! :)
Явно зависи как ги нанасяш или ддз,при мен си издържат поне 3 дни!Първоначално написано от zlatit0o
maDamn
Обожавам лосиона , при мен си издържа доста!Първоначално написано от bloodyF
maDamn
Спиралите им са ужасни?!Първоначално написано от XxInn0cencexX
![]()
Аз имам синята и съм супер доволна от нея и съм готова да споря,ако става дума за нея.Зависи за коя/и спирала/и говориш...
От мен:
-Абсолютно всички лакове на Golden Rose
-Козметиката на Garnier
-Гланцовете и червилата на Тrendy
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Aз също не съм доволна от козметиката на Garnier,също така и от Nivea.
Включвам се за Гарниер-а, въпреки че си я ползвамПървоначално написано от bloodymirror
иначе от козметиката на Нивея съм г/д доволна (особено майка ми, тя я обожава направо
) ..
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Аз не съм доволна от този стик за пъпки, дори бих казала, че е ужасен, имах 2-3 пъпки, след като го използвах цялото ми лице се покри с пъпки, не мога да се оправя сума ти и време, ужасен продукт, отвратителен!!!!!!
http://beautyshop.bg/product/1144/ni...na-papki-.html
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Споделям мнението ти!Първоначално написано от xSANYAx
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Аз съм на обратното мнение. Наскоро се бях лакирала с лак на една приятелка. Е, лакът след седмица все още си беше перфектен, махнах го след 9-10 дни, като започна да се бели и то само по краищата на ноктите.Първоначално написано от Peteto633
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
съгласна.. уж и в козметичния магазин ми ги препоръчаха и кфо.. доста време се мацах докато се усетих, че наистина ми прави кожата гадна + тфа не знам и колко ми бяха подбрали цвета..Първоначално написано от Dannue
КОФТИ СА продуктите на гарниер и на ейвън. :с
едит: за лице.
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
аз пък съм доволна...цвета си ми е добре (явно добре съм го преценила) и елесен за нанасяне и общо взето това е един от малкото фдт. , които ми харесват...за Ейвън - не съм доволна.. някой гланц ако си купя само от там.. всичко друго за мен е боклук особено нещата за косаПървоначално написано от glezenafukla
.. орифлейм същата работа... моливите на Golden rose също са ужасни...за друго не се сещам..
![]()
Аз пък от на Гарниер продуктите за лице съм адски доволна. Гарниер 3 в 1 ми правеше кожата уникално мека, свежа, матираше. Имат един крем за лице и от тего съм много доволна. От ексфолиант и измиващ гел. Само тониците не ми допадат особено.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз го имах това, не беше лошо, но според мен не си си уцелила тона.Първоначално написано от glezenafukla
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.