.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 187 от общо 187
    Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Изобщо не съм доволна от четчицата на Гарниер - ужасна е . Видях ,че е спомената , но не и какво е станало от нея затова аз ще кажа илезнаха ми адски много пъпки по цялото ми лице и то гнойни , черни точки по носа , челото , брадичката и бузите отврат е , а и също не съм доволна от Гарниер 3в1 пак същите резултати .

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

|

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Моливите на Golden rose /особено кафявия/ такова сълзене на очите просто .. ужасно!

На Нивеа гланца с ягода, не стига, че нищо не прави , ами и допълнително ми изсушава устните

Ааа и сенките на Руби роуз блестящите- отврат .. недълготрайни, размазващи се .. ;х

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    Цитирай Първоначално написано от Dannue

Пълен ужас, най-светлият им тон ме прави оранжева и на петна, смятайте . .
    съгласна.. уж и в козметичния магазин ми ги препоръчаха и кфо.. доста време се мацах докато се усетих, че наистина ми прави кожата гадна + тфа не знам и колко ми бяха подбрали цвета..
    Аз пък съм супер доволна от този. Слагам доста мъничко, покрива ми несъвършенствата перфектно и пасва на кожата ми - изобщо не си личи, че съм слагала. Доволна съм много.
    Обаче, като виждам мацките как мажат с тонове по лицата си - никога, никакъв фдт няма да им стои добре в тия количества.
    Не съм доволна от 99% от шампоаните - единствения който ми влияе добре е Сеълсън, който е клиничен и не бива да се ползва постоянно. И тъпото е - позлвам една две туби скапан шампоан на Елсев или нещо подобно и след това си въстановявам щетите със Сеълсън и така... Писна ми вече.... Сега ще види на Лъш нещата как са....
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS Виж мнението
    Повечето шампоани.. като wosh and gо и Тео ..всякакви душ-гелове от по-смотаните който и пяна не правят..баламски червила и гланцове на голдън роуз,напоследък много се разочаровам.Миризмата особено на гланцовете е покъртителна !
    Само на плешив човек няма да помогнат тия шампоани.

Аз съм доволна от всичко. Особено родните марки. Вече на всичко му чета етикета, съставките, за да не стават гафове. Като чета коментарите имам чувство, че не знаете кое за какво се използва.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    http://www.ivis.bg/products_images/M...lack_Drama.jpg Сплъстяваше ми миглите отвратително.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Шампоанът на Garnier Fructis Sleek & Shine. Буквално излизах от банята с мазна коса.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Да , на мен също шампоанът Head & Shoulders ми прави страхотни проблеми, вместо да ми премахне пърхота, той ще повече се вижда, и от тогава използвам само Clear и останах много доволна от него.

Голям фен
    Спрете да ползвате масова и уж хубава козметика.Това, че е малко по-скъп един продукт, не значи че е качествен.Аз ползвам българска козметика за коса, лице и какво ли не, и съм много доволна!!! Шампоан 1л. за 1.60-70лв. прави ми косата страхотно мекичка, дори когато е много нацъфтяла и непостригана и е подходящ за ежедневна употреба. Така че отървете се от предрасъдъци и хвърлете "скъпите и хубави" продукти. ще останете доволни.
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен Аватара на fizzyg

Отврат!
    Изобщо не ми харесва,такова сплъстяване не бях виждала!
    Вярно,че миглите ми са дълги,но и къси да бяха,пак щяха да стигнат до веждите ми и да са като..Когато я пробвах имах чувството,че съм изсипала цялото съдържание на миглите си!!!
    Снимката е от интернет,но на мен доста по-гадни ми ги направи....

Молив за очи на Голдън Роуз,ясно ви е защо.А както и още един боклук на Голдън Роуз-очната им линия..с чудо се видях,ама аз съм си виновна като знам,че са абсолютни боклуци и ги купувам, за да експериментирам.
    Последно редактирано от fizzyg : 07-29-2012 на 11:54

1. Орзен с бирена мая за мазна коса,каквато е моята,но тва пък е прекалено ..изсушава ми толкова яко скалпа,че после все едно имам пърхут..
    2. Всички очни линии-моливчета,писалки,простоти и.. Гел-а си е най-добре
    3. Афинитон фдт е ужасен
    4. Импала също ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си