- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен списък на козметични продукти .
Изобщо не съм доволна от четчицата на Гарниер - ужасна е . Видях ,че е спомената , но не и какво е станало от нея затова аз ще кажа илезнаха ми адски много пъпки по цялото ми лице и то гнойни , черни точки по носа , челото , брадичката и бузите отврат е , а и също не съм доволна от Гарниер 3в1 пак същите резултати .
Аз пък съм супер доволна от този. Слагам доста мъничко, покрива ми несъвършенствата перфектно и пасва на кожата ми - изобщо не си личи, че съм слагала. Доволна съм много.Първоначално написано от glezenafukla
Обаче, като виждам мацките как мажат с тонове по лицата си - никога, никакъв фдт няма да им стои добре в тия количества.
Не съм доволна от 99% от шампоаните - единствения който ми влияе добре е Сеълсън, който е клиничен и не бива да се ползва постоянно. И тъпото е - позлвам една две туби скапан шампоан на Елсев или нещо подобно и след това си въстановявам щетите със Сеълсън и така... Писна ми вече.... Сега ще види на Лъш нещата как са....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Аз съм доволна от всичко. Особено родните марки. Вече на всичко му чета етикета, съставките, за да не стават гафове. Като чета коментарите имам чувство, че не знаете кое за какво се използва.
http://www.ivis.bg/products_images/M...lack_Drama.jpg Сплъстяваше ми миглите отвратително.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Шампоанът на Garnier Fructis Sleek & Shine. Буквално излизах от банята с мазна коса.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Да , на мен също шампоанът Head & Shoulders ми прави страхотни проблеми, вместо да ми премахне пърхота, той ще повече се вижда, и от тогава използвам само Clear и останах много доволна от него.![]()
Спрете да ползвате масова и уж хубава козметика.Това, че е малко по-скъп един продукт, не значи че е качествен.Аз ползвам българска козметика за коса, лице и какво ли не, и съм много доволна!!! Шампоан 1л. за 1.60-70лв. прави ми косата страхотно мекичка, дори когато е много нацъфтяла и непостригана и е подходящ за ежедневна употреба. Така че отървете се от предрасъдъци и хвърлете "скъпите и хубави" продукти. ще останете доволни.
No MaN, No CrY!!!
\m/
Отврат!
Изобщо не ми харесва,такова сплъстяване не бях виждала!
Вярно,че миглите ми са дълги,но и къси да бяха,пак щяха да стигнат до веждите ми и да са като..Когато я пробвах имах чувството,че съм изсипала цялото съдържание на миглите си!!!
Снимката е от интернет,но на мен доста по-гадни ми ги направи....
Молив за очи на Голдън Роуз,ясно ви е защо.А както и още един боклук на Голдън Роуз-очната им линия..с чудо се видях,ама аз съм си виновна като знам,че са абсолютни боклуци и ги купувам, за да експериментирам.
Последно редактирано от fizzyg : 07-29-2012 на 11:54
1. Орзен с бирена мая за мазна коса,каквато е моята,но тва пък е прекалено ..изсушава ми толкова яко скалпа,че после все едно имам пърхут..
2. Всички очни линии-моливчета,писалки,простоти и.. Гел-а си е най-добре
3. Афинитон фдт е ужасен
4. Импала също ...