.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Изостави ме!

Заедно бяхме повече от година и точно сега няколко дни преди бала ме остави . Не ми каза и 1 причина , не иска да отговори на въпросите ми, не си вдига телефона. Какво толкова направих? ... не ми се живее така, обичам го .

Искам да се събудя от този сън и да знам, че ще ми се обади и ще каже обичам те , ще успея ли да си го върна или ме лъжеше през цялото това време. Моля ви помогнете, съжелявам че така го написах, но вече не знам какво да направя

Мега фен Аватара на Hilary_
    Явно е имало причина, за да го направи, но очевидно няма желание поне да ти каже защо .. Тъпак .. предполагам, че ти е кофти ама недей да си проваляш хуабвия бал заради него ..

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Явно е имало причина, за да го направи, но очевидно няма желание поне да ти каже защо .. Тъпак .. предполагам, че ти е кофти ама недей да си проваляш хуабвия бал заради него ..
    Съгласна! 1 път ти е бала не си го съсипвай,момчета има колкото искаш.Щом е направил така и дори не иска да обесни може би не те заслужава така,че горе главата и успех
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Не е честно така да ме измъчва. Не ми пука за бала, след като стана така не искам да отида. Но той не знае как се чувствам сигорно едва ли го интересува.

Цитирай Първоначално написано от samotna93
    Не е честно така да ме измъчва. Не ми пука за бала, след като стана така не искам да отида. Но той не знае как се чувствам сигорно едва ли го интересува.
    продължавай да мислиш така .. в такъв случай просто е постигнал целта си ..

доста жалко ..

доста жалко ..

Да, но не мога да приключа от 1 път, заедно сме повече от година, изобщо не е лесно

доста жалко ..

Да, но не мога да приключа от 1 път, заедно сме повече от година, изобщо не е лесно
    не го казваш на човек, който не го е изпитвал .. само че аз бях с него близо 2 години и скъсахме преди неговия бал ..
    Много добре знам какво е и също, че се преживява стига да искаш ..

а щом го е направил по толкова тъп начин без обяснения и преди такъв важен момент за тебе е ясно колк ое държал на теб и това да си щастлива .. аз не смятам, че за такъв човек трябва да се страда .. спомените са си спомени ..

Времето за някои хора не означава нищо.Давам пример-моя съученичка ходи с момче повече от 2 години, но за тва време му е изневерявала поне няколко пъти .. Е тва да не би да е голямата любов? Не казвам, че той ти е изневерил, а че може би не те е обичал толкова колкото е изглеждало, за да те остави с лека ръка и то на бала ти .. Знам, че ти е трудно, изпитала съм го, но поне на бала ти отиди, няма как, може да се поразведриш .. А ако тва ще те поуспокои .. знам точно същия случай като твоя .. Момче остави момиче точно преди нейния бал, само дето са се сдърпали нещо и май тва е причината, което е още по-гадно и пак са били година и нещо заедно.. Така че поне не си единствената.Айде, успех!
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Провинцията
    Що си мисля, че това е някакъв вид изненада? Да, доста странен, но все пак..

Благодаря на всички за отговорите ви, имах нужда сега вече ми е по-добре

Гадно са ти подложили крак. Остава ти само да се изправиш и да преминеш балът и изпитите си. Фкусирайс е само върху тях, знаейки, че като ги минеш ще имаш време да ближеш рани.

Мега фен
    голяма работа. животът продължава, нали? има толкова много хубави неща около теб, на които да се насладиш!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си