.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Едно момче . . . проблем . .

Има едно момче, което живее близо до мен . . Много е сладък. . Яко ме кефи. . Във facebook си пишем . . тоест първо аз пиша . . но ако не питам нещо аз първа той рядко пита . . Има много приятели (на живо) .. Вече незнам какво да го питам .. ии се чуда дали му досаждам като пиша все аз първа . .. Някой ако може да ми каже нещо . . как да постапя . и кфо да правя .. ) Много съм объркана . Като го видя навън, когато излиза с fr . . просто минаваме един до друг и тфа е . . нищо не си казваме . . а иначе си пишем за всичко по skype и facebook . . Някой да даде някакъв съвет . . . моля . . . .

Повече от фен Аватара на ellsss
    пробвай другия път като го видиш да се усмихнеш
    One and only...
    "Опит е името, с което много хора наричат грешките си."

Колкото и да те е срам, предложи му да идете на кафе, за да си поговорите на живо а не в фейса !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Предложи му да станете гаджета по скайп,оженете се по скайп,имайте си виртуални деца по скайп and so on.

Сериозно следващия път като го видиш навън,просто го заговори...

Мега фен Аватара на Hilary_
    next time направи същото само, че на живо ..

престанете с тия скапани фейсбуци и скайпове ..

Град
    Провинцията
    Явно го е срам. Ако на теб ти стиска, направи това което казаха другите по-горе.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто следващият път му кажи "Здравей".. Няма нищо срамно,притеснително в това..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Когато го видиш на вън го заговори и разбери дали и той има чувства към теб.

Има едно копче ИЗХОД на фейсбука. Излез навън and play fuck`n`seek
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

;]]

Следващият път,когато се видим (сигурно утре) ще му се усмихна и ще му кайа просто "здрасти" . Мерси все па к за получените съвети до тук. .

Повече от фен
    (ако има някви чувства към тебе) накарай го да разбере кво ще изпусне ако е толкова пасивен Говори му неща за които не би отказал с няколко думи накарай го да прояви по голям интерес към теб И се съмнявам че се срамува

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Прати снимки, твоя и негова, и ще ти кажа дали те харесва.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Прати снимки, твоя и негова, и ще ти кажа дали те харесва.
    GL !

П.Т. Няма какво да допълня, просто бъди по смела .. Няма какво да загубиш, не е нито единствен, нито последен. Успех

Само аз ли си мисля, че ако поне малко ти се кефеше, щеше да отвръща на "закачките" във фейсбука и да поддържа разговор, а не всичко да се върти около това ти да му задаваш въпроси и разговорът да замира, ако не се сетиш какво да го питаш!

Въпреки всичко и аз съветвам да си смела и да не ти пука, дори да те отрежат. Поне си била смела и си действала (ако не отвърне на симпатиите ти наживо)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    Earth...
    Близко е до мозъка че го дразниш и му се натрапваш. Престани да го тормозиш човека.

Ако е така Nakadah . . защо сега пък той почва пръв да пише
    ????? . . .. .. ?

Когато го видиш го заговори и разбери дали и той те харесва.

О, забрави го!
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си