.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Град
    /-/-/-/-/-/-/

Нямам гърди

Mnogo се комплексирам от това че нямам гърди и не нося сутиен, всички момичета от моя клас вече носят. Сега идва лято и се носят по тънки и разголени неща и ме е срам да ходя на у–ще ; ((. Знам че ще ми кажете ,че все някога ще ми пораснат , но просто се чувствам ужаснои ме е срам да си сложа тениска. Супер гадно ми е като ги гледам или като момчетата ги обарват ;((. Още повече сега ще ходим на море от у–ще и аз искам да ходя, но там ще трябва да нося бански...

Пиши описателни заглавия.
    Extremescream

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    еми носи бюстиета ... не знам
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Град
    София
    Еми,не е чак такъв проблем според мен големината,но щом толкова се комплексираш от тва по-добре си сложи малко силикон,не знам.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А на колко години си ?
    Иначе трябва да не ти пука.. Не ти си виновна за това.. Всеки се развива строго индивидуално.. Няма как да заповядаш на организма ти да се развива по-бързо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Провинцията
    Само за да те обарват ли искаш? Споко, ще те почнат някой ден и теб.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    То ако за обарване и аз мога дори да нямаш Иначе има различни неща нали знаеш за уголемяване и тем подобни
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Град
    /-/-/-/-/-/-/
    А на колко години си ?
    Иначе трябва да не ти пука.. Не ти си виновна за това.. Всеки се развива строго индивидуално.. Няма как да заповядаш на организма ти да се развива по-бързо..[/quote]
    Почти 14

Само за да те обарват ли искаш? Споко, ще те почнат някой ден и теб.
    Не, но като го гледам това ми става гадно

Ами и аз не съм сред надарените, но съм се научила да не се притеснявам от това. Въобще не ми пука за мнението на околните. Харесвам се така..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Sofia
    Щом си на 14,има време.До 16-17 може да ти пораснат,спокойно.При всеки е различно.Дори и да не ти пораснат,не е мъка за умиране.Има много момчета,които по-нататък ще оценяват много други твои качества от това какъв е размера на гърдите ти.Е,има и такива ограничени хора,но трябва да свикнеш и да го приемеш.Не е нещо кой знае кво.

Днес едно момиче от четвърти клас беше сложило сутиена на майка си. Тя няма абсолютно никакви гърди, нооо явно е решила да се направи на гъзарка. А най-жалкото е, че беше облякла потник с гол гръб и се виждаше некадърно закопчания сутиен. Грозна картинка. Затова недей да се излагаш така. При всички е индивидуално.
    Също така съм чувала, че бозата ускорява растежа на бюста. Незнам до колко е вярно, но нищо не губиш ако опиташ!

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    и аз нямам

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Ами и аз не съм сред надарените, но съм се научила да не се притеснявам от това. Въобще не ми пука за мнението на околните. Харесвам се така..
    Toчно така Пък и си на 14 радвай се на детвството си, не гледай да пораснеш /'да се обарвате'

Супер фен
    Аз съм на 19 и все още нямам, така че спокойно

Ох, съчувствам ти най-вече за т'ва, че си лишена от удоволствието 12-годишни момчетии да те обарват по гръдния кош. Д'еба, животът е гаден.

П.П.: Ако сама се комплексираш, нищо няма да постигнеш. Приеми се такава, каквато си. Цици растат.

Ще пораснат,имаш време

Повече от фен
    А защо, за бога, трябва да имаш големи цици, за да успееш в живота ? Пак може да си яка мацка, без да си с голям бюст. Така де, виж например... Кийра Найтли - не е с много големи гърди, и все пак е страхотна и като визия, и като актриса. Ако толкова искаш сутиен - има чашки А, не вярвам да не ти стане. А и лично мое мнение, е че момичетата с по - малък бюст могат да си позволят доста повече разголени дрехи от, така да се каже, 'по - надарените'.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на zero
    ... Което ми напомня за един действителен случай
    Имаше едно момиче от др клас (когато бяхме 7-8 клас) приличаше буквално на момченце, ама честно говоря ... не само заради гърдите !
    беше с къса коса, без гърди абее нищо ... приличаше на момченце около 6 клас
    Виждам я около 9-10 клас .. гледам промяна почти нямаше 0.о
    Ииии ония ден я гледам, честно ви казвам ако не беше ми се обадила нямаше да я позная !!!
    Косата ии дълга, гърдите дооста големи, фигурата ии доста елегантна средно висока, беше с много хубава рокля и изглеждаше много добре !
    Чак ме хвана яд, що си има приятел

Супер фен Аватара на badsector
    За к'ъв ти е тоя сутиен? Без него се обарват по-добре И въобще не си вкарвай някакви глупости в главата (и тялото) като силиконови цици. Харесвай се такава, каквато си, още повече, че тепърва започваш да се развиваш

Град
    Бургас
    Спокойно не е болка за умиране!
    И аз съм като теб но не ми пука защото ако сложа сутиен без да имам гърди ще стои ацки грозно!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Да ви имам проблемите,чесно. ;х

Човешкото тяло се развива до 21-22 год.Има време НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАИ

Спокойно. Има момчета, които предпочитат малките гърди и хич не са малко. Като момче ти го казвам, на базата на не малко мнения от приятели, а и мое. Спокойно. А приятел винаги можеш да си намериш, и той да те обарва. Просто не бъди комплексирана

Нямаш гърди = няма гаджета.
    Еми, ще бъда честен, нямаш шанс да си готина. Ще си "тая плоската" за много хора. Тези, които те подкрепят са ноулайфъри и неразвити като теб.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Има специални бюстиета с подплънки вършат страхотна работа вземи си такова а и не са скъпи

Голям фен Аватара на asasfdf
    Потренирай и си направи страхотен задник, който да обарват. Можеш да привличаш вниманието с много други неща, докато ти пораснат гърдите. Аз също не харесвам големи, това са си мазнини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си