- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нямам гърди
Mnogo се комплексирам от това че нямам гърди и не нося сутиен, всички момичета от моя клас вече носят. Сега идва лято и се носят по тънки и разголени неща и ме е срам да ходя на у–ще ; ((. Знам че ще ми кажете ,че все някога ще ми пораснат , но просто се чувствам ужаснои ме е срам да си сложа тениска. Супер гадно ми е като ги гледам или като момчетата ги обарват ;((. Още повече сега ще ходим на море от у–ще и аз искам да ходя, но там ще трябва да нося бански...
Пиши описателни заглавия.
Extremescream
еми носи бюстиета ... не знам
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Еми,не е чак такъв проблем според мен големината,но щом толкова се комплексираш от тва по-добре си сложи малко силикон,не знам.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
А на колко години си ?
Иначе трябва да не ти пука.. Не ти си виновна за това.. Всеки се развива строго индивидуално.. Няма как да заповядаш на организма ти да се развива по-бързо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
То ако за обарване и аз мога дори да нямашИначе има различни неща нали знаеш за уголемяване и тем подобни
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
А на колко години си ?
Иначе трябва да не ти пука.. Не ти си виновна за това.. Всеки се развива строго индивидуално.. Няма как да заповядаш на организма ти да се развива по-бързо..[/quote]
Почти 14
Не, но като го гледам това ми става гадноСамо за да те обарват ли искаш? Споко, ще те почнат някой ден и теб.
Ами и аз не съм сред надарените, но съм се научила да не се притеснявам от това. Въобще не ми пука за мнението на околните. Харесвам се така..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Щом си на 14,има време.До 16-17 може да ти пораснат,спокойно.При всеки е различно.Дори и да не ти пораснат,не е мъка за умиране.Има много момчета,които по-нататък ще оценяват много други твои качества от това какъв е размера на гърдите ти.Е,има и такива ограничени хора,но трябва да свикнеш и да го приемеш.Не е нещо кой знае кво.
Днес едно момиче от четвърти клас беше сложило сутиена на майка си. Тя няма абсолютно никакви гърди, нооо явно е решила да се направи на гъзарка. А най-жалкото е, че беше облякла потник с гол гръб и се виждаше некадърно закопчания сутиен. Грозна картинка. Затова недей да се излагаш така. При всички е индивидуално.
Също така съм чувала, че бозата ускорява растежа на бюста. Незнам до колко е вярно, но нищо не губиш ако опиташ!![]()
Toчно такаПървоначално написано от BloomF
Пък и си на 14 радвай се на детвството си, не гледай да пораснеш /'да се обарвате'
![]()
Аз съм на 19 и все още нямам, така че спокойно![]()
Ох, съчувствам ти най-вече за т'ва, че си лишена от удоволствието 12-годишни момчетии да те обарват по гръдния кош. Д'еба, животът е гаден.![]()
П.П.: Ако сама се комплексираш, нищо няма да постигнеш. Приеми се такава, каквато си. Цици растат.
Ще пораснат,имаш време![]()
![]()
![]()
А защо, за бога, трябва да имаш големи цици, за да успееш в живота ? Пак може да си яка мацка, без да си с голям бюст. Така де, виж например... Кийра Найтли - не е с много големи гърди, и все пак е страхотна и като визия, и като актриса. Ако толкова искаш сутиен - има чашки А, не вярвам да не ти стане. А и лично мое мнение, е че момичетата с по - малък бюст могат да си позволят доста повече разголени дрехи от, така да се каже, 'по - надарените'.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
... Което ми напомня за един действителен случай
Имаше едно момиче от др клас (когато бяхме 7-8 клас) приличаше буквално на момченце, ама честно говоря ... не само заради гърдите !
беше с къса коса, без гърди абее нищо ... приличаше на момченце около 6 клас
Виждам я около 9-10 клас .. гледам промяна почти нямаше 0.о
Ииии ония ден я гледам, честно ви казвам ако не беше ми се обадила нямаше да я позная !!!
Косата ии дълга, гърдите дооста големи, фигурата ии доста елегантна средно висока, беше с много хубава рокля и изглеждаше много добре !
Чак ме хвана яд, що си има приятел![]()
За к'ъв ти е тоя сутиен? Без него се обарват по-добреИ въобще не си вкарвай някакви глупости в главата (и тялото) като силиконови цици. Харесвай се такава, каквато си, още повече, че тепърва започваш да се развиваш
![]()
Спокойно не е болка за умиране!
И аз съм като теб но не ми пука защото ако сложа сутиен без да имам гърди ще стои ацки грозно!![]()
Човешкото тяло се развива до 21-22 год.Има време НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАИ
Спокойно. Има момчета, които предпочитат малките гърди и хич не са малко. Като момче ти го казвам, на базата на не малко мнения от приятели, а и мое. Спокойно. А приятел винаги можеш да си намериш, и той да те обарва. Просто не бъди комплексирана![]()
Нямаш гърди = няма гаджета.
Еми, ще бъда честен, нямаш шанс да си готина. Ще си "тая плоската" за много хора. Тези, които те подкрепят са ноулайфъри и неразвити като теб.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Има специални бюстиета с подплънки вършат страхотна работавземи си такова а и не са скъпи
![]()
Потренирай и си направи страхотен задник, който да обарват. Можеш да привличаш вниманието с много други неща, докато ти пораснат гърдите. Аз също не харесвам големи, това са си мазнини.