.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

проблем с ухото или ???

Преди не повече от две седмици ви споделих че прри бъркане с клечка за уши в ухото съм го разранила и ми е текло кръв . Да забравим че всички се ебавахте с мен тогава . Отидох на предлед в исул и казаха че на милиметри съм била от спукването на тъпанчето . Беше тогава само раничка . Продължи да ме боли и отидох на частен преглед и доктора ми каза че ми е възпалено но каза че може и без антибиотик . Предписа ми някакви капки за да излязат коричките от кръв и ушната кал . Обаче си внушавах още че ме боли и в понеделник бях пак в исул . Казаха ми че ми няма нищо че възпалението го няма <-- незнам как да се изразя по - точно . Каза ми докторката обаче че гърлото ми е леко възпалено и носа в ужасно състояние и може би се дължало на някаква алергия . ОБАЧЕ ЧЕ УХОТО МИ БИЛО ДОБРЕ . Днес сме сряда и цял ден си ми е всичко ок обаче седа към 19:00 часа започна една остра болка , и люпех семки и при дъвкане изпитвах болка . И също като хълцам ми пука нещо . Може ли да ми кажете дали някой е бил със същия проблем . Аз малко се стресирам защото ухото е свързано с мозъка и ако не се лекува може да умра . Или дали може да ме боли защото носа ми е запушен по някой път . Общо взето дали да им вярвам на тези в исул или . Мама вече ме мисли за луда и иска да ме води при психиятър :Д

Ццццц, ама ти тея клечки за (САМОЦЕНЗУРА) ли ги ползваш?

Ми, я виж, такова животно не бях виждал.
    Естествено, ти си праведен човек и ще ти опростя непростимия грях, ако прочетеш "Отче наш" 12,67 пъти.

Но не се земай на сериозно. Ще те разведя, момиче, с:

"-Чу ли какво предполагат учените? Че Ева не била вярна на Адам?
    - Не може да бъде! Та тогава не е имало никакви мъже, освен Адам!?!
    - Че за какво са и? Тебе не са ли те учили, че човекът е произлязъл от маймуната!?!"

Айде със здраве.

Чакай аз да те питам теб ти ква работа имаш в този сайт , най - вече в този форум . Нито една дума не беше смислена . Аз търся искам някой сериозно отнасящ се , към въпросите на съфорумниците , да ми отговори !!! Честно да ти кажа отговора ти беше като на някой леко пийнал тъпак , който не знае на кой свят се намира !!! Изчезвай от тук .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Капки за нос капеш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Морска сол само слагам и пиех изопринозин или нещо такова беше .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изопринозин от какъв зор? Лекуваш нещо гинекологично или си минала вирусна инфекция по друг параграф?

Започвай капки за нос.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си