- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- При счупен нокът
Пуснала съм си ноктите от около седмица и нещо,но единият ми нокът се е счупил от едната страна и започва да се дочупва все по-навътре.Много ми е важно да остана с тези дълги нокти до 25ти.Слагам си заздравител,който действа добре,но нокатят ми си остава така.
Едно момиче ми каза,че е видяла по телевизията следното:
На такъв счупен нокът се увива една лепенка за рани така,че да се залепи около счупеното.След това със секундно лепило се намазва около лепенката и после се маха.Изпилваш го отгоре,за да е по-гладък нокатя и изглежда така,сякаш не е бил счупен.
Някой пробвал ли го е?Или дайте други идеи...
Това ми го е правила маникюристката и наистина има ефект. Мисля, че е най-добре да отидеш на маникюрист/ка и той/тя да види какво да те прави![]()
Я опиши по-точно какво ти е правила,защото нямам пари за маникюрист.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VBllvwmROZw&feature=related[/youtube]
Hostis Honori Invidia
Аз съм го правила само със секундно лепило и пак стои доста време![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
А после какво става с хартията и лепилото?Махат ли се по някакъв начин или какво?
Те си израстват с нокъта. А, иначе, цената беше ниска (не помня колко, ама не беше скъпо).
имаше един друг клип ,но сега не го намирам там беше някакъв специален комплект за слепване на нокета,долу горе на същи принцип,но след като тя сложи хартията и слоят с лак изсъхна тя изпили повърхността ,за да стане гладко и равномерно
Hostis Honori Invidia
Още днес ще пробвам,мерси!![]()
Ще помоля модераторите да оставят темата ако има някой друг,който да добави нещо -клип или съвет,нека да напише.
и аз обаче бях залепила долната страна на нокътя и изобщо не си личешеПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..