- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни косъмчета
Здравейте помощници![]()
Искам да ви питам дали има нещо за изрусяване или изсветляване на косъмчетата по ръцетеЗа сега ги махам с самобръсначка , но знам колко лошо е това
Искам си косъмчетата , но русички . Махнах ги , защото са прекалено черни и са отвратителни
![]()
I need somebody to love <3 ;p
Ако имаш епилатор, ги махай с него. Изтъняват и растат по-бавно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Охх и аз моите ги махам но не защото са черни- точно обратното моите са руси но имам стафилококова инфекция и ми излизат пъпки по ръцетеобаче като нямам епилатор... пробвай така ако не си вземи кислородна вода с нея се мажи и ще изсветлеят аз съм правила такива кичури
![]()
кислородна вода .. хммПървоначално написано от CherryBell13
това не го знаех ...
ще пробвам , но докато порастнат ..![]()
Аз ги махам със самобръсначка и това, че растат още на втория ден не е вярно нито пък, че стават по тъмни и по-на гъсто. Най-много три пъти в месеца да ги махам и то ако се сетя.![]()
Ох ужас... ръцете със самобръсначка, след време като носите плетени блузи и блузи с по-тънка материя.. космите ще излизат отвън![]()
Според мен е грозно да ги изсветляваш на ръцете.. тъпо е особено ако не си с руса коса. Защо не искаш кола маска или епилатор![]()
какво като не съм руса ?
просто е атски грозно с черни косъмчета , а така кат са русички се сливат все едно с кожата. Мисля, че е по добре да ги махам отколкото да се виждат .. грозно е
Съм самобръсначка... по ръцете о.О Ужас
Има кола маска, има лентички ... има епилатори ... ползвайте ги бе.
За мен поне изрусени стоят адски грозно, особено след като си ги бръснала, вече предполагам са малко по-твърди... още по-зле.
ммм .. неПървоначално написано от dream1707
аз съм ползвала и кремове които правят косъмчетата до мекички .. нямам този проблем
Колкото и странно да звучи , аз си направих космите на ръцете с обезцветител за косаМалко щипеше и сърбеше ама 5 минути изтраях и сега са руси и почти не се забелязват ..
![]()
само ме тревожи да не станат прекалено русиПървоначално написано от daru6a1
![]()
а някой да знае как става с кислородната вода![]()
Еми ти си преценяваш какъв цвят да постигнеш , от това колко време ще го държиш .. Може кестеняви , руси , ако желаеш и бели да си ги направиш .. Просто на малък участък проверяваш много често до какъв цвят са достигнали и преценяваш да измиеш или да държиш още ..Първоначално написано от sexybanichka
Иначе си купуваш кислородна вода от аптеката и нанасяш с памуче . Стоиш 15-20 минути на слънце и измиваш.
Благодаря тиПървоначално написано от daru6a1
![]()
Е и? И аз си махам моите със самобръсначка. И ми излизат след няколко седмици, не стават по-тъмни и твърди!!! Знам, че има епилатори, депилатори, коли маски и какво ли не, но от тях целите ми ръце стават на малки, бели пъпчици!Е ..? Като не стават така със самобръсначка, какъв е проблема.
По темата: Иди на козметик.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Лол, аз не съм руса, но косъмчетата ми са руси по цялото тяло.. без никакви изсветлявания и тнт.. Както и на мои приятелки, които са с черни коси (аз съм с кафява) са им руси.. Хмм, сигурно трябвало да са ми черни, ужасПървоначално написано от zlatit0o
Пробвала съм с крем депилатор и честно казано им трябваше около месец да се покажат, странно. Но по принцип моито косми растат много бавно, супер мноооого бавно, на краката като ги махна с епилатора ми е много неприятно защото ги чакам с месеци да се покажат всичките. Но от скоро започнах да махам само тези, които вече са пораснали.. Та, не знам какъв е проблема, като не и стават дебели и черни, защо не?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Пф, как да не стават черни и дебели като не ги махаш от корена?? Какво лъжете само..
Абе според мен си ги махай с кола-маска ии т'ва е.. Недей да ги махаш със самобръсначка, щот излизат по-дебели.
Just be yourself!
От 4 клас до 6 съм се бръснала всяко лято почти всеки ден на краката, ми космите нито са ми станали дебели, нито черни, всеки човек е различен, не съдете другите по вас![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."