Аз пък бих си направила още една дупка на ухото щом имам позволението на майка ми.
Баща ми е абсолютно същия. От около две години насам, започнах да взимам такива елементарни решения сама, без въобще да го питам. След като разбра това стана много лошо, след това нещата утихнаха и вече от доста дълъг период от време нещата са добре - говорим си рядко (което ме устройва идеално) и ако става въпрос за нещо по-сериозно се задоволявам с позволението само на майка ми.
А ти можеш да си направиш още една дупка дори без той да разбере. Едва ли те оглежда от глава до пети всеки път като се прибереш. Стой със пусната коса първите няколко седмици, когато си покрай него и след време като види "новата ти придобивка" вече ще е свършен факт.
След това като постъпиш още няколко пъти по същия начин, ще спре да си хаби нервите, защото няма да има полза от забрани.
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън