- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Силов трибой
Абе пичове, не знам дали съм тъп ама в тоя Гугъл не намирам нищо ....
В България има ли състезания по силов трибой за тинейджъри ?
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Пробвай със "Силов трибой за юноши".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
има разбира се! Даже има и клуб в софия Локомотив!Първоначално написано от firstdiesel
а някви рекорди за 74 и 83 да знаете случайно ?
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Аз имам честа да познавам републикански шампион по силов трибойАма като го питам нещо ми казва "Стига си размишлявал ми тренирай"
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ама май само ти го познаваш, той тебе - не ....Първоначално написано от awerw
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ее ся не сме много близки, но да се похваля ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
то и той не знае за кво става въпрос ...Първоначално написано от Naik1
кви трябва да са ми постиженията ? тъй като съм 76КГ се чудя къде да вдигам, в категория до 74кг или до 83кг, та ми трябват рекордите за юноши за тея категорииПървоначално написано от fatrat
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
В категория 83 докъто не станеш под 74.000 начи си в горната! За рекорди немога да ти кажа! Питай ВеличкоПървоначално написано от firstdiesel
![]()
Дай малко инфо за самия силов трибой
Първоначално написано от NeSumSuglasen
има 3 упражнения, имаш 3 опита за всяко ... упражненията са Бенч преса, Клек, Мъртва тяга, ако сборът от всичките упражнения ти е най-голям зимаш златотоПървоначално написано от Naik1
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
fatrat ... ако ме устройва, мога да сваля до 73.5
Величко да ти прилича на юноша и да е в моята категория и не е трибоец ??
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
"В категория до 80 кг първи е Иво Петров с общ сбор 390 кг."
ако тва е вярно, ша ги смахам!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
не е вярно ... поне за по-миналата година.. познанам бегло един бивш юноша с трибой над 600 кг.
коя категория ?Първоначално написано от muscle
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Не мога да ти кажа точно .. мисля че до 74кг, ама може да е влязъл и в горната категория.. проверих, трибоя му е 620кг. Обаче изпуснах подробността, че въпреки възрастта си (тогава беше на 17) се е състезавал при мъжете
edit ...
Чакай сега за какъв трибой става на въпрос. Аз говоря за лежанка, тяга, клек
да същия ... моя сбор е около 450кг .. лег 110, тяга 220, клек 130-160кг (кат не се концентрирам върху ставането още като клякам ме затискат понякогаПървоначално написано от muscle
)
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
аве ти каде тренираш сам ли се тренираш имаш ли екпировказа категория 74 си мн добре
![]()
имам от последното репбуликанско протокола ако искаж
не, без екипировка дигам (Raw powerlifting)... ама съм малко над 74, така че трябва да кача до 80КГ (силата също)Първоначално написано от DiabloII
дай да видим)
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
first 220 тяга ли дърпаш бе? За 16 месеца? Я пак виж числата да не си объркал![]()
познавам 17 годишни да правят по 190 тяга без колан дори! Всичко е до организъм!Първоначално написано от DownloadVirus