- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Силов трибой
Ама как изглеждат иначе? Смисъл като културисти или като мърсоли ?![]()
нормално телосложение как. Като обикновен човек изглеждат, само че с по-голям кръст г./д 80 см
А такаПървоначално написано от fatrat
Мен като ме видят очакват да бутам по 100+ от лег , а тях като ги видят очакват да бутат 50-60 кг със зор , а те бутат 3 пъти повече. Сбъркана работа
![]()
аве мп ги измисляш майне ми се верват тия каде ги пишеш
ако незнаш сайта http://powerlifting-bg.com/bpl/?page_id=23 в него има всичко
Ем ти явно ги знаеш по-добре...и неговите резултати и резултатите на другитеПървоначално написано от DiabloII
![]()
кат свикнеш без екипировка ти е все едно .... колан не съм слагал никога.
пък и кръста си ми як от родопската кърска работа![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
то кръста се тренира от 6 годишенПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
вай вай .... 77 кг човек 680 трибойПървоначално написано от DiabloII
де съм тръгнал аз .....
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ооо от 6 годишен ли правиш мъртва тяга? Поздравления!Първоначално написано от firstdiesel
Най-вероятно от 6 годишен копа барабойяПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Тоя трибой ша го подмине точно с за 6 месеца с химия![]()
опа, зависи! Ако черното му дроПче е свикнАло, ох котьоПървоначално написано от SolomonIceberg
![]()
ам ако почна да лапам "химия" ... трябва само от силови спортове да се изхранвам, което в България не е много възможно
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
пък и сигурно ще кача категория, и тогава трябва да правя трибой 900, което просто не се сещам как ша стане
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
абе как щи е ттолкоз трибоя я кажи колко дигаш ти се изкара шампион и не говоря за колан![]()
качваш на 77-80кг колко е там трибоя? Кътваш едно стабилно и си ти човека!Първоначално написано от firstdiesel
къв шампион, ти май и да смяташ не можеш, виж ония в мойта категория праят 600-700 трибой.....Първоначално написано от DiabloII
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Къв е смисъла на 18 да взимаш химияДо 25 ще дигаш по 500 от лег 20 повторения и 800-900 от тяга 30 повторения за загрявка
![]()
аха 2 тона от лег, 6 тона клек, 10 тона клекПървоначално написано от DownloadVirus
DD
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Може да те ползват да товариш камиони при непроходими раиони,планини,блата,ПЛАВА И ПЯСЪЦИ и ей такива![]()
![]()
не бе ... просто ша местя планините, да се минава през средатаПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
xaxaxaxaxahxah![]()
![]()
![]()
![]()
Дейби и диванетата стеот тоя сайт по големи щуротии не сам виждал
![]()
![]()
Здравейте на 19 г. съм и съм решил да взема Стромба 80кг. съм височината ми е 1,77/8 ще ми бъде за 1-рви път нямам много,много стаж като тренировки и.т.н,a и никога преди несъм взимал нищо.Имам и друг въпрос колко време трябва да се взима,ще ми навреди ли и ще трябвали да взимам и нещо друго към тази стромба защото прочетох куп неща където пише,че трябва да се взимат и някакви други неща за изчистване ,а и съм доста бос в тези неща все пак ми за п-рви път и незнам накаде да хвана,а искам да попитам могали да сваля от стромбата ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете![]()
Като нямаш опит в тренировките за к'во ти е стромба бе?
щот ако невзема някви мерки ше стана 150кг. животно аз искам стромба за 1 месец макс и от там нататъка само чисто ще си тринирам надявам се ме разбираш