Не издържам повече като не знам нищо за нея... Аз самия и казах, че всичко е свършило и направих огромна грешка, защото продължавам да я желая силно и сега съжалявам за това. Опитах се да я забравя, да я превъзмогна, имам си различни хобита, приятели всичко, но просто... Сякаш е навсякъде! Не мога да спра да си мисля за нея, след като не се бяхме чували дълго време, от facebook-a и разбрах, че за месец след това се е обвързала и я махнах отвсякъде - ядосан (ядосан, за мен, защото съм глупак) и не понасях връзката и с друг, а онзи ден ме пита защо съм я махнал и като я добавих, видях, че не е обвързана, след като съм я махнал. Просто не намирам начин как да я превъзмогна, след като нямам шанс да си я върна заради собствената си глупост. Тя ми каза следното: "...само ти знаеш неща, които никой друг не знае, знаеш, че те харесвах..." Искам отново да се върнат старите времена, когато постоянно си говорехме и всичко... Но не мисля, че има начин, тъй като тя си мисли, че аз вече съм я отхвърлил и пак заради самият мен - тъпакът! А аз не съм... Ако можех поне да я забравя, пробвах какво ли не, не става и това е...
Ако можете да споделите съвет, какво да правя, ще ви бъда благодарен!
П.С. На 16 години съм, ако е от значение. Благодаря!