.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Кофти ситуация , имам нужда от съвет , как да постъпя :|

На кратко казано, незнам как стана така , че хлътнах доста по едно момиче.И тя не е безразлична към мен , дори ми е споменавала че си пада по мен ... само че проблема се появи с това че реших да не бързам много и докато започна да действам ,изтървах момента, тя тръгна с едно момче ... Та проблемът е че продължаваме да флиртуваме , да се виждаме и общо взето си личи, че не сме се ограничили до "просто приятели" , но незнам какво да правя при положение че с онзи явно нещата и вървят , а аз някак си когато съм с нея искам да направя нещо но се сдържам . Какво мислите че трябва да сторя да действам въпреки факта че има приятел (не ми се вярва да е сериозен приятел, от скоро са заедно ) или да не правя нищо, и онова гадно чувство, което изпитваме, когато искаме нещо а не можем да го получим , да продължава да ме човърка ???? Просто незнам какво е най-добре да направя... някак си се появява някаква морална стена пред мен, която незнам как да преспоча .... Е вие сте .... ;]
    [img][/img]

Град
    Sofia
    Ами,направо действай,когато има удобен момент.Щом казваш,че мислиш,че момичето също не е безразлично към теб,имаш някакъв шанс.Давай докато не е станало сериозно с другото момче пък каквото стане.Важното е,че ще си пробвал дори и да не стане.Айде успех.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    е тя щом флиртува с тебе, а се е хванала с него... wtf?! Що да не флиртува и с още 2ма.. а иначе аз лично не бих застанал между щастието на 2ма.. ако няма щастие, вече зависи..

Кажи и , че имаш чувства към нея , и я попитай дали и тя изпитва нещо към теб и ако изпитва нещо и кажи да го зареже тоя и да тръгвате Поне аз така бих направил.

ако наистина искаш мацката, действай, без да ти пука за пича. веднъж си изпуснал момента, мейби сега трябват малко по-решителни действие.
    ако решиш да се придържаш към *ахъм* моралния път - просто не и отвръщай на флирта. в крайна сметка решението ти ще си го вземеш, не вярвам ние да повлияем твърде много..
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на djipsito
    Направи го сладко-горчиво.. ;д

Не й се изливай изцяло, ама недей и да й се дърпаш много ;р Подлъжи я, накарай я да те иска... тя сама ще дойде ;р

Само гледай да не се набуташ в някви филми да ви върти и двамата...

Град
    London, UK
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Направи го сладко-горчиво.. ;д

Не й се изливай изцяло, ама недей и да й се дърпаш много ;р Подлъжи я, накарай я да те иска... тя сама ще дойде ;р

Само гледай да не се набуташ в някви филми да ви върти и двамата...
    This.
    I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Съгласна съм с последното. Накарай я тя да те поиска. Айде смело и успех
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Говори с нея .. изяснете се с кой ще бъде, защото така може да си те върти още дълго време, а не вярвам да искаш да си номер 2 ..

Сподели какво мислиш с нея.. По добре сега докато е още в началото на връзката си с другия...

според мен трябва да я оставиш за малко.. смисс да сте си само приятели...

защото ако тя наистина знае, че я харесваш, и иска да бъде с теб, нямаше да тръгне с друг....

но ако не си 100% убеден, че знае за чувствата ти, кажи й. защото тя може и да не е толкова сигурна в това, че и ти изпитваш нещо към нея.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Не им се меси във връзката....

стани и най-добрият приятел ---> тя ще ти споделя - ти ще я разбираш , той ще я ядосва .. и понеже ще те е опознала още повече постоянно ще ви сравнява и ще иска да бъде с теб понеже е разбрала , че ти си човека за нея :P

Мега фен
    какво ти пука, че си има гадже? искаш я, нали? действай тогава (подчертавам- действия, не обяснения).
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

тая па ква е?

има си приятел, ама те харесва. или още по-точно - харесва те, ама си има приятел ?! о.0
    мен ми се струва, че момичето е палава и явно обича да си ги менка и да се занимава с всякакви. ако това не ти е проблем, опитай се да си я вземеш, просто не се изненадвай, ако се задява и с други.
    не че я осъждам или нещо, просто много интересно постъпва
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тази е цъфнала и вързала.Като я гледам,не и е лошо и двамата да си ви върти *коол*.Ако ...казвам ,ако наистина си готов да поемеш риск с това да развалиш една връзка,просто очаквай,че може би когато ти си с нея ...това ще се повтори. ;х
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Добре де , а тая защо ходи с онова момче щом не е сериозно..? Не ти ли изглежда малко грозно да си има приятел, какъвто и да е той сериозен или не те се водят, че са заедно и зад гърба му да се сваля с теб.. това говори много лошо за нея и я определя като леко момиче, както и да е..!На теб не би ти било приятно, ако приятелката ти се сваля с някои друг зад гърба ти нали..? Ами следователно и на него няма да му е..Не разсъждавай така глупаво, давай аз да си правя кефа зад на оня балък гърба , кво ми пука, в тоя живот всичко се връща.Според мен кажи на момчето тая вашта красавица какви ги върши, защото от случая тя излиза най - голямата тарикатка, а ти и оня пич, сте прецаканите.Говори с него, говори и с нея питай я защо е с него щом се сваля с теб и не е сериозна връзката и с онова момче, ако трябва се съберете и 3-мата, но не прави нищо докато не се разберете .. И момчето трябва да знае задължително.Постъпи мъжки, небъди мишка моляте..!И не позволявайте там на няква пикла да ви разиграва, жени много , и много по - хубави от нея( невярвам, че я обичаш, а че просто си увлечен по нея, ако говорим вече ьза любов е друго).Замисли се пич и успех! И кажи какво е станало, че ми стана интересно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си